💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 105
  • софия
Аз съм от тези, които не гласуват, когато епизодът е мнооого ниска летва. Просто не искам да слагам на всичко 0 от афект. Не знам дали ви ориентирам с това инфо, но реших да си го кажа.🤣

# 3 106
  • Sunshine state
Ами те си заслужават нулите, ама е факт, че седим и зяпаме тая нагласвна простотия. К'во да правиш..

# 3 107
Радвам се, че не съм прочела горното мнение. За Мани, гласувах, че ще играе с Гого и Филип. Тя друг път няма. На Джаферович ли да се довери? Тя е умна жена. Надявам се. Кои искам да останат на финал: (по реда, по който до момента са ми харесвали)1. Гого; 2. Георги; 3. Фифо; 4. Генчо; 5. Мани; 6. Мира; 7. Зори 8. Алекса.
Джафер ханъм, Вики и Ралица могат да отиват да почиват. Този избор прави ли ме сексистка?

Според мен Мани няма да играе с момчетата. Гого не може да я диша, а пък и прекалено праволинеен, за да й отстъпи място в коалицията.
Момчетата изтърваха своя шанс. Сега доста пари трябва да изхарчат срещу Джафа, щото тя няма да отстъпи капитанството. Вече заяви, че искала поне едно капитанство да довърши.

# 3 108
Генчо красавец не е, но на онази снимка беше излязъл добре. Приятелката му обаче е хубава.  Валери и Митака са моите фаворити за външен вид. Винаги съм смятала светлите очи за най- хубави, но Валери с неговите кафяви, слага в джоба си много светлооки. Много красив поглед.

# 3 109
На мен пък Генчо много ми харесва и в тяло и походка и брада ,абе всичко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 110
  • SF
Добро утро, идвам за кафето на СлаБе. Simple Smile
За миналата седмица вече всичко е изприказвано. Но по време на кафе се бърбори нещо.

Гого изпусна златен шанс да замълчи след саботажа и сега за забава на зрителите е замолен от снимачния екип да се вмъкне в стаята на спящата Мани и да я успива. На краставичар краставици ще продава.
И редакторите го подхлъзват: Смяташ ли, че може да играеш с Мани? Я влез и я питай, а пък ние ще снимаме. Simple Smile

Гого и Фифо - мастърите на задкулисните игри.
Понеже са сладури, мене може и да ме омаят, но Джаферович???? Сериозно ли го мислят?

# 3 111
  • София
Като чета мненията на някои пишещи в темата и оставам с впечатлението,че гледаме различни предавания. Което е странно, предишните сезони не съм оставала с такова впечатление.

# 3 112
Очаквам дори когато отпадне от играта Фифчо пак да бъде номиниран за Играч на седмицата с някое мнооого валидно обяснение като: "Изигра стратегически непобедимата дотук Продукция с гениално отпадане, оставяйки я да ближе рани с посечени наполовина рейтинги за финалите." Joy

# 3 113
  • SF
Да, аз не пея в общия хор. Имам по-различен поглед и много си го ценя.

# 3 114
  • София
Аз изпуснах малко темата, може ли някой да сподели, коя песен пее форумския хор?

# 3 115
  • Буркина Фасо
че Мирослава е красива жена. Smiley

# 3 116
И Зори не е тъпа.

# 3 117
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз се обърках с тези хорове. Още повече, че щом пишеш в темата не си с нищо
по-различен, специален, неординарен и т.н.
Ама някой като си го влече да си мисли, че ако не харесва даден харесван от
повечето хора състезател е по-различен...... добре.

# 3 118
Абе екстра си е форумният хор тук.Purple Heart Като хвърля поглед из другите социални мрежи, ми... нещата клонят към недобра клинична картина. Чак леко се отчайвам от цялото българско човечество Head BandClose

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 12:19 от Мила Атова

# 3 119
  • SF
Simple Smile Написах еднократно думата "хор". Какво се хванахте за нея? Изчерпа ли се темата?
"Обърках се с тези хорове...." - Споко! Не е нещо важно. Карай натам.

И аз мисля, че е екстра. СлаБе прави кафета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт