💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 676
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 45
Искам да споделя, че неимоверно ме накърнява мисълта, че Алекса може да е победител. Навярно  има воля. Тъп балкански инат. Не винаги е лошо. Но всичко друго, което демонстрира ми е анти - или поне това, което показват. Няма как да го направи продукцията двуличен. От онзи тип, който вдига лозунги, които затъмняват това, което в действителност прави. Ясно е, че всеки тегли чергата към себе си, но неговото е по много неприятен начин. Въпреки всичките ми шеги за Гого тук знам, че в живота и с него не бих намерила общ език. Но поне си следва едно кредо и си го спазва. Не се прави на по-добър. Не отиде секундант на Мани. И Фифо не е без косури, но и него категорично бих предпочела пред сръбчето. Не защото е от чужбина. А защото има гадно поведение. Мира не я разбирам. Възхищавам се как си влачи на всяка битка без да мрънка, на защо беше този толеранс към Елица? Зори...много се бори на арената, но много ощетена на горния етаж. Вики вероятно е полезна във волейбола с ръста си, но иначе въздух под налягане. Мирела, Джаф и Лефтеров не ги и коментирам, както и Ралица и Мани. Щях да толерирам Мира за победител сред жените, ако не беше неразбираемото и отношение към Алекса и сие! Генчо и Георги са ми симпатични, но очевидно едва ли ще ги пуснат напред. В обобщение- съгласна съм за победител на всеки друг освен Алекса, Вики, Джаф, Мирела. За мен те четиримата окаляха сезона. Противно на убеждението, че скандалът прави рейтинг, аз мисля, че като нация имаме нужда от малко спокойствие и толерантност. Заради това помним Морунов- изглеждаше глуповато на моменти, но го запомнихме с позитив. Него, а не победителя, Елизабет или дори Неделчо, който все нещо пресмяташе. Хубав ден и до довечера!
Нямам работа и изтрещях. Пиша май повече от колкото трябва. Извинявайте.: relaxed: Иска ми се, когато някой слага етикет, ако може да го подкрепи с пример. Ей намесихте и Андрей от трети сезон. Хора аз толкова толерантен, благ и хрисим човек рядко съм виждала. Беше най-добре подготвен в игрите и с право победи.  Харесвах Морунов също. Обаче, прави сте трябва да се направи проучване дали някой от екипа не е от Казахстан Simple Smile

# 46
  • Буркина Фасо
Александра Фейгин ще бъде при Гала, току що анонсираха.
вече говори.

# 47
  • Варна
На Мани няма ли кой да й каже, че бюстието не е ок за нея ???
Благодаря за темата.

# 48
Не знам за какви Капитански елиминации говорите.
Бен, предположението ми е на база коментарите на участниците от предишната седмица. Повечето от тях очакваха, че още тогава можеше да има елиминационна битка дори за секундантите - нали затова Фейгин избра Вики.

Което ми напомня, че съвсем изключих за възможна елиминационна битка при тях.
Лично аз съм против това - секундантите да отпадат, или от тяхната битка да зависи кой капитан или участник на елиминация ще отпадне.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 14:12 от Tahiti

# 49
Вчера изгледах надкаста с Михаела. Много ми хареса това момиче. Жалко, че не игра лидерски и не направи опит за коалиция с мъжете. Каза, че когато Гошо е бил болен още доста хора са имали същите симптоми, но той е бил най-зле. Не знам дали вече е изградена нормална канализация в Царево, но е възможно след водната битка за пояса доста хора да са нагълтали мръсна вода на Попския плаж.

# 50
Да, Фейгин е при Гала и е гримирана много добре, изглежда страхотно.

# 51
  • софия
Фейгин, колкото и да обяснява, че си е научила уроците, нищо не е научила, милата. Пак, като в играта си изми ръчичките, метна вината на всички други, само не и нейна. Накрая доволно се съгласи, че днешната младеж за нищо не става и малко са, като нея.

# 52
Интересни неща разказа Фейгин. Още с влизането в синьото племе си е помислила”какво не ми е наред, нито съм ниска, нито висока, че съм в това племе”, в другите племена са изглеждали подходящи по ръст и  физически данни, според нея. Грозна гавра на продукцията със сините, то се и видя в началото. Отношенията при сините са се счупили с влизането на Виктория, Цецо се е лепнал за нея, тя го е завъртяла и се е започнало с тормоз над Фейгин и Мани, просто защото могат, предполагам и Алекса се е присъединил по-късно на готово.След игрите са е видяла с Виктория, зарадвала ѝ се е, онази се е изцепила, нещо от сорта, Фейгин оше не съм ти простила, недей да ми се хилиш! Другото си беше за личния ѝ живот, нормални неща, предвид възрастта ѝ.

# 53
Фейгин, Фейгин(Гледам не вярвам на ушите си Simple Smile ) още едно доказателство, че нямаш собствено мнение (интервюто при Гала). Рев, сълзи аз сгреших, ама после. "Те са вербални агресори и затова". Гала "Това беше след твоето действие, а преди". Надявам се, че си просто малка. Искрено се надявам. И аз като Вики злобна и агресивна Simple Smile Не мога, и не мога да приема постъпката. На "вербална атака"(нямаше според мен, още по-малко срещу нея) можеш да отговориш! На другото не. Какво постигнаха номинации. Ако бяха го изиграли честно можеше и да им симпатизирам, но сега не. Да бяха отишли на битка да се докажат, а то Илянчо постигна своето разби племето.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 11:16 от dundinka

# 54
да заставаш зад действията и думите си явно вече отива към химера

# 55
  • София
В анкетата гласувах за капитани Лефтеров и Алекса. Битката за територия се надявам да спечелят "Безстрашните". Относно старите участници  мисля, че настоящият каст наистина е много подготвен, но има и доста профили, които се повтарят с  тези на "стари" участници, може би само Неделчо си остава ненадминат в пъзелите, и Ваня си остава най-силната жена. Ще ми е интересно да видя битка (не водна, че ще е с предизвестен край, както и не такава с основен елемент - тежести) между Добрин и Гого. Bowtie

# 56
  • София
Да се включа и аз в новата тема. Та по анкетата:
За капитани - Мирела и Мирослава (малко разнообразие да има, че само едни и същи физиономии се въртят на капитанските битки).
За териториалната залагам за жълтите.
По последния въпрос: Юлиян, Веско, Роберта, Тодор, Вайс, Ваня, Андрей, Морунов и Елизабет. Като цяло Роберта я включих само, защото исках да има още една жена. Чудех се за Неделчо, защото все пак неговите умения на пъзелите не веднъж са обръщали играта и се видя, колко е важно да имаш пъзелист в отбора. А и плуваше, но така зададен въпроса май беше за друго, та го пропуснах.

# 57
  • София
Отношенията при сините са се счупили с влизането на Виктория, Цецо се е лепнал за нея, тя го е завъртяла и се е започнало с тормоз над Фейгин и Мани, просто защото могат, предполагам и Алекса се е присъединил по-късно на готово.След игрите са е видяла с Виктория, зарадвала ѝ се е, онази се е изцепила, нещо от сорта, Фейгин още не съм ти простила, недей да ми се хилиш!
Каква изненада, Виктория никак не изглежда злопаметна. Trollface

# 58
Интересни неща разказа Фейгин. Още с влизането в синьото племе си е помислила”какво не ми е наред, нито съм ниска, нито висока, че съм в това племе”, в другите племена са изглеждали подходящи по ръст и  физически данни, според нея. Грозна гавра на продукцията със сините, то се и видя в началото. Отношенията при сините са се счупили с влизането на Виктория, Цецо се е лепнал за нея, тя го е завъртяла и се е започнало с тормоз над Фейгин и Мани, просто защото могат, предполагам и Алекса се е присъединил по-късно на готово.След игрите са е видяла с Виктория, зарадвала ѝ се е, онази се е изцепила, нещо от сорта, Фейгин оше не съм ти простила, недей да ми се хилиш! Другото си беше за личния ѝ живот, нормални неща, предвид възрастта ѝ.
Хора, цитирате Фейгин  Flushed ”какво не ми е наред, нито съм ниска, нито висока, че съм в това племе”. И Гого не е нито висок нито нисък. Simple Smile После Вики обиждала. От самото начало сините са ми любимци Hearts Голям филм голямо чудо. Аз овчицата другите са лоши, само за да оправдае себе си.

# 59
Благодаря за новата тема и за старанието.Много харесвам изпипани обобщения,затова и оценявам класацията в началото,всеки път я чета и се радвам за коректните данни.Единствено корицата не ми е по вкуса(всички знаят защо,не пестя "комплименти" 😁),но ще го преживея.Важното е в тази тема да преобладават положителните  приказки и да няма чак толкова саботажи и бутане на единия отбор за сметка на другия(всички знаем кой отбор и защо).Да отпаднат искам Джаферович,Мирела,Мануела,Филип, Зорница,Георги,Лефтеров - общо взето,всички,които по една или повече причини не харесвам.Що се отнася до игри - всеки по нещо умее,но аз гледам цялостно поведение,а повечето показват покъртително елементарно такова.Не се прехласвам по външност,зодии,асцеденти,звезди,
мустаци,татуси,бицепси,трицепси и т.н.Определено някои трябва да си смалят самочувствието,че доста е завишено...Пожелавам успех на Непобедими,те заслужават да спечелят,защото са по-достойното племе.Георги да е мислил какво прави - разочарова момичето,мислейки за себе си,а сега реве.Докато продължава да е такъв егоист,все ще съжалява.Досега и Генчо отблъсна,и Фейгин.Виктория за пореден път много точно се изказа.Алекса,колкото и да не го харесвам,винаги си подкрепя отбора и се раздава на битки,а и той така с Елица не би постъпил.На Безстрашни пожелавам само загуби(победи пожелавам,но само ако са достойно спечелени,а те такива имат доста малко),та да се опомнят малко,че много са си повярвали,че печелят наистина(чудя се,ако Джаф не беше в този отбор,щяха ли така да ги сложат и такива битки да избират,а пък за побутването няма да говоря дори,че трябва до утре да пиша,а за тях баш не ми се отделя и секунда).Успех,достойни участници!

Общи условия

Активация на акаунт