💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 465
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, как да не е нисък Гого, той самият беше казал, че е под 170 см. Ниско си е това за мъж. Физическите качества обаче не са проблем и го доказаха и Мани, и Гого.

Тя и Велислава не е ниска/висока, но беше в отбора, защото си е яла плацентата. Нормално е човек да се запита, ако другите са избрани заради физическите им данни извън средното, които са обективни, дали него не са го избрали заради психически извън нормата. И е много вероятно да са я преценили лабилна на кастинга и затова да е била в това племе.

# 61
Голямо плезене ще пада довечера 🤣:

# 62
Отношенията при сините са се счупили с влизането на Виктория, Цецо се е лепнал за нея, тя го е завъртяла и се е започнало с тормоз над Фейгин и Мани, просто защото могат, предполагам и Алекса се е присъединил по-късно на готово.След игрите са е видяла с Виктория, зарадвала ѝ се е, онази се е изцепила, нещо от сорта, Фейгин още не съм ти простила, недей да ми се хилиш!
Каква изненада, Виктория никак не изглежда злопаметна. Trollface
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile И снимка за доказателство на обратното. Обаче на мястото на Вики след тези глупости, които говори напоследък няма да я погледна. Колкото и да реве и драматизира. Open Mouth Тя черни тенденциозно. И няма капка благодарност, за битката, в която Вики се раздаде на 100%.

# 63
Мисля, че може и Виктория да изберат за капитан или единственият друг вариант - Акекса вечен капитан. Гласувам Безстрашните да спечелят. В последния въпрос ми липсва баце Любе, любимият ми участник евър, също и Влади, мисля, че Лазаринов и Сюзън нямат място в анкетата. Другите са Юлиян, Ваня, Милен, Вайс, Джери, Андрей, Морунов, Елизабет.

# 64
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка.
Понякога се чудя едно и също предаване ли гледаме...

# 65
  • Варна
Много глупаво продължава да постъпва Фейгин и не, не е малка, просто си е такава.

# 66
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка.
Понякога се чудя едно и също предаване ли гледаме...
Едно и също повярвайте. Просто различни гледни точки. Simple Smile Най-важното е да се чуваме. Истината обикновено е някъде по средата Simple Smile Мразя да пиша намесих се единствено, защото Алекса и Вики според мен, много хейт събраха, а не го заслужават.

# 67
  • София
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile
Моето изказване ли прилича на такова на Илиян или нещо, което е казала Александра в "На кафе" - нямам възможност да гледам на живо в момента, коментирах това, което цитираха в темата. Но ми харесва как Илиян е обвиняван за висчко, дори и след отпадането му от формата, а после Мани била "главата на змията". Smile

# 68
Не мога в момента да гледам Фейгин, но събота и неделя ми попаднаха две клипчета в youtube, подкост и блитц. Едно към едно ми е с едно 19-годишно момиче, с което работих преди. Просто си е дете още, прави се на бунтарка и различна. Влюбчива и чувствителна е. Няма лошо, не е лош човек, ще израсте другото. Наистина си мисля, че хората я съдят прекалено.

Иначе гледах и на Чакалов няколко подкаста и ще продължавам да гледам.

От този с Михаела разбрах, че правилно съм предполагала, че при Жълтите е било весело и предимно спокойно и не са излъчвали дори това, което са снимали. Продукцията набляга на драмата и скандалите както всяко реалити за жалост. Жени не е създавала напрежение, оставала е доста сама, Михаела предполага, за да мисли схеми как да играе с всички. Не е очаквала ножът в гърба, защото всъшност са си били много близки до последно. Жени не е била скандалджийка, както някои спекулираха, просто е играла двойно.

Михаела не мисли, че тя самата е играла двойно, защото в този период се била скарала с Мирела и Жени и не си говорили и другото дори не било схеми, ами неща които казала като била афектирана. Малко ми напомни на ситуацията "we were on a break"  в Приятели... Мисля, че е възможно да си вярва, но също ми е ясно как за Жени това означава, че не може да й има доверие. Лично мое мнение - това е било добре дошло за Жени, за да може да има оправдание за новата коалиция.

Но оставам и с впечатлението, че при Сините наистина е било много напрегнато почти постоянно. От коментарът на Илиян имам чувството, че преди Алекса Вики просто е идвала, навиквала се е и си е тръгвала, тоест е било тягостно, но само крясъци. С идването на Алекса са започнали манипулациите, споровете и притискането в ъгъла.

# 69
  • Другата България
Момчета, от мен не само заради темата - това съм го казала веднъж, и не смятам за нужно всеки път да го повтарям. Респект за часовия диапазон, в който я пускате, на мен, въпреки че съм нощна птица по дефолт, а и работя през нощта, това недоспиване ми е враг №1....явно и ЕГН-то си оказва влияние, ама все пак! Що се отнася до това дали има друга такава тема във форума - има, има, съседната за “Фермата“ е копи-пейст на тази, в нея дори се включва Иван /на Андрей, продуцента/, който при едно от включванията изказа лични благодарности и имаше УаУ за темата, персонално за Дяволо. Малък жест, но важен, Тупарев, четеш ли? Надали, но дано поне те “светнат“.
В анкетата този път гласувах, няма нужда да казвам защо. Blush
Не съм гледала сезони 2 и 3, но съм чела и чула. На Морунов станах фен още когато видях визитката му, оказа се, че не съм сгрешила. Сега го гледам в Максимал - ами, страхотен мъж. Не случайно с Юлиян за момента водят по резултат. Иначе си гласувах и за Панчев, защото не е лош човек, а и е сърцат, отделно доста добре физически подготвен. Неделчо го чекнах заради пъзелите, на които от вас разбирам, че е бил добър.
За днес нямам факс, че в петък не загледах промото. Ако ще е по сценарий, следва Безстрашните да са в стопанството. Ако Лефтера не е възстановен от вируса, може Евгения да се пробва, въпреки, че с тия пръсти....а защо да не изпратят и Мирела? Но си залагам на Лефтера. При червените току виж Вики развее знамето като жест за петъчната постъпка, с благословията на Вожда.

# 70
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile
Отношенията при сините започнаха да се променят след неумението на Виктория да приеме номинацията си през първата седмица.

# 71
На промото за новия епизод се видя, че Алекса държи знамето на червените ясно е май кой е капитан там.

# 72
така е Bengun. много слаба психика а уж спортистите имали силна такава. в миналата тема или сега четох мнение че така възпитавали спортистите да са агресивни. дори да е така мен какво ме интересува ?_? имаш ли негативни качества трябва да се опитваш да ги овладееш и поправиш ако искаш да се отнасят добре/нормално към теб. особено пък че си е възрастна на фона на другите

# 73
Един бърз re-share,че съм пропуснала кога е била направената новата тема :

Нека  ми отговори,Мери, нямам нищо против,това не е критика,а лично мнение
Просто от всички снимки,видеа,фен срещи,партита и т.н просто си учудвам как му остават време и сили да си практикува професията (защото той единствен ми се набива като константен участник къде що някой нещо прави/организира.

Скрит текст:

Цитат
Merri_An в нд, 06 ное 2022, 22:24
Цитат на: Electric Papaya в нд, 06 ное 2022, 22:20
Досаден ми е Чакалов, поддържам си мнението,че се върти около the cool kids,па белким го поканят на купона.
Цитат

Цитат
Merri_An в нд, 06 ное 2022, 13:05
Цитат на: СлаБе в нд, 06 ное 2022, 12:53
Оф, айде, няма да ви мъча така и така аз изгорях да му слушам хвалипръцкането.  Причината поради, която са замислили саботажа е още две почти пълни седмици в играта.
Цитат

Така де, както и предполагахме, освен онова “Няма Илиян, няма Супергерои“. Само че в тънките МУ сметчици хейта, който се изля върху двете девойки явно не е бил предвиден, никаква изненада. Ето Сашка си изпълни двете седмици, и какво? Аут. Мани и тя, дано поне от нея видим нещо, което тя лично да направи, не под егидата на Илиян.

Пресни, “пресни“ забавления на нашите герои
https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7162789117766438149?i … is_from_webapp=v1
https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7162840327970114822?i … is_from_webapp=v1
Скрит текст:

Ей сега ще дойде Чакалчето да ти отговори, той тези неща ги приема лично - критиките, чете ни вероятно редовно, и когато някой нещо го критикува, или “критикува“, влиза в оправдателен режим.
Чакалче, нищо лично, аз те харесвам, знаеш. Ама ми прави впечатление, пък съм си директна. И обективна. Приемай и критики, когато са градивни. А когато не са, просто подминавай, не в случая, по принцип говоря. Все пак си един от малкото, който е пожален от зрителската “секира“, не тази на Алекса. Ами ако беше на мястото на Вики? Трябваше да си все тук в темата и вероятно в нета, кога време за подкастове и купони?
Цитат
Скрит текст:

# 74
Фейгин каза, че треньора и баща  негодували защо е била пасивна и не се защитила, тя каза, че не знаела как да реагира, не била свикнала да вижда толкова хора в ежедневието си, където по цял ден е сама.

Сините не бяха лош отбор, даже доста добри в игрите, Фейгин ми се стори, че повтаря нечие чуждо мнение, като това на Илиян, че се смятал за подходящ при жълтите. Не виждам кое му е специалното на Илиян, даже ми е отблъскващ с това перчене колко е постигнал на 20 и колко е хитър, нищо не е постигнал, тепърва живота ще му намества егото, самонадеян смешко.

Общи условия

Активация на акаунт