💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 740
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 135
Лефтеров казва, че Мирела му се е клела, че нищо няма да се види от другите и никой нищо няма да разбере.
Аз не разбрах това за какво се отнася? Че ще се крие добре с Валери и племето и драгите зрители няма да видят заигравката им? Или?

Лефтеров явно премълчава доста неща за Мирела, които биха я злепоставили.

# 3 136
  • Другата България
За Валери.
Разказвайте за работещите.

# 3 137
  • SF
Лефтеров казва, че Мирела му се е клела, че нищо няма да се види от другите и никой нищо няма да разбере.
Аз не разбрах това за какво се отнася? Че ще се крие добре с Валери и племето и драгите зрители няма да видят заигравката им? Или?

Лефтеров явно премълчава доста неща за Мирела, които биха я злепоставили.

Да, надявали са се да не бъдат уловени от екипите и не са били. Само откъслечни разговори, заснети между шумата, от които нищо не се разбираше и зрителите ги мислеха за тъпи, защото не могат да проведат един стойностен разговор помежду си. Всъщност те не искаха да провеждат и си говореха с поглед и нищо незначещи душички.
Същото беше и с Михаела, Мирела и "оня разговор" на Резиденцията. В Резиденцията могат да се скрият на 100 места и да правят каквото си искат.

# 3 138
Ясно. Аз по това, което виждам в Игрите, оставам с впечатление, че не ги снимат постоянно като в Биг Брадър. Иначе всичко щеше да се хване. Тук много често разговорите са някак неестествени и леко театрални. Все едно са включили камерата и са им казали: Хайде, говорете си Grinning

# 3 139
  • Пловдив
Ясно. Аз по това, което виждам в Игрите, оставам с впечатление, че не ги снимат постоянно като в Биг Брадър. Иначе всичко щеше да се хване. Тук много често разговорите са някак неестествени и леко театрални. Все едно са включили камерата и са им казали: Хайде, говорете си Grinning
Не ги снимат 24/7. Като гледам монтажите повечето кадри с снимани с оператор. Може би си има време в което снимат и на място има оператори, през другото време снима само някоя друга камера за наблюдение.

# 3 140
По всичко изглежда аз съм един от малкото, да не кажа и единственият, който генерално се кефи на Продукцията и има желание да е част от нея. И тъй като от мен участник в Игрите няма как да стане, чудя се дали има някакъв начин да се пробвам в екипа? Как мислите, има ли отворени пътища към тази непристъпна крепост, или са поредният затворен кръг от самодостатъчни и самодоволни "наши хора" като повечето подобни екипи в тези кръгове?

# 3 141
Лелеееее
Юли как нахрани Добата, не е истина.
От 31:40

Цитирам почти дословно:
"Хората си мислят, че няма как един човек да минава между капките и да вземе наградата. Ами искам да Ви кажа, че в първи сезон един човек, който беше бушон и не представляваше заплаха за никой, просто в дадения момент, нали ( щрака с пръсти ), имаше малка доза късмет и се получи така, все едно той беше големия фаворит и си спечели, при положение, че той има само две-три битки. Едни греди дърпа, едно въже държа, едни тухлички и на този последен финал.
Искам да ВИ кажа, ако имах възможност да върна времето щях да пратя Веско и Добрин, за да може Веско Панчев да го изпрати Добрин да си ходи. И нямаше да ме е яд да отпадна от Пламен или Веско. Просто, отпаднах за мен, аз не искам да го обиждам, но той нито е достоен, нито е комплексен, нито мисълта му върви, тя е много непоследователна и накъсана. Според мен даже и да е имало някъде където хората са го гледали той просто е трагично-комичен, той е просто като една карикатура. Това не може да е шампион, това не може да е победител, с които ИВ се оприличава, все едно да се оприличават с карикатури."

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 16:08 от Bengun

# 3 142
  • Другата България
Joy
Благодаря.
Знаех си и очаквах нещо такова.

# 3 143
За протокола ще си изкажа, че Добрин има своите положителни качества, преди всичко като човек, който полага усилия да бъде добър. Може да не е образован, няма и такива претенции момчето, да не отварям темата колко полуграмотни хорица с висШо се скитат по белия свят и се тупат в гърдите.

Лично съм пуснала три есемеса за Добрин, защото по мое мнение беше много по-достоен от другите двама финалисти и това мнение го имам и до днес. Иначе съм съгласна, че в развоя на игрите нямаше логика.

# 3 144
Тук аутфита на Алекса е супер 😍 Ама на Гогито - не 🤣. Нямам надежда вече 🤣.
Еми, моля те, иди на някакво предстоящо събитие с Гого и му обясни как да се облича 🤣. Такъв прелестен мъж пък грам моден усет да няма 🤣.

# 3 145
Жив и здрав да си Юли!!!Каза това в Надкаста което никой до сега не е имал смелост да каже,а то е:
Джаферович е лансирана от ПРОДУКЦИЯТА заради фамилията и.Беше крайно време.Туджаров гък не смееше да каже  мишка 😂

# 3 146
Тук аутфита на Алекса е супер 😍 Ама на Гогито - не 🤣. Нямам надежда вече 🤣.
Еми, моля те, иди на някакво предстоящо събитие с Гого и му обясни как да се облича 🤣. Такъв прелестен мъж пък грам моден усет да няма 🤣.

Уау и Радо от Фермата е на снимките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 147
  • софия
Много ми хареса Надкаста, точно защото Юлиян коментира, като зрител, няма познанството и симпатиите към един или друг от този сезон. Много се забавлявах. 1 сезон не съм гледала, единственото, което знам е от вас и от темата и че много го уважавате. Според мен има защо. Може би след края на формата ще пусна най накрая и първи. Сега ще си продължа с Лефтеров и Чакалчето.

# 3 148
  • Другата България
Жив и здрав да си Юли!!!Каза това в Надкаста което никой до сега не е имал смелост да каже,а то е:
Джаферович е лансирана от ПРОДУКЦИЯТА заради фамилията и.Бешв крайно време.Туджаров гък не смееше да каже  мишка 😂
Наистина ли го каза?
Не съм говорила с него преди вчерашния пост, признавам си....Joy

# 3 149
Джаферович е лансирана от ПРОДУКЦИЯТА заради фамилията и.Бешв крайно време.Туджаров гък не смееше да каже  мишка 😂
Наистина ли го каза?
Не съм говорила с него преди вчерашния пост, признавам си....Joy
Да,каза го 😅
Абе направо разказа играта и на Евгения и на Мирелка, общо взето.Разбира се оцени Евгения като стратег, което си  е факт и никой не е отричал .

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 13:46 от miki_f

Общи условия

Активация на акаунт