💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 676
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Другата България
Мани нямаше как да е в това племе. Не се вписва в групата, която трябва да е в услуга на Джаф.  Тя мисли и не се оставя да е част от стадото. Видяхме какво се случи в сините.
 Аз друго се замислих покрай нея. Колкото и продукцията да се опитва да изкаля всички, май за първи път нямам хора в каста към които да изпитвам огромна неприязън. Не знам аз ли помъдрявам или продукцията предобри. Истината е някъде там.
А аз се хванах, че при мен успяха.
Два месеца дзен, последната седмица ме пречупиха с Лефтеров и с Гого.
За Джаферович говоря, ама сигурно е ясно. Blush
Ето това послание усетих аз от гледано и видяно, а знам, че всичко е манипулация. И все пак.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 22:56 от Merri_An

# 3 091
  • софия
Мани нямаше как да е в това племе. Не се вписва в групата, която трябва да е в услуга на Джаф.  Тя мисли и не се оставя да е част от стадото. Видяхме какво се случи в сините.
 Аз друго се замислих покрай нея. Колкото и продукцията да се опитва да изкаля всички, май за първи път нямам хора в каста към които да изпитвам огромна неприязън. Не знам аз ли помъдрявам или продукцията предобри. Истината е някъде там.
А аз се хванах, че при мен успяха.
Два месеца дзен, последната седмица ме пречупиха с Лефтеров и с Гого.
За Джаферович говоря, ама сигурно е ясно. Blush
Ето това послание усетих аз от гледано и видяно, а знам, че всичко е манипулация. И все пак.
Ами, Мери, при теб има и друго. Сама каза, че си видяла част от сина си в тези момчета. Няма как да останеш неутрална при тази гавра.  Просто по много тънка струна е засвирило при теб. Ето сега чета и Вики, кога се е разплакала.  Тези момчета и двамата, как приключиха тази битка. Да видяхте Гого да се радва на победата, да видяхте злоба в Лефтеров. То си беше заколение и жертвите бяха две. Гого на първата му елиминационна битка и то на какво трасе. И от кога  чакам да го видя това. Не ми се гледаше, исках да свършва. Омаловажиха победата на възможно най-необикновения играч стъпвал в игри на волята и унижиха Лефтеров.

# 3 092
  • SF
Абе Гого после добре си позлобя.

# 3 093
Ралица (Паскалева де) щяла да води Рачков на дивата река (във видеото го казва)   Той не ще!

LaughingLaughingLaughing

https://nova.bg/accents/view/2022/11/11/389895/%D0%BD%D0%B8%D0%B … 0%B6%D0%BD%D0%BE/

# 3 094
Ралица колкото и да се опитва да си оправи репутацията на голяма бяла птица ,с тия нелепи оправдания, мне, не и се получава!
Още във видеото си след отпадането Михаела и каза истината за Джаф в очите. В снощния епизод Фифо говори с нея , тя отива да издрънка всичко на маман. Сега , ама аз това ако знаех, ама аз онова…Еми сори Рали, не си лебед!

# 3 095
Прогнозирам, че идната седмица Джаферович като се напъне да ходи на капитанска битка да вземе грошове, “случайно” Алекса ще пусне капитанството и ще го даде на Зорница или Мира. Пък знам ли, може и да остане Алекса, та да се вдигне рейтинга на Женя като го “победи”. Във всеки случай няма да е Генчо, примерно. Ами това е то - като си от Харманли и нямаш връзки, търпиш тези кукундрели. Като гледам тук в БГ май е по-добре да си остане патриархат. На такива като Джаферович, Зорница, Виктория не трябва да се дава власт.

# 3 096
Какво става с Jaffer the Hutt ? Изгониха ли я вече или още не е играла елиминационна битка тоя сезон ? Тя май единствена не е ?

# 3 097
Абе Гого после добре си позлобя.

Хм, злобата е за злобните хора, за Гого не.

Да беше Панчев да помоли на висок тон Джаферович да му изглади ризката, смятайте Simple Smile ...

# 3 098
  • София
Графики от профила на kakvo_da_pravq в Instagram:

Скрит текст:

Мани:

Алекса и Виктория:
Скрит текст:

Миймс от Георги Блажев:

Скрит текст:

# 3 099
  • Sunshine state
Аз пък не съм съгласна, че Женя има харизма. За мен е направо отблъскваща още от първия път, в който я видях. Попадна на глупаци и наивници, това е истината.

# 3 100
Приятелката на Генчо е красива жена, ама едва ли толкова умна, за да се хване с Генчо
Лефтеров е голям добряк, много добро впечатление ми направи на битката с Гого.

# 3 101
  • Sunshine state
Генчо ми е много далеч на мен от хубав мъж - като трикрилен гардероб ми е, а и в лицето е много квадратен. Да си го държи приятелката му, хич не ни трябва.

# 3 102
Евгения казва, че се радва, че Мани се връща (разбирай, има кого да номинираме). Следващ кадър- Евгения вече гласува в една посока с Мани, на която продукцията удобно даде имунитет. А няма игра, в която Жени да е добра. Уж не била дошла за пъзели, а само те я изтъкват сред останалите. Като очевидно са тренирани до откат преди това, всеки един вид от тях. По-интелигентна изглежда спрямо останалите, което се дължи обаче само на тяхната неопитност и младост спрямо нея. Толкова за този "невероятен" образ, който ни предложиха.
Гого беше супер на играта, Лефтеров ми беше неудобно да го гледам. Добро момче, но нямаше как да продължи.
Мирелка не ми е красива, основно аащото няма стойностно излъчване. Михаела беше разкошна и съжалявам, че й отредиха сравнително малко време в състезанието.
Ралица ме разочарова много - както беше обрана и се бореше тихо на своя фронт, така взе, че легна в скута на дружинната, та да не й се кара повече.
Мани ми е анти отвсякъде, а така я харесах в началото. Жалко, че се оказа толкова злобно малко човече в буквален и преносен смисъл.
Бих искала да спечели Гого или Фифо, но надали. Резерви Алекса и Вики, дори Мира. Стрина Гена да си ходи вече. Георги не става за победител, защото въпреки доброто му представяне на доста физически игри, няма шанс на дори и дребни мозъчни закачки. А Зори е комедиен образ, за който благодаря за гледането и възможността да оценя щастието си, че не ми е наоколо.

# 3 103
Ето и оценките на всички епизоди дотук.
За последната седмица имаме следните резултати:
Понеделник е оценен най-високо със 72%. 
Най-ниско са оценени епизодите от вторник и сряда - двата презаснети епизода

Имаме и два абсолютни рекорда за сезона -

1) Най-ниска средна оценка 25% - епизода от сряда (Гого и Левтеров на пъзела)

2) Минималната оценка (55%) дадена от някого за епизода в понеделник е най-високата сред всички минимални оценки досега.

Ето и детайлите от гласуването за абсолютното дъно от сряда, въпросите са подредени нарастващо по средната оценка която са получили. Невероятно но факт - силата на епизода, колкото и да е мижава е била в обезопасяването и феърплея.

# 3 104
Ето и оценките на всички епизоди дотук.
За последната седмица имаме следните резултати:
Има ли възможност по горната хоризонтала да са броя гласували в анкетата за съответния епизод ?
Или е прекалено голяма занимавка ?

Общи условия

Активация на акаунт