💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 442
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 90
Ключът от бараката е тук Алия
Скрит текст:

# 91
  • Другата България
От снощи ме чопли нещо, ама по малките часове не ми се занимаваше. От снимките на Викинга ето тази

предизвика интерес у мен именно заради облеклото на жената до Мира. Ако някой знае коя е тя и как се нарича ...нещото, с което е облечена, да ме светне.

# 92
Ако Алеко довечера пак е капитан.... не знам.
Благодаря за темата

# 93
Каквото било, било в игрите. Александра е една млада надежда, която адмирирам, че въпреки мизерните условия, без помощ от държавата ни, без заплащане, без собствен спортен лекар, рехабилитатор, спонсори, дерзае,работи, тренира и се представя добре,представя нашата държава.Това е демонстрация на характер,на много положителни качества също. За мен да вдигаш джангър постоянно е демонстрация само и единствено на невъзпитание и простотия, а не на "силен характер" .
Не намирам нищо пошло в поведението ѝ и облеклото ѝ. Да си чувствителен не е срамно, на мода е да си агресивен, наперен,с голяма уста,всеки ден го виждам, гледам го в новините, по тв се лансира също." Мачкай за да те уважават" явно се харесва и на някои списващи.

# 94
Айде да става довечера и вече да ви кажа, се отегчих от 2 те племена, чакам момента да заиграят всеки срещу всеки , та да си заминат половината статисти там Wink

# 95
маска на мики  маус за хеловин но е сгрешила къде се слага

# 96
  • София
Отношенията при сините са се счупили с влизането на Виктория, Цецо се е лепнал за нея, тя го е завъртяла и се е започнало с тормоз над Фейгин и Мани, просто защото могат, предполагам и Алекса се е присъединил по-късно на готово.След игрите са е видяла с Виктория, зарадвала ѝ се е, онази се е изцепила, нещо от сорта, Фейгин още не съм ти простила, недей да ми се хилиш!
Каква изненада, Виктория никак не изглежда злопаметна. Trollface
[/b]
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile И снимка за доказателство на обратното. Обаче на мястото на Вики след тези глупости, които говори напоследък няма да я погледна. Колкото и да реве и драматизира. Open Mouth Тя черни тенденциозно. И няма капка благодарност, за битката, в която Вики се раздаде на 100%.

Тоест, Виктория се е раздала в една битка за Фейгин, и тя сега е длъжна да си мълчи до живот за всичките й постъпки спрямо нея? Ами когато Фейгин се върна с кървави колене и храна за племето (не като любимия на Виктория - Алекса, който взе предимство за себе си и никой не каза гък), защо Виктория не й стана длъжна? Или като на Фейгин й излезе пяна на устата, докато пак Алекса си почиваше на люлката? Къде й е благодарността на Виктория?

Отношенията в синьото племе се промениха, когато Виктория се оказа номинирана и орева орталъка. Освен заканите за отмъщение, имаше и такива, че ще се номинира спрямо игрите. След това и тя, и Цветан се изложиха многократно, но нито тя номинира него, нито предложи себе си.

# 97
  • Другата България
Аз още снощи писах, че за мен едното не оказва никакво влияние на другото.
Просто си коментирам/е/ и него. Лично аз предпочитам това, пред онова - за 12345678 път да се повтаря колко е “лоша“ Виктория, и колко “насилена“ е Сашка.
Тъй че време да минава.

# 98
Бюстиета - тип бельо са модни последните години за носене под сако и не само.
За втората снимка с чизмите и къси панталони, пак се носят и много се предлагат  доста къси панталони, често съчетание кашмир с дантела отдолу съм виждала.

Фейгин има хубаво тяло, свикнала да се облича сценично, не ми изглежда пошло, отива и.

# 99
Феновете на Алеко и Виктория да не гледат – няма да им хареса.
Останалите ще се изкефят!

https://www.youtube.com/watch?v=DrqyzkTCkO4

# 100
Ето малка част от момичето, което е придружило Гого на рожденият ден на Мира.
Преди да започнете със спекулациите, снимката е от профила на Цветан Grinning а първоначално знаех за нея, защото Мира е била запазила само първият етаж на въпросното заведение, а на вторият е имало други клиенти, и от там мой познат е успял няколко пъти да ги засече.
Скрит текст:
Това е Алия. Беше ясно отдавна Grinning

Веднага да се яви в изповедалнята!
Това да ви прилича на естествено русо? 😎

# 101
  • Другата България
Бюстиета - тип бельо са модни последните години за носене под сако и не само.
За втората снимка с чизмите и къси панталони, пак се носят и много се предлагат  доста къси панталони, често съчетание кашмир с дантела отдолу съм виждала.

Фейгин има хубаво тяло, свикнала да се облича сценично, не ми изглежда пошло, отива и.
Благодаря.
Аз не казах, че е “пошло“, не съм употребила тази дума, просто това “всичко на показ“, без да се оставя нищо на въображението поне аз го намирам за...прекалено. Не, че е грозно, не, че на Сашка не ѝ отива, но на мен не ми допада. Това е.
Иначе на Фейгин бюстието е в пъти по красиво и добре стоящо от другото - бялото на онази....жена до Мира на снимката.

# 102
  • София
Това да ви прилича на естествено русо? 😎
Маскирала си се за заблуда на противника Wink

# 103
Ключът от бараката е тук Алия
Скрит текст:
Брех, тази барака 🤣. Много ключове и всички влизат 🤣

# 104
Алая е Фейгин всъщност /руса и сини очи/ и кат са я питали 'кой си харесва' тя казала 'Георги' и те не разбрали че за гого говори и понеже е притеснителна Фейгинчето каква стана тя налага се да се прави на гадже на Георги

Общи условия

Активация на акаунт