💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София
Легенди се носят за кафето на СлаБе, но не го споделя с нас Simple Smile

Последен спокоен ден тук. От утре започва мелето Grin

# 3 121
  • София
Аз пък никога не съм слагала толкова лайкове, колкото в тази тема. Всяко второ мнение, дори и различно от моето е аргументирано, с чувство за хумор, има анализи, поднесено грамотно ( простете, ама това ми е важно:). Изобщо "хорът" ни е топ.

# 3 122
  • SF
Как!!?? Аз сега пия от кафето на СлаБе. Ще искам втора чашка.

Аз също лайквам мнения, различни от моето.

# 3 123
Куков коментира Генчо ,Жорето и Мани  https://www.vbox7.com/play:9fc9dd022a

Лефтеров  https://www.vbox7.com/play:77d0589a3f

# 3 124
  • софия
Срам, резил, хората чакат кафето Слабка спи, кат пор.
  Айде, народе, три кофи с кафе, две с чай и една с ром, който иска да си разкраси чая. За Esme и парче десерт, мъжо го е правил, така че хапвай спокойно. Щот Слабка в кухнята е бедствие.
  Добре, че е Mandalorian, че да ме отсрами.
  Съгласна съм с вас. И аз лайквам наред, когато мнението е добре подплатено и да не е моето. Просто е удоволствие да се чете, как разисквате без да се чувствате длъжни да нагрубите противников играч за да изпъкне любимец.
  Гената е опасен образ, но и мой тип не е. Като го гледам, все имам чувство, че ей сега ще  ме  хлопне с нещо по главата и за коса ще ме влачи към пещерата.

# 3 125
Добро утро в неделя сутрин/обед, ако нямате с какво да изпиете кафето си или да закусите, препоръчвам ви токущо качения ЧакалКаст с Лефтеров, в който, колкото и да е обран този човек, най-сетне успя да се отпусне и да разкаже повече за мъките си с Мирела, отношенията им с Валери, обвиненията срещу мъжете, че е трябвало да спасяват жени постоянно и много други интересни теми..
Линк: https://youtu.be/REhsHmnhI2o

# 3 126
  • София
Миленски,
Какво е твоето мнение и виждане за сезона?

Balaban,
Пореден неуспешен опит. Напълно логично е да се номинира Филип, защото около него винаги се случва нещо.
И за да те оборя отново и за пореден път ето ти статистика на номинираните играчи.
Играчи присъствали в допитванията за играч на седмицата (започнахме от седмица 7 или имаме 4 седмици):
4 от 4: Джаферович
3 от 4: Филип
2 от 4: Георги, Алекса, Мани, Фейгин и Мирослава
1 от 4: Гого ; Лефтеров ; Генчо ; Илиян ; Мирела ; Ралица ; Виктория

# 3 127
Леле СлаБе, какво е това спане до 11 Simple Smile

По повод Мирела искам да кажа, че въпреки че е влязла като свободна жена и няма чувства към Лефтеров, за мен е много грозно да се сваля с друг пред очите му. Тя знае, че той е още влюбен в нея, ако не е толкова глупава, може да прецени, че може би няма да му е приятно или ще бъде наранен. Все пак това е човек, който ти е бил близък, не е Генчо, например. Предполага се, че ти пука дали се чувства зле. Нищо не й пречеше да изчака 2 месеца да излязат от игрите, пък да се награбят с Валери..

# 3 128
  • Sofia
Е, много искаме от Мирелка, тя не е свикнала да чака. Притежава един единствен актив, който на всичкото отгоре е кратък. 😉

# 3 129
Сега ѝ е паднал мъж като Валери. След формата може и да избяга (както се случи).

# 3 130
  • софия

Начи, ей така, като ги изсипете по едно и също време и съм, като жабата. Да се чудя на къде да хвана, сега ме ръчка и двата едновременно да гледам.

# 3 131
  • София
Е, много малко Юлиян бе! Само 85 минути
А с други яко +2 часа
тц тц тц

Ама така ще съберат повече гледалния сумарно, защото повечето хора като видят дълъг подкаст и бягат...

# 3 132
Подкаст с Юли > останалите подкастове Simple Smile
Пускам го аз  Simple Smile

# 3 133
  • София
Откога чакам Надкаст с Юлиян, потривам ръце. Този с Мирела ще го пропусна, ще гледам Илиян и след него Лефтеров.

# 3 134
Откога чакам Надкаст с Юлиян, потривам ръце.
Ето този Надкаст чаках.

Общи условия

Активация на акаунт