💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 075
Пропуснах да спомена нещо, което ми направи впечатление от Надкаста с Мирела - тя е отвяла (реално) Алексата по трасето. Стигнала е до последния елемент с топчетата мнооого преди него. Точно на този компонент той я наваксал и победил. А на мене ми се струва, че ще го видим отново, компонента с топчето, точно защото Алексата се е справила добре на него, а и... вече му е хванала цаката. 🤨

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 22:06 от Bilyana14.

# 3 076
  • Другата България
За пореден път ще се “хвана“ за нещо, което все едно е написано от мен самата. Благодаря ти за казаното.
Но ще го доразвия, защото си обещах, че няма да спра да повтарям и посочвам машинациите на продукцията, тъй като това за момента е най-гледаното ТВ ШООЛ, и докато няма конкуренция, която да го “смаже“ и да отврати докрай останалата му аудитория, всички “вопли“ на такива като нас ще останат глас/ове/ в пустиня.
Скрит текст:
Гледат подрастващи, гледат тийнейджъри, гледат млади хора, гледат такива като мен - около 50, аудиторията е разностранна, и за всеки един от тях посланието е различно. А хората, които влизат в този сериал, със сигурност не отправят това, което се излъчва като послание и което следва да бъде пример...хайде, остави нас, 50 годишните, но подрастващите, младите, хората, които после искат и ще искат да подражават на тези ТВ герои. Вместо любов към спорта и колективния дух, се насажда хейт и противопоставяне на мъже vs жени, бели/черни, ниски/високи, слаби/силни, и т.н., като в контекста на формата се придава ново значение и същина на тези понятия според това какво продукцията иска да ни внуши.
Текстът по-долу е много дълъг, слагам го в скрит текст защото надали ще е интересно за всеки, подчертавам, че няма спойлери, всичко са лични разсъждения на база видяно до момента, хипотези, които вече съм ги писала отново на база видяно и на база неща, които сме видели всички от продукцията до сега. Някои от вас и два сезона повече от мен.
Едит. Махам скрития текст. На който не му е интересно, да скролва.
За мен този сериал, сезонът му с цифра 4 е бил замислен с победител жена. Крайно време е. Беше. “Давай, сестро“. Няма да споменавам около кое име гравитирам, не само аз, то е ясно. Жалко за страхотния каст, много жалко, защото без нея като участник нещата според мен щяха да са различни. Като сценарий и до момента, и като цяло. Съгласна съм с Дяволо, че Евгения е .....има една особена харизма, някак отвътре ѝ се получава да бъде лидер, да кара хората да я слушат, да изпълняват, да омайва, да манипулира....това не всеки го може, определено не всеки. И не всеки знае как да го използва, но тя знае. При това доста добре.
Това от една страна, от друга - името Джаферович отваря много врати, няма да се лъжем, връзките ѝ и контактите са ясни и известни, което в известен смисъл кара “младоците“, които имат афинитет към инфлуенсърство и последователи в ИГ да я гледат в очите и да не смеят да надигат глас. Уважение, смесено с респект. И това също мисля, че тя го е очаквала и предвидила, а и не само тя, и Тупарев.
От трета - близките ѝ отношения с Тупарев, които също са обществена тайна. Време беше Евгения да напомни за себе си, от онова “Жена на годината“ през 2020-та хората говореха за нея повече в негативен план около случката с агресията, която прояви към майка с дете пред училище в София, отколкото с нещо положително, участието ѝ в Сървайвър отдавна е история.
От четвърта - самата тя изтъкна как благодарение на нея Ваня е спечелил “Сървайвър“, благодарение на нейната изградена стратегия - а именно, жена да бъде неговата “патеричка и ракета носител“ до големия финал. 
И - воала, кога, ако не сега? Затова и от ден първи се започна с онова за сексизма, противопоставянето на жени-мъже, женски коалиции, това постоянно натъртване, повтаряне, направо набиване в съзнанието на зрителя колко много жените са силни, но недооценени, и колко е ок да са равнопоставени двата пола, и как жените всичко могат, а мъжете все ги подценяват....всички помним, гледахме, чухме. Вкараха я с предварително подбрано племе и от страна на жените, и от страна на мъжете - това вече е писано и от мен, и от други, да не се повтарям. Единственият опълчил ѝ се от женска страна - първи номиниран и отстранен. Единственият опълчил ѝ се от мъжка страна /след като ѝ е отказал да играе с нея/ - вечно номиниран с какви ли не смешни и измислени аргументи, като основния естествено, този със сексизма, удобно повтарян до степен такава, че дори убеди и останалите жени в племето в него. Валери ѝ беше сигурен докато сам не се омаза, дори за момент си мислех, че е възможно да е имало уговорка тя да изведе Валери до финал точно както Йори изведе Ваня, не го изключвам и този момент. Но Валерката се “самономинира“ един вид, едната “патеричка“ се оказа не толкова послушна, но кой може да я вини Мирела? Млада, красива, е, един Лефтеров ....това са подробности, те нали това “няма да го излъчат“?
Както и да е, до момента, до който Евгения се контузи мисля, че тя беше победителят на Тупарев за сезона. Аз имах други “фаворити за поста“, но бях много, ама много предубедена. Това с контузията дойде неочаквано, и просто нямаше как ЧАК толкова явно един “куц кон“ да спечели предвид, че тя вече започна и да се пази от битки, до момента с контузията се раздаваше далеч по-самоотвержено, то си личеше.
Иииии, влиза в сила план Б, който всъщност може и да е бил план А, но отново се играе по линията на сексизма жени - мъже и това как един “истински мачо“ пази “малките момиченца“, докато той самия се самопредлага за номинации, за елиминаци, за всякакви ...манипулации, но целта е една и съща, идентична с тази в план А - да покажем колко мъжете не стават, ама едни определени мъже, облечени в жълто, и колко жените са “силния пол“, можещи, независими, силни...и т.н., ама отново едни определени жени, облечени в червено. Е, и в жълто. Затова и така успешно ни заблудиха с Елица - от самото начало 99% от хората бяха не сигурни, бяха убедени, че Елица е победителя на Тупарев. Отново жена, но класи над Евгения. За тях двамата достатъчно сме писали, да не се повтарям, Елица своята лична мисия я изпълни перфектно, направи всичко, което е трябвало вероятно да направи, доведе Алекса при готова коалиция, която ще  е с него до край, той от друга страна си дойде с Вики, която от самото начало пиша, че е ще е неговата “Йори“, просто Алекса няма какво да го спре, той има всичко, което може да има един играч на този етап от играта - пари, имунитет в лицето на една секира, коалиция - сигурна и предана, и верен съюзник в лицето на Вики. Която може да е хейтена и недолюбвана, но е силен състезател и най-вече - човек, който няма да предаде коалиционния си партньор. Дори и да се съмнява в него, както направи Женя - отсвири Мишето при първа възможност, готова беше да го направи и с Ралица, самата тя изпрати Мирела на битка /косвено, но си беше тя/, после намаза ските на Лефтеров, сега е ред отново на Фифо. Но на пътя ѝ се изпречи Гого, та Фифо ще почака.
Разликата между Евгения и Алекса обаче е в един много съществен сегмент - физическата подготовка. Алекса на арената е безпощаден - силен, има дух, има сила, има хъс, играе с такъв. Може почти всичко. Докато Евгения....ами база за сравнение няма. И понеже е късно да се мисли за друг победител жена - план Б е готов, пускаме в действие него, те и без друго са свързани помежду си с едно основно нещо - нишката мъже - жени. Сексизма. Равнопоставеността между половете.
Всичко това надали щеше да е толкова възмутително, ако на “тезгяха“ не бяха поставени едни млади мъже, не един и двама, които освен, че са страхотни спортисти, са и страхотни млади хора, наистина страхотни, всеки сам за себе си и това, което е показал. Не само във формата, а и преди него, дори основно преди него. И е направо гнусно как за осъществяването на тези два плана един по един същите млади мъже бяха буквално омаскарени и дори опорочени с качества и ценности, които нито имат, нито са мислили някога да имат. Хора, които са отишли там, за да се състезават, и два месеца го доказват ден след ден. Имената са ясни - Гошо, Гого, Фифо, Лефтеров. Всеки един от тях беше подложен на публичен линч и от Евгения, и от Алекса, и от водещи, и от продукция като цяло. С цел да изпъкнат двамата - Евгения и Алекса. Затова и писах, че нея няма да я “жертват“ лесно, напротив - сега ще ѝ дадат, за да могат да продължат с линча на мъжете, като към него вероятно ще добавят /ако има жълт съвет/ и това, че Фифо няма да даде грошове за Гого, а /това многократно съм писала/ съм убедена, че в даден момент Алекса ще използва секирчето за Вики. И това естествено, ще бъде увековечено като жест от страна на “истински мъж“ за жена - такъв, какъвто останалите “момчета“ не са направили. „Великан“ - нали това каза Джаферович за Алекса, когато той говореше онова за “малките момиченца“? А Елица и останалите “момиченца“ подсмърчаха отстрани? Та, откакто влезе този “великан“ във формата, като последна резерва, аз си чакам битката между него и Филип. Защото съм убедена, че такава ще има. Веднъж мислех, че ще е капитанската, на която Фифо го отнесе. Това преди нея. Вече си мисля, че въпреки първоначалните ми прогнози за НЕдостигане на Фифо на финал все пак той ще е там, и тази битка ще е именно финалната. Много ми се иска да греша, защото ще е с предизвестен край, ако ще отпада Фифо, да не е от “най-достойния“ . Дори може да е от жена - и това не го изключвам. Идеално се вписва в сценария, в който последния влязъл във формата като резерва, последна резерва, всъщност излиза последен като....победител. Дори и с план Б. Или план А. Което няма никакво значение.
Браво Мери, страхотен пост и анализ! Истинско удоволствие за четене.
Благодаря.
Заслугата е и на съфорумката, която ми подаде “сламка“, за която да се хвана, а и сега имам време.
Всяка несправедливост ме побърква, лъжата я ненавиждам, и ако знам, че поне на един човек ще повлияя за това “да прогледне“, въпреки, че много хора го знаят и го виждат, няма да се уморя да го пиша.

# 3 077
ПП: Понеже ме тресе ИГ абстиненция тази вечер, си пуснах да погледам сезон 1. Игрите там ми се струват сега направо като детска играчка, сравнени с миналия и този сезон.
Ооо,има много сериозно надграждане от сезон на сезон, поне що се отнася до дизайна на битките и кастинга на играчите. Добре се развиват, само трябва да мислят малко повече и за безопасността на играчите в някои от игрите. Елементи като примерно жива пирамида нямат място на терен.

А жалкото е, че предването има много,ама много по-голям потенциал да бъде много по-добро и интересно, ако оставят играчите сами да пишат сценария му с действията си - както на арената, така и в племената. За съжаление обаче това е на светлинни години от визията на ТЪпарев за шоу.

# 3 078
  • София
LOL, битката с масата е била най-гадната битка играна от Филип... 😮

Фифо за Лефтеров

Чакалов за Лефтеров

Елизабет и Илина за Лефтеров

Скрит текст:

Ралица отговаря на въпроси за Съюзническата битка, за Жени, Мани, Фифо, Гого и т.н.

Скрит текст:

# 3 079
На 1000% съм съгласна с Merri_ An. Адмирации за поста. Убедена съм почти отначалото и за планът им А и за този Б. Но детето в мен все още вярва в чудеса и ми се иска ,когато са видели възможностите и аурата на Гого и Фифо да са си променили плановете си продуцентите и наистина да видим един грандиозен финал между Гого , Фифо , Алекса и Жорето. И там без да има намеса от Продукцията най- достойния да победи.🙏

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 21:46 от Joy 05

# 3 080
Аз загубих желание за коефициенти и плюсове и минуси през този сезон. Много нарисуван ми е за съжаление. А и харесвам почти всички останали в играта.

В двата плюса е Фифо, сам.
В равното е Зори.
В минуса ми е Виктория.
Всички останали са ми в плюса, без изключения.

# 3 081
На 1000% съм съгласна с Merri_ An. Адмирации за поста. Убедена съм почти отначалото и за планът им А и за този Б. Но детето в мен все още вярва в чудеса и ми се иска ,когато са видели възможностите и аурата на Гого и Фифо да са си променили плановете си продуцентите и наистина да видим един грандиозен финал между Гого , Фифо , Алекса и Жорето. И там без да има намеса от Продукцията най- достойния да победи.🙏
Тупарев в чудеса не вярва. При него винаги има план А и план Б. А ако не сработят и двата плана, променя правилата на "играта" (есемес вот)...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 21:59 от Bilyana14.

# 3 082
Скрит текст:
Показно е, че изписаните страници до тук са значително по-малко от предишните 2-3 седмици. От продукцията сигурно са смятали, че Джафер ханъм ще е фаворит на всички жени, и едва ли не ще крещим "давай сестро!" докато разбива мъжете, а след като се е почупила са преминали към план Б, който е още по-мазен и противен.
Изминаха четири сезона и тези аматьори все още не разбират какво харесват зрителите и какво НЕ харесват (побутване, гаври, двойни аршини, фаворитизъм, шуробаджанащина, Паскалева, т.н.). Смехотворно е, че в крайна сметка първи сезон, който е известен с преигран финал и СМС гласуване за "победител", остава най-чист откъм [видими] манипулации след цялостна оценка на всички битки.
За пореден път ще се “хвана“ за нещо, което все едно е написано от мен самата. Благодаря ти за казаното.
Но ще го доразвия, защото си обещах, че няма да спра да повтарям и посочвам машинациите на продукцията, тъй като това за момента е най-гледаното ТВ ШООЛ, и докато няма конкуренция, която да го “смаже“ и да отврати докрай останалата му аудитория, всички “вопли“ на такива като нас ще останат глас/ове/ в пустиня. Гледат подрастващи, гледат тийнейджъри, гледат млади хора, гледат такива като мен - около 50, аудиторията е разностранна, и за всеки един от тях посланието е различно. А хората, които влизат в този сериал, със сигурност не отправят това, което се излъчва като послание и което следва да бъде пример...хайде, остави нас, 50 годишните, но подрастващите, младите, хората, които после искат и ще искат да подражават на тези ТВ герои. Вместо любов към спорта и колективния дух, се насажда хейт и противопоставяне на мъже vs жени, бели/черни, ниски/високи, слаби/силни, и т.н., като в контекста на формата се придава ново значение и същина на тези понятия според това какво продукцията иска да ни внуши.
Текстът по-долу е много дълъг, слагам го в скрит текст защото надали ще е интересно за всеки, подчертавам, че няма спойлери, всичко са лични разсъждения на база видяно до момента, хипотези, които вече съм ги писала отново на база видяно и на база неща, които сме видели всички от продукцията до сега. Някои от вас и два сезона повече от мен.
Едит. Махам скрития текст. На който не му е интересно, да скролва.
За мен този сериал, сезонът му с цифра 4 е бил замислен с победител жена. Крайно време е. Беше. “Давай, сестро“. Няма да споменавам около кое име гравитирам, не само аз, то е ясно. Жалко за страхотния каст, много жалко, защото без нея като участник нещата според мен щяха да са различни.
Като сценарий и до момента, и като цяло. Съгласна съм с Дяволо, че Евгения е .....има една особена харизма, някак отвътре ѝ се получава да бъде лидер, да кара хората да я слушат, да изпълняват, да омайва, да манипулира....това не всеки го може, определено не всеки. И не всеки знае как да го използва, но тя знае. При това доста добре.
Скрит текст:
Това от една страна, от друга - името Джаферович отваря много врати, няма да се лъжем, връзките ѝ и контактите са ясни и известни, което в известен смисъл кара “младоците“, които имат афинитет към инфлуенсърство и последователи в ИГ да я гледат в очите и да не смеят да надигат глас. Уважение, смесено с респект. И това също мисля, че тя го е очаквала и предвидила, а и не само тя, и Тупарев.
От трета - близките ѝ отношения с Тупарев, които също са обществена тайна. Време беше Евгения да напомни за себе си, от онова “Жена на годината“ през 2020-та хората говореха за нея повече в негативен план около случката с агресията, която прояви към майка с дете пред училище в София, отколкото с нещо положително, участието ѝ в Сървайвър отдавна е история.
От четвърта - самата тя изтъкна как благодарение на нея Ваня е спечелил “Сървайвър“, благодарение на нейната изградена стратегия - а именно, жена да бъде неговата “патеричка и ракета носител“ до големия финал.  
И - воала, кога, ако не сега? Затова и от ден първи се започна с онова за сексизма, противопоставянето на жени-мъже, женски коалиции, това постоянно натъртване, повтаряне, направо набиване в съзнанието на зрителя колко много жените са силни, но недооценени, и колко е ок да са равнопоставени двата пола, и как жените всичко могат, а мъжете все ги подценяват....всички помним, гледахме, чухме. Вкараха я с предварително подбрано племе и от страна на жените, и от страна на мъжете - това вече е писано и от мен, и от други, да не се повтарям. Единственият опълчил ѝ се от женска страна - първи номиниран и отстранен. Единственият опълчил ѝ се от мъжка страна /след като ѝ е отказал да играе с нея/ - вечно номиниран с какви ли не смешни и измислени аргументи, като основния естествено, този със сексизма, удобно повтарян до степен такава, че дори убеди и останалите жени в племето в него. Валери ѝ беше сигурен докато сам не се омаза, дори за момент си мислех, че е възможно да е имало уговорка тя да изведе Валери до финал точно както Йори изведе Ваня, не го изключвам и този момент. Но Валерката се “самономинира“ един вид, едната “патеричка“ се оказа не толкова послушна, но кой може да я вини Мирела? Млада, красива, е, един Лефтеров ....това са подробности, те нали това “няма да го излъчат“?
Както и да е, до момента, до който Евгения се контузи мисля, че тя беше победителят на Тупарев за сезона. Аз имах други “фаворити за поста“, но бях много, ама много предубедена. Това с контузията дойде неочаквано, и просто нямаше как ЧАК толкова явно един “куц кон“ да спечели предвид, че тя вече започна и да се пази от битки, до момента с контузията се раздаваше далеч по-самоотвержено, то си личеше.
Иииии, влиза в сила план Б, който всъщност може и да е бил план А, но отново се играе по линията на сексизма жени - мъже и това как един “истински мачо“ пази “малките момиченца“, докато той самия се самопредлага за номинации, за елиминаци, за всякакви ...манипулации, но целта е една и съща, идентична с тази в план А - да покажем колко мъжете не стават, ама едни определени мъже, облечени в жълто, и колко жените са “силния пол“, можещи, независими, силни...и т.н., ама отново едни определени жени, облечени в червено. Е, и в жълто. Затова и така успешно ни заблудиха с Елица - от самото начало 99% от хората бяха не сигурни, бяха убедени, че Елица е победителя на Тупарев. Отново жена, но класи над Евгения. За тях двамата достатъчно сме писали, да не се повтарям, Елица своята лична мисия я изпълни перфектно, направи всичко, което е трябвало вероятно да направи, доведе Алекса при готова коалиция, която ще  е с него до край, той от друга страна си дойде с Вики, която от самото начало пиша, че е ще е неговата “Йори“, просто Алекса няма какво да го спре, той има всичко, което може да има един играч на този етап от играта - пари, имунитет в лицето на една секира, коалиция - сигурна и предана, и верен съюзник в лицето на Вики. Която може да е хейтена и недолюбвана, но е силен състезател и най-вече - човек, който няма да предаде коалиционния си партньор. Дори и да се съмнява в него, както направи Женя - отсвири Мишето при първа възможност, готова беше да го направи и с Ралица, самата тя изпрати Мирела на битка /косвено, но си беше тя/, после намаза ските на Лефтеров, сега е ред отново на Фифо. Но на пътя ѝ се изпречи Гого, та Фифо ще почака.
Разликата между Евгения и Алекса обаче е в един много съществен сегмент - физическата подготовка. Алекса на арената е безпощаден - силен, има дух, има сила, има хъс, играе с такъв. Може почти всичко. Докато Евгения....ами база за сравнение няма. И понеже е късно да се мисли за друг победител жена - план Б е готов, пускаме в действие него, те и без друго са свързани помежду си с едно основно нещо - нишката мъже - жени. Сексизма. Равнопоставеността между половете.
Всичко това надали щеше да е толкова възмутително, ако на “тезгяха“ не бяха поставени едни млади мъже, не един и двама, които освен, че са страхотни спортисти, са и страхотни млади хора, наистина страхотни, всеки сам за себе си и това, което е показал. Не само във формата, а и преди него, дори основно преди него. И е направо гнусно как за осъществяването на тези два плана един по един същите млади мъже бяха буквално омаскарени и дори опорочени с качества и ценности, които нито имат, нито са мислили някога да имат. Хора, които са отишли там, за да се състезават, и два месеца го доказват ден след ден. Имената са ясни - Гошо, Гого, Фифо, Лефтеров. Всеки един от тях беше подложен на публичен линч и от Евгения, и от Алекса, и от водещи, и от продукция като цяло. С цел да изпъкнат двамата - Евгения и Алекса. Затова и писах, че нея няма да я “жертват“ лесно, напротив - сега ще ѝ дадат, за да могат да продължат с линча на мъжете, като към него вероятно ще добавят /ако има жълт съвет/ и това, че Фифо няма да даде грошове за Гого, а /това многократно съм писала/ съм убедена, че в даден момент Алекса ще използва секирчето за Вики. И това естествено, ще бъде увековечено като жест от страна на “истински мъж“ за жена - такъв, какъвто останалите “момчета“ не са направили. „Великан“ - нали това каза Джаферович за Алекса, когато той говореше онова за “малките момиченца“? А Елица и останалите “момиченца“ подсмърчаха отстрани? Та, откакто влезе този “великан“ във формата, като последна резерва, аз си чакам битката между него и Филип. Защото съм убедена, че такава ще има. Веднъж мислех, че ще е капитанската, на която Фифо го отнесе. Това преди нея. Вече си мисля, че въпреки първоначалните ми прогнози за НЕдостигане на Фифо на финал все пак той ще е там, и тази битка ще е именно финалната. Много ми се иска да греша, защото ще е с предизвестен край, ако ще отпада Фифо, да не е от “най-достойния“ . Дори може да е от жена - и това не го изключвам. Идеално се вписва в сценария, в който последния влязъл във формата като резерва, последна резерва, всъщност излиза последен като....победител. Дори и с план Б. Или план А. Което няма никакво значение.

Особената харизма на Джаф:
-- говори бавно с нисък плътен глас, не дава думата на никой;
-- има излъчването на bully, на което ако не се подчиниш, ще ти скочи на бой;
-- най-възрастната в племето си и на години, и на външен вид, и на излъчване. Ако не знаех на колко е, щях да ѝ дам веднага 45, ако не и повече години;
-- тежкотоварна е.

# 3 083
  • София
Миналата година Неделчо и Симеон нямаха дъска на гърба за помощ. Кръстовете им как не заминаха. Сега обаче май беше по-тежка масата. Наистина много трудна битка и Ралица беше близо до победа. Жалко, че не помогна на Лефтеров, но поне взе още грошове.

Merri, много труд си хвърлила за поста! Няма тема, която да не си засегнала. Някак, ако може този коментар да се закачи, за да може повече потребители да го прочетат.

# 3 084
Искам да изкоментирам един от постовете на Ралица. Ето този :
Скрит текст:
Честно, не го разбирам.
Оставаш съвсем сам и чакаш пасивно да те поканят. Не търсиш сам път към някои от играчите и алиансите.
Потресен съм от думите и, че при условие, че Фифо я номинира той трябва да я потърси за разговор след това за установяване на мир и евентуален съюз.

И вече разбирам много по-добре, защо е толкова лесно на Жени да ги командва. Че Ралица и до сега не разбира, че спасението на давещите се е дело първо на самите давещи се.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 22:22 от Bengun

# 3 085
  • Другата България
Скрит текст:
Миналата година Неделчо и Симеон нямаха дъска на гърба за помощ. Кръстовете им как не заминаха. Сега обаче май беше по-тежка масата. Наистина много трудна битка и Ралица беше близо до победа. Жалко, че не помогна на Лефтеров, но поне взе още грошове.
Merri, много труд си хвърлила за поста! Няма тема, която да не си засегнала. Някак, ако може този коментар да се закачи, за да може повече потребители да го прочетат.
Благодаря.
Не държа, ако Дяволо прецени - да го качва, където прецени.
Както прецени, и без друго хвърлят доста труд с Бен по темата.
Аз не заради това, знаеш. От средата на седмицата ги мисля нещата, мислех да ги изкажа, въпреки, че отчасти за всичко, и не само за него съм писала през тези два месеца. Фифо преживях - той е “куче“, знаех, знам, че е над нещата, личи му. Гошо също, той пък съвсем - отделна вселена. Ноооо, Лефтеров....тихия, кротък Лефтеров, който както се оказа, е привлечен от и заради Мирела и любовната им история, използван, “употребен“....след него и Гого, който пък е ....освен “дърво“, и един от най-успешните, харесвани и можещи играчи, имали глупостта да се запишат, вярвайки, че идват в спортно състезание. Вината му е, че е наивен. И сега ще се наложи вероятно да плаща за наивността си. Дано греша, дано. Та тези неща ме провокираха, а и увереността, че през идната седмица циркът ще продължи. Утехата ми е, че остава малко до края на представлението, а и започва световното по футбол. Blush

# 3 086
  • софия
Последните страници са наслада за окото, благодаря на всички!

# 3 087
  • Другата България
Искам да изкоментирам един от постовете на Ралица. Ето този :
Скрит текст:
Честно, не го разбирам.
Оставаш съвсем сам и чакаш пасивно да те поканят. Не търсиш сам път към някой от играчите и алиансите.
Потресен съм от думите и, че при условие, че Фифо я номинира той трябва да я потърси за разговор след това за установяване на мир и евентуален съюз.

И вече разбирам много по-добре, защо е толкова лесно на Жени да ги командва. Че Ралица и до сега не разбира, че спасението на давещите се е дело първо на самите давещи се.
Същото си помислих, едно към едно. За всичко. За този пост, а и за онзи, в който казва, че ако е знаела за Евгения и мъжката коалиция /една от многото нейни/, да е играла по различен начин. Това не го казва за първи път. Е, добре, как след като най-добрата ти приятелка в играта е отстреляна от един човек, с който до момента сте били /уж/ и двете в комбина, ти очакваш от същия човек да не направи същото и с теб? Или поне да нямаш едно наум, поне едно? Женска гордост ли е, розови очила ли са, и тя беше от тези, които си казаха, че са там, “за да си играят на арената само“....ама все пак!
Ето тук отново наблягам не само на Ралица, а и на харизмата и усета за играта и играчите на Евгения. Които продължавам да твърдя, че има, и умело използва всеки недостатък на “съперника“ в своя полза, в случая - розовите очила на Ралица. Като подчертавам, че ѝ се получава с определени играчи. Които естествено, са предварително подбрани. Ако на Ралица на мястото от самото начало беше Мани, нещата щяха да стоят по различен начин.

# 3 088
  • софия
Мани нямаше как да е в това племе. Не се вписва в групата, която трябва да е в услуга на Джаф.  Тя мисли и не се оставя да е част от стадото. Видяхме какво се случи в сините.
 Аз друго се замислих покрай нея. Колкото и продукцията да се опитва да изкаля всички, май за първи път нямам хора в каста към които да изпитвам огромна неприязън. Не знам аз ли помъдрявам или продукцията предобри. Истината е някъде там.

# 3 089
Да, снощи се разплаках с Лефтеров… как само се провикна “Браво, Гого!”
Успех момче!

Общи условия

Активация на акаунт