💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 676
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Буркина Фасо
Ралица Паскалева как се кълчоти Smiley

# 3 061
Ние да внимаваме Алекса да не омае и Джафа, че тогава става мазало.
Той я омая още при първото си вокално изпълнение 🤣. Даже пусна сълза 🤣.

# 3 062
# 3 063
  • Другата България
Показно е, че изписаните страници до тук са значително по-малко от предишните 2-3 седмици. От продукцията сигурно са смятали, че Джафер ханъм ще е фаворит на всички жени, и едва ли не ще крещим "давай сестро!" докато разбива мъжете, а след като се е почупила са преминали към план Б, който е още по-мазен и противен.
Изминаха четири сезона и тези аматьори все още не разбират какво харесват зрителите и какво НЕ харесват (побутване, гаври, двойни аршини, фаворитизъм, шуробаджанащина, Паскалева, т.н.). Смехотворно е, че в крайна сметка първи сезон, който е известен с преигран финал и СМС гласуване за "победител", остава най-чист откъм [видими] манипулации след цялостна оценка на всички битки.
За пореден път ще се “хвана“ за нещо, което все едно е написано от мен самата. Благодаря ти за казаното.
Но ще го доразвия, защото си обещах, че няма да спра да повтарям и посочвам машинациите на продукцията, тъй като това за момента е най-гледаното ТВ ШООЛ, и докато няма конкуренция, която да го “смаже“ и да отврати докрай останалата му аудитория, всички “вопли“ на такива като нас ще останат глас/ове/ в пустиня. Гледат подрастващи, гледат тийнейджъри, гледат млади хора, гледат такива като мен - около 50, аудиторията е разностранна, и за всеки един от тях посланието е различно. А хората, които влизат в този сериал, със сигурност не отправят това, което се излъчва като послание и което следва да бъде пример...хайде, остави нас, 50 годишните, но подрастващите, младите, хората, които после искат и ще искат да подражават на тези ТВ герои. Вместо любов към спорта и колективния дух, се насажда хейт и противопоставяне на мъже vs жени, бели/черни, ниски/високи, слаби/силни, и т.н., като в контекста на формата се придава ново значение и същина на тези понятия според това какво продукцията иска да ни внуши.
Текстът по-долу е много дълъг, слагам го в скрит текст защото надали ще е интересно за всеки, подчертавам, че няма спойлери, всичко са лични разсъждения на база видяно до момента, хипотези, които вече съм ги писала отново на база видяно и на база неща, които сме видели всички от продукцията до сега. Някои от вас и два сезона повече от мен.
Едит. Махам скрития текст. На който не му е интересно, да скролва.
За мен този сериал, сезонът му с цифра 4 е бил замислен с победител жена. Крайно време е. Беше. “Давай, сестро“. Няма да споменавам около кое име гравитирам, не само аз, то е ясно. Жалко за страхотния каст, много жалко, защото без нея като участник нещата според мен щяха да са различни. Като сценарий и до момента, и като цяло. Съгласна съм с Дяволо, че Евгения е .....има една особена харизма, някак отвътре ѝ се получава да бъде лидер, да кара хората да я слушат, да изпълняват, да омайва, да манипулира....това не всеки го може, определено не всеки. И не всеки знае как да го използва, но тя знае. При това доста добре.
Това от една страна, от друга - името Джаферович отваря много врати, няма да се лъжем, връзките ѝ и контактите са ясни и известни, което в известен смисъл кара “младоците“, които имат афинитет към инфлуенсърство и последователи в ИГ да я гледат в очите и да не смеят да надигат глас. Уважение, смесено с респект. И това също мисля, че тя го е очаквала и предвидила, а и не само тя, и Тупарев.
От трета - близките ѝ отношения с Тупарев, които също са обществена тайна. Време беше Евгения да напомни за себе си, от онова “Жена на годината“ през 2020-та хората говореха за нея повече в негативен план около случката с агресията, която прояви към майка с дете пред училище в София, отколкото с нещо положително, участието ѝ в Сървайвър отдавна е история.
От четвърта - самата тя изтъкна как благодарение на нея Ваня е спечелил “Сървайвър“, благодарение на нейната изградена стратегия - а именно, жена да бъде неговата “патеричка и ракета носител“ до големия финал.  
И - воала, кога, ако не сега? Затова и от ден първи се започна с онова за сексизма, противопоставянето на жени-мъже, женски коалиции, това постоянно натъртване, повтаряне, направо набиване в съзнанието на зрителя колко много жените са силни, но недооценени, и колко е ок да са равнопоставени двата пола, и как жените всичко могат, а мъжете все ги подценяват....всички помним, гледахме, чухме. Вкараха я с предварително подбрано племе и от страна на жените, и от страна на мъжете - това вече е писано и от мен, и от други, да не се повтарям. Единственият опълчил ѝ се от женска страна - първи номиниран и отстранен. Единственият опълчил ѝ се от мъжка страна /след като ѝ е отказал да играе с нея/ - вечно номиниран с какви ли не смешни и измислени аргументи, като основния естествено, този със сексизма, удобно повтарян до степен такава, че дори убеди и останалите жени в племето в него. Валери ѝ беше сигурен докато сам не се омаза, дори за момент си мислех, че е възможно да е имало уговорка тя да изведе Валери до финал точно както Йори изведе Ваня, не го изключвам и този момент. Но Валерката се “самономинира“ един вид, едната “патеричка“ се оказа не толкова послушна, но кой може да я вини Мирела? Млада, красива, е, един Лефтеров ....това са подробности, те нали това “няма да го излъчат“?
Както и да е, до момента, до който Евгения се контузи мисля, че тя беше победителят на Тупарев за сезона. Аз имах други “фаворити за поста“, но бях много, ама много предубедена. Това с контузията дойде неочаквано, и просто нямаше как ЧАК толкова явно един “куц кон“ да спечели предвид, че тя вече започна и да се пази от битки, до момента с контузията се раздаваше далеч по-самоотвержено, то си личеше.
Иииии, влиза в сила план Б, който всъщност може и да е бил план А, но отново се играе по линията на сексизма жени - мъже и това как един “истински мачо“ пази “малките момиченца“, докато той самия се самопредлага за номинации, за елиминаци, за всякакви ...манипулации, но целта е една и съща, идентична с тази в план А - да покажем колко мъжете не стават, ама едни определени мъже, облечени в жълто, и колко жените са “силния пол“, можещи, независими, силни...и т.н., ама отново едни определени жени, облечени в червено. Е, и в жълто. Затова и така успешно ни заблудиха с Елица - от самото начало 99% от хората бяха не сигурни, бяха убедени, че Елица е победителя на Тупарев. Отново жена, но класи над Евгения. За тях двамата достатъчно сме писали, да не се повтарям, Елица своята лична мисия я изпълни перфектно, направи всичко, което е трябвало вероятно да направи, доведе Алекса при готова коалиция, която ще  е с него до край, той от друга страна си дойде с Вики, която от самото начало пиша, че е ще е неговата “Йори“, просто Алекса няма какво да го спре, той има всичко, което може да има един играч на този етап от играта - пари, имунитет в лицето на една секира, коалиция - сигурна и предана, и верен съюзник в лицето на Вики. Която може да е хейтена и недолюбвана, но е силен състезател и най-вече - човек, който няма да предаде коалиционния си партньор. Дори и да се съмнява в него, както направи Женя - отсвири Мишето при първа възможност, готова беше да го направи и с Ралица, самата тя изпрати Мирела на битка /косвено, но си беше тя/, после намаза ските на Лефтеров, сега е ред отново на Фифо. Но на пътя ѝ се изпречи Гого, та Фифо ще почака.
Разликата между Евгения и Алекса обаче е в един много съществен сегмент - физическата подготовка. Алекса на арената е безпощаден - силен, има дух, има сила, има хъс, играе с такъв. Може почти всичко. Докато Евгения....ами база за сравнение няма. И понеже е късно да се мисли за друг победител жена - план Б е готов, пускаме в действие него, те и без друго са свързани помежду си с едно основно нещо - нишката мъже - жени. Сексизма. Равнопоставеността между половете.
Всичко това надали щеше да е толкова възмутително, ако на “тезгяха“ не бяха поставени едни млади мъже, не един и двама, които освен, че са страхотни спортисти, са и страхотни млади хора, наистина страхотни, всеки сам за себе си и това, което е показал. Не само във формата, а и преди него, дори основно преди него. И е направо гнусно как за осъществяването на тези два плана един по един същите млади мъже бяха буквално омаскарени и дори опорочени с качества и ценности, които нито имат, нито са мислили някога да имат. Хора, които са отишли там, за да се състезават, и два месеца го доказват ден след ден. Имената са ясни - Гошо, Гого, Фифо, Лефтеров. Всеки един от тях беше подложен на публичен линч и от Евгения, и от Алекса, и от водещи, и от продукция като цяло. С цел да изпъкнат двамата - Евгения и Алекса. Затова и писах, че нея няма да я “жертват“ лесно, напротив - сега ще ѝ дадат, за да могат да продължат с линча на мъжете, като към него вероятно ще добавят /ако има жълт съвет/ и това, че Фифо няма да даде грошове за Гого, а /това многократно съм писала/ съм убедена, че в даден момент Алекса ще използва секирчето за Вики. И това естествено, ще бъде увековечено като жест от страна на “истински мъж“ за жена - такъв, какъвто останалите “момчета“ не са направили. „Великан“ - нали това каза Джаферович за Алекса, когато той говореше онова за “малките момиченца“? А Елица и останалите “момиченца“ подсмърчаха отстрани? Та, откакто влезе този “великан“ във формата, като последна резерва, аз си чакам битката между него и Филип. Защото съм убедена, че такава ще има. Веднъж мислех, че ще е капитанската, на която Фифо го отнесе. Това преди нея. Вече си мисля, че въпреки първоначалните ми прогнози за НЕдостигане на Фифо на финал все пак той ще е там, и тази битка ще е именно финалната. Много ми се иска да греша, защото ще е с предизвестен край, ако ще отпада Фифо, да не е от “най-достойния“ . Дори може да е от жена - и това не го изключвам. Идеално се вписва в сценария, в който последния влязъл във формата като резерва, последна резерва, всъщност излиза последен като....победител. Дори и с план Б. Или план А. Което няма никакво значение.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 20:35 от Merri_An

# 3 064

За секунди ме изпревари. Ние сме разглезени с песъчливи плажове, но не навсякъде е така. И не непременно песъкливият плаж е най-за предпочитане. Примерно където има коралови рифове - там плуват и "шарени риби" и е доста интересно да се шнорхелира и снима. Там си трябват обувки, като острите "предмети" от които предпазват, включват и морски таралежи. Бих пуснала снимки, но не е по темата.

Мери, страхотен анализ!  Не е трябвало да го слагаш в скрит текст, бих съжалявала да го пропусна!

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 20:22 от Soney

# 3 065
Много благодаря! На Soney също! Интересни нови неща научих. Досега само знаех за тези "обувки", дето са с пръсти и приличат на дебел гумен чорап. Стават за камъни, брегове, умерен планински терен и подобни, но са по-различни, а тези са си за вода най-вече.

# 3 066
  • Другата България

За секунди ме изпревари. Ние сме разглезени с песъчливи плажове, но не навсякъде е така. И не непременно песъкливият плаж е най-за предпочитане. Примерно където има коралови рифове - там плуват и "шарени риби" и е доста интересно да се шнорхелира и снима. Там си трябват обувки, като острите "предмети" от които предпазват, включват и морски таралежи. Бих пуснала снимки, но не е по темата.

Мери, страхотен анализ!  Не е трябвало да го слагаш в скрит текст, бих съжалявала да го пропусна!
Ами, мога да го махна, ама да не е досадно....

# 3 067
Накрая губеща е Мирела, понеже се показа като лесна жена и в крайна сметка остана и без двамата, които явно не искат да общуват с нея - единия открито го казва, другия не, обаче се подразбира.
А Валери не е ли лесен мъж тогава ? JoyJoyJoy
Аз съм го писал и преди - Мирела е сложила точка и продължила напред. Лефтеров явно не е. Кофти се е получило това с Валери, разбирам, че го боли Лефтеров да е бил в съседната стая тогава. И накрая Мирела олекна Simple Smile
Лесен мъж е, да. Но поне не злепостави бившата си, с която са си казали, че още имат чувства на влизане в играта.
Ако той беше с антуража от няколко жени, които да го пазят и той да ги върти и обвинява, щях него да критикувам. Но не е.

# 3 068
Хич даже няма да е досадно, Мери.

Ааа, мацката на Гената си е хубавица и умница. Каква Зори, какви 5 лева?! 😳
Скрит текст:

Очаквам Гената, който с пот си е заработил грошовете на Арената, другата седмица да ги дадена на бедната жена, да де, Женя, която мрънка, че няма такива.

# 3 069
Малко бицепси и дупе 🤣, за да приключим деня подобаващо 🤣.

# 3 070
За първи усетих удобството от такъв тип плажни обувки в Ница. Преди да го усетя обаче усетих болката в стъпалата 😃

На тия снимки наистина Генковица няма общо със Зори, но на предните имаше.

# 3 071
На тия снимки наистина Генковица няма общо със Зори, но на предните имаше.
Втората е от днес. Първата ми е любима. Явно продължава обучението си в Лондон (сигурно магистратура, щом вече е бакалавър), защото на един от лайвовете Гената беше при нея, а тя учеше.

# 3 072

Значи Филип влезе в най-сложното племе, където всички са ТОП и там е Джаферович, мастър стратега на сезона! Всички са я чували и знаят за нея и изпитват респект от нея. Дали е личен от нея или от продукцията няма значение в случая. Аз не познавам лично Жени, но от това което съм чувал и чел и са ми споделяли в ИС, тя е силно харизматична жена, роден лидер, която просто умее да се налага над останалите и те да я следват. Това е умение, което или го имаш или го нямаш...

Извинявайте, не се стърпявам тук да коментирам, макар че бях решила да не се изказвам повече, дори и да не гледам предаването, но въпреки това все още го гледам (заради Гого Simple Smile ) и все така чета тук темата (заради доброто настроение и интересните коментари като Вашите Simple Smile

Но... Джаферович... Единственото ми обяснение защо я подпират толкова тази... толкова интересна дама... е поради нобходимостта в един такъв сериал да има отрицателен герой, неприятен персонаж, да удря дъното отвреме навреме и да държи зрителя в шах. Това е като Леонсио от първия излъчван в БГ сериал "Робинята Изаура". Моля Ви се, ако това е харизмата и лидерството... идва ми да се застрелям!

В случая нейната позиция се дължи преди всичко на подбора на "оригиналните жълти", с които я събраха ден-два преди да дойде Филип и които тя многократно превъзхожда по его, нахалство и манипулативност. Точно ученици, още неориентирани в живота, с добро възпитание и задръжки, каквито на Джаферович напълно липсват. Омръзна ми в това общетво нахалството и простащината да се представят за лидерски качества! Кажете ми един човек от племето, към когото Джаферович е била коректна? Мирелчето ли? Реално Джаферович изтиска на максимум каквото можа от Мирелчето и от отношенията ѝ с двете момчета. Пред камери и пред всички останали порицаваше Мирелчето по унизителен начин. Накрая абсолютно съзнателно рискува отпадането ѝ само и само Гого да не вземе двата гласа. Михаелчето? Филип? Лефтеров? Ралица? Илина? Чакалов? Мани? Какво има да го говорим изобщо... Това ли е "социалната игра"? Мирелчето послушала Неделчо да се съюзи със силен стратег, но той трябваше да ѝ даде още един съвет: винаги преценявай спрямо човека и ситуацията и дали този "стратег" няма да те жертва на драго сърце в името на стратегията си. Неделчо, ако беше в ситуацията на Мирелчето, какъв скандал щеше да врътне на класната, чак зад граница щеше да се чуе! А какво щеше да е, ако Неделчо беше в ситуацията на Филип? А Мирелчето само дето не й ноеше чехлите да си обуе...

Сравнете качествата на Джаферович с качествата на Ваня от сезон 2. Сравнете позициите, които имат двете в играта. Къде щеше да е Джаферович, ако попадне в ситуацията на Ваня? Къде щеше да е Ваня, ако беше попаднала някъде с разбрани хора? Да не говорим как Джаферович се разболява и оздравява по поръчка, как правилата се променят в движение... Набелязва Лефтеров,няма да бави отмъщението и - хоп - имунитет за Мани. Рязко Мани става достойна да водят разговор и по-силна от Виктория. Сега Гого не ѝ бил по вкуса, Филип не трябвало да напредва без да си похарчи предимствата, а Ралица - най-близка приятелка... Всички ѝ треперят, само на Гого не му пука от нея.

Ами не съм съгласна да се сочи Джаферович за пример... положителен. И какво само се пъчи като майка... не бих искала по никакъв начин нейният манталитет да бъде в основата на възпитанието.

# 3 073
Малко бицепси и дупе 🤣, за да приключим деня подобаващо 🤣.
Скрит текст:

[/b]

ПП: Понеже ме тресе ИВ абстиненция тази вечер, си пуснах да погледам сезон 1. Игрите там ми се струват сега направо като детска играчка, сравнени с миналия и този сезон.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 14:38 от Tahiti

# 3 074
За пореден път ще се “хвана“ за нещо, което все едно е написано от мен самата. Благодаря ти за казаното.
Но ще го доразвия, защото си обещах, че няма да спра да повтарям и посочвам машинациите на продукцията, тъй като това за момента е най-гледаното ТВ ШООЛ, и докато няма конкуренция, която да го “смаже“ и да отврати докрай останалата му аудитория, всички “вопли“ на такива като нас ще останат глас/ове/ в пустиня.
Скрит текст:
Гледат подрастващи, гледат тийнейджъри, гледат млади хора, гледат такива като мен - около 50, аудиторията е разностранна, и за всеки един от тях посланието е различно. А хората, които влизат в този сериал, със сигурност не отправят това, което се излъчва като послание и което следва да бъде пример...хайде, остави нас, 50 годишните, но подрастващите, младите, хората, които после искат и ще искат да подражават на тези ТВ герои. Вместо любов към спорта и колективния дух, се насажда хейт и противопоставяне на мъже vs жени, бели/черни, ниски/високи, слаби/силни, и т.н., като в контекста на формата се придава ново значение и същина на тези понятия според това какво продукцията иска да ни внуши.
Текстът по-долу е много дълъг, слагам го в скрит текст защото надали ще е интересно за всеки, подчертавам, че няма спойлери, всичко са лични разсъждения на база видяно до момента, хипотези, които вече съм ги писала отново на база видяно и на база неща, които сме видели всички от продукцията до сега. Някои от вас и два сезона повече от мен.
Едит. Махам скрития текст. На който не му е интересно, да скролва.
За мен този сериал, сезонът му с цифра 4 е бил замислен с победител жена. Крайно време е. Беше. “Давай, сестро“. Няма да споменавам около кое име гравитирам, не само аз, то е ясно. Жалко за страхотния каст, много жалко, защото без нея като участник нещата според мен щяха да са различни. Като сценарий и до момента, и като цяло. Съгласна съм с Дяволо, че Евгения е .....има една особена харизма, някак отвътре ѝ се получава да бъде лидер, да кара хората да я слушат, да изпълняват, да омайва, да манипулира....това не всеки го може, определено не всеки. И не всеки знае как да го използва, но тя знае. При това доста добре.
Това от една страна, от друга - името Джаферович отваря много врати, няма да се лъжем, връзките ѝ и контактите са ясни и известни, което в известен смисъл кара “младоците“, които имат афинитет към инфлуенсърство и последователи в ИГ да я гледат в очите и да не смеят да надигат глас. Уважение, смесено с респект. И това също мисля, че тя го е очаквала и предвидила, а и не само тя, и Тупарев.
От трета - близките ѝ отношения с Тупарев, които също са обществена тайна. Време беше Евгения да напомни за себе си, от онова “Жена на годината“ през 2020-та хората говореха за нея повече в негативен план около случката с агресията, която прояви към майка с дете пред училище в София, отколкото с нещо положително, участието ѝ в Сървайвър отдавна е история.
От четвърта - самата тя изтъкна как благодарение на нея Ваня е спечелил “Сървайвър“, благодарение на нейната изградена стратегия - а именно, жена да бъде неговата “патеричка и ракета носител“ до големия финал. 
И - воала, кога, ако не сега? Затова и от ден първи се започна с онова за сексизма, противопоставянето на жени-мъже, женски коалиции, това постоянно натъртване, повтаряне, направо набиване в съзнанието на зрителя колко много жените са силни, но недооценени, и колко е ок да са равнопоставени двата пола, и как жените всичко могат, а мъжете все ги подценяват....всички помним, гледахме, чухме. Вкараха я с предварително подбрано племе и от страна на жените, и от страна на мъжете - това вече е писано и от мен, и от други, да не се повтарям. Единственият опълчил ѝ се от женска страна - първи номиниран и отстранен. Единственият опълчил ѝ се от мъжка страна /след като ѝ е отказал да играе с нея/ - вечно номиниран с какви ли не смешни и измислени аргументи, като основния естествено, този със сексизма, удобно повтарян до степен такава, че дори убеди и останалите жени в племето в него. Валери ѝ беше сигурен докато сам не се омаза, дори за момент си мислех, че е възможно да е имало уговорка тя да изведе Валери до финал точно както Йори изведе Ваня, не го изключвам и този момент. Но Валерката се “самономинира“ един вид, едната “патеричка“ се оказа не толкова послушна, но кой може да я вини Мирела? Млада, красива, е, един Лефтеров ....това са подробности, те нали това “няма да го излъчат“?
Както и да е, до момента, до който Евгения се контузи мисля, че тя беше победителят на Тупарев за сезона. Аз имах други “фаворити за поста“, но бях много, ама много предубедена. Това с контузията дойде неочаквано, и просто нямаше как ЧАК толкова явно един “куц кон“ да спечели предвид, че тя вече започна и да се пази от битки, до момента с контузията се раздаваше далеч по-самоотвержено, то си личеше.
Иииии, влиза в сила план Б, който всъщност може и да е бил план А, но отново се играе по линията на сексизма жени - мъже и това как един “истински мачо“ пази “малките момиченца“, докато той самия се самопредлага за номинации, за елиминаци, за всякакви ...манипулации, но целта е една и съща, идентична с тази в план А - да покажем колко мъжете не стават, ама едни определени мъже, облечени в жълто, и колко жените са “силния пол“, можещи, независими, силни...и т.н., ама отново едни определени жени, облечени в червено. Е, и в жълто. Затова и така успешно ни заблудиха с Елица - от самото начало 99% от хората бяха не сигурни, бяха убедени, че Елица е победителя на Тупарев. Отново жена, но класи над Евгения. За тях двамата достатъчно сме писали, да не се повтарям, Елица своята лична мисия я изпълни перфектно, направи всичко, което е трябвало вероятно да направи, доведе Алекса при готова коалиция, която ще  е с него до край, той от друга страна си дойде с Вики, която от самото начало пиша, че е ще е неговата “Йори“, просто Алекса няма какво да го спре, той има всичко, което може да има един играч на този етап от играта - пари, имунитет в лицето на една секира, коалиция - сигурна и предана, и верен съюзник в лицето на Вики. Която може да е хейтена и недолюбвана, но е силен състезател и най-вече - човек, който няма да предаде коалиционния си партньор. Дори и да се съмнява в него, както направи Женя - отсвири Мишето при първа възможност, готова беше да го направи и с Ралица, самата тя изпрати Мирела на битка /косвено, но си беше тя/, после намаза ските на Лефтеров, сега е ред отново на Фифо. Но на пътя ѝ се изпречи Гого, та Фифо ще почака.
Разликата между Евгения и Алекса обаче е в един много съществен сегмент - физическата подготовка. Алекса на арената е безпощаден - силен, има дух, има сила, има хъс, играе с такъв. Може почти всичко. Докато Евгения....ами база за сравнение няма. И понеже е късно да се мисли за друг победител жена - план Б е готов, пускаме в действие него, те и без друго са свързани помежду си с едно основно нещо - нишката мъже - жени. Сексизма. Равнопоставеността между половете.
Всичко това надали щеше да е толкова възмутително, ако на “тезгяха“ не бяха поставени едни млади мъже, не един и двама, които освен, че са страхотни спортисти, са и страхотни млади хора, наистина страхотни, всеки сам за себе си и това, което е показал. Не само във формата, а и преди него, дори основно преди него. И е направо гнусно как за осъществяването на тези два плана един по един същите млади мъже бяха буквално омаскарени и дори опорочени с качества и ценности, които нито имат, нито са мислили някога да имат. Хора, които са отишли там, за да се състезават, и два месеца го доказват ден след ден. Имената са ясни - Гошо, Гого, Фифо, Лефтеров. Всеки един от тях беше подложен на публичен линч и от Евгения, и от Алекса, и от водещи, и от продукция като цяло. С цел да изпъкнат двамата - Евгения и Алекса. Затова и писах, че нея няма да я “жертват“ лесно, напротив - сега ще ѝ дадат, за да могат да продължат с линча на мъжете, като към него вероятно ще добавят /ако има жълт съвет/ и това, че Фифо няма да даде грошове за Гого, а /това многократно съм писала/ съм убедена, че в даден момент Алекса ще използва секирчето за Вики. И това естествено, ще бъде увековечено като жест от страна на “истински мъж“ за жена - такъв, какъвто останалите “момчета“ не са направили. „Великан“ - нали това каза Джаферович за Алекса, когато той говореше онова за “малките момиченца“? А Елица и останалите “момиченца“ подсмърчаха отстрани? Та, откакто влезе този “великан“ във формата, като последна резерва, аз си чакам битката между него и Филип. Защото съм убедена, че такава ще има. Веднъж мислех, че ще е капитанската, на която Фифо го отнесе. Това преди нея. Вече си мисля, че въпреки първоначалните ми прогнози за НЕдостигане на Фифо на финал все пак той ще е там, и тази битка ще е именно финалната. Много ми се иска да греша, защото ще е с предизвестен край, ако ще отпада Фифо, да не е от “най-достойния“ . Дори може да е от жена - и това не го изключвам. Идеално се вписва в сценария, в който последния влязъл във формата като резерва, последна резерва, всъщност излиза последен като....победител. Дори и с план Б. Или план А. Което няма никакво значение.
Браво Мери, страхотен пост и анализ! Истинско удоволствие за четене.

Общи условия

Активация на акаунт