💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 432
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 165
Най-слабият Надкаст е този с Фейгин.
От началото до края.
Личи си, че след предаването е минала бързо обучение какво да говори.

Непрекъснатото напомняне колко е малка и няма опит никак не се връзва с определението за Гого при първия ѝ поглед - изглеждал като "напушен"...
Нито една добра дума не се чу за никого от племето при изявите на терен.
Но важното е, че ще ходи в Лондон на гости и на пазар... 

Успех пожелавам професионално на Фейгин, а другото дано дойде с времето.
Сългасна съм и аз се отегчих. Много противоречиви отговори. Мънинка е душата още и много наивна. Други неща са и в главата. 😁 И аз и пожелавам успех и професионален и в живота.

# 166
Изгледах Надкаста най-сетне. Мнението ми за Фейгин се затвърди.

Не видях нищо лошо у нея. Има си всички черти на 19 годишна с добавения бонус, че тя е израстнала сама по пързалки, не мисля, че е имала много приятели, нито нормални взаимоотношение с връстници. Определено се вижда, че водещото у нея е да се докаже, да спечели уважение и среда, но няма механизмите за това. Афектира се от подценяване, повдига се от похвали. Знае го, но не го осъзнава напълно, защото не може да реагира в моментната ситуация.

Определено много емоционално незряла е, но за нейната ситуация е нормално, силно се надявам, че от игрите е взела приятели, за да може да изгради вече по-сериозен характер.

Направи ми впечатление, когато отговаряше на нашите въпроси спомена точно това "уважение към по-възрастните", което си личеше и вътре че има и че това е и причината лесно да й влизат под кожата.

Пожелавам й искрени успехи в професионален и личен план.

За Гого аз имах 1:1 мнението й, в крайна сметка вървеше в тикток откъса с крилатите му думи зая "пустия" пуст плаж, където е много пусто, щото е пуст плажа Grinning

# 167
  • София
Виктория и Гого
Победимите
-
Юлиян, Веско, Пламен, Тошко шак шак, Вайс, Боби, Морунов, Андрей и Стратимир

# 168
Възможно е и да е глупавичка или да е необразована. Но определено е расла в изолация и от там е зле социализирана и не умее да преценява хората и да се адаптира към средата. Това е заради спорта и - там се почва рано и човек е сам, воден от треньорите. Може би е била и частна ученичка.
Докато Алекса например е бил част от отбор (различните категории в една възрастова група тренират заедно) и са ходили заедно на лагери, състезания и тренировки. Освен това винаги има по-големи от горните групи, които по правило тормозят по-малките и последните се учат как да се справят с тази ситуация. Това го има в баскетбол, волейбол, футбол...

# 169
Наивна рускиня няма 🤣

# 170
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да разбера , какво е това намилане. През два ,три поста се пише колко отвратителни са Алекса и Вики и колко изтормозени Фейгин и Мани. И тук там колко гениален е Илиян.
Добре разбрахме,  стига вече.

Всеки ще си пише за това,за което се вълнува или щом е мнение,различно от твоето играем картата на "стига вече" ?
И на мен ми е писнало от Гого , ама на - чета си и не се оплаквам гласно.

# 171
Наивна рускиня няма 🤣
Абсолютно, абсолютно съм съгласна

# 172
Благодаря за темата, човек не може да се отчете от много работа Joy

Снимките на Фифо и Гого са...ох!
А Ралица има супер дупе, благородно завиждам Joy

# 173
Не мога да разбера , какво е това намилане. През два ,три поста се пише колко отвратителни са Алекса и Вики и колко изтормозени Фейгин и Мани. И тук там колко гениален е Илиян.
Добре разбрахме,  стига вече.

Всеки ще си пише за това,за което се вълнува или щом е мнение,различно от твоето играем картата на "стига вече" ?
Ама пишете си , ама недейте натяква. Защото и отсрещната страна може да прави същото и целия форум ще се превърне в безсмислица. Ако се напише хиляда пъти едно и също нещо не го прави истина. Визирам постове в които се пише: Ето има доказателство... Видяхте ли имало е тормоз ... Още един път се доказа ,че са тормозени... и т.н.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 18:56 от Joy 05

# 174
Към имената от анкетата горе искам да добавя Борис от миналия сезон, който беше страшно корав в битките, но го закопаха срещу Паулина с безумното ѝ предимство Борис да носи верига по време на битката. За мен той си беше потенциален победител.

# 175
  • Другата България
Кой води в анкетата, м?

Викинга, благодаря за дамата на Куков /евентуално/. Видях я в ИГ, нормална жена, ама с това бюстие поне за мен направо “изби рибата“, поне да бяха като на Мирела в натюр вид, или като на Елица...
Благодаря за преразказите за Фейгин, общо взето затвърждава се мнението ми за нея като човек, което няма нищо общо с представянето ѝ като спортист извън формата. Малко съм изненадана обаче защо нямаше това самочувствие, което демонстрира сега, в началото му например, заради успехите си като спортист, а го показва сега, заради участието си в ИГ, в смисъл - известността ѝ започва да ѝ се отразява от гледна точка на това да вири нос, сега. Особено ме впечатли това, че не е казала добра дума за никой друг от участниците....а пък другото, че “като е видяла в кое племе е попаднала“......то всъщност остана ли някой, който да не е бил “ужасен, потресен и огорчен“, че е бил Супергерой?

# 176
Фейгин си е дете. Неуверена. Предполагам, че и е липсвала майчината подкрепа и любов, което я е комплексирало и търси увереност и стабилност при по-възрастните и по-нахаканите. Това се е оказал Илиян в ИВ4, защото Вики не разговаряла с нея, нямали общи теми, не била искала да се опознаят.
В началото се обединили с Илиян, той и казал да не се привързва към Мани, защото ще бъде първата елиминирана, но понеже спали в една стая с нея и се сближили, и така всъщност тя вкарала Мани в коалицията.
Във формата повтаряше това, което и казват ту едните, ту другите, ту под въздействието на внушенията на продукцията - много се влияеше от чуждото мнение.

В интервютата преповтаря някои от думите на Илиян от неговите интервюта. Държи се по същия, уж нахакан, начин, но отговорите и ми звучаха като оттренирани и наизустени.  

Неделчо и Туджаров определено си личеше, че я харесват и се даржаха много мило с нея - накараха я да се отпусне. Браво на тях. Дадоха и много добри съвети за живота и хората... Дано ги е разбрала.

ПП: Фантастичен грим при Гала. Заприлича ми на Мария Шарапова. Simple Smile
Който го е правил - евала! Съвсем друга визия и дава.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 07:31 от Tahiti

# 177
  • Другата България
Скрит текст:
Фейгин си е дете. Неуверена. Предполагам, че и е липсвала майчината подкрепа и любов, което я е комплексирало и търси увереност и стабилност при по-възрастните и по-нахаканите. Това се е оказал Илиян в ИВ4, защото Вики не разговаряла с нея, нямали общи теми, не била искала да се опознаят.
В началото се обединили с Илиян, той и казал да не се привързва към Мани, защото ще бъде първата елиминирана, но понеже спали в една стая с нея и се сближили, и така всъщност тя вкарала Мани в коалицията.
Във формата повтаряше това, което и казват ту едните, ту другите, ту под въздействието на внушенията на продукцията - много се влияеше от чуждото мнение.

В интервютата преповтаря някои от думите на Илиян от неговите интервюта. Държи се по същия, уж нахакан, начин, но отговорите и ми звучаха като оттренирани и наизустени.  
Скрит текст:
Неделчо и Туджаров определено си личеше, че я харесват и се даржаха много мило с нея - накараха я да се отпусне. Браво на тях. Дадоха и много добри съвети за живота и хората... Дано да ги е разбрала.

Малко хумор, със северозападен уклон.
Скрит текст:

Животът ми и Джаферович - една по-различна история.
*около 2011 година* Малкия Киров наблъска 10 мача у един фиш в Еврофутбола, остане му само да чака един гол на Берое - ЦСКА, дадат дузпа за първите - Ваня Джаферович се засили - изпусне. Нашио пребледнее, препсува го до девето колено, рече "ЕГА никога повече не те дадат по телевизията..."
3 години по-късно, пусне Сървайвър - Ваня Джаферович в едно от племената, спечели формата. Почне Игри на волята сезон 1 - Ваня Джаферович коментатор. Цел живот на село гледа предаването "Бразди", влюбен във водещата Анна Мельова, засече го пак по телевизията, каже си: "Хората си мечтаят за Памела Андерсън, я сакам само кака Ани и друго ми не требе" - почне предаването - Ваня Джаферович гост водещ, показва как се пръска Хамбургски мискет със Син камък... Почне Шампионска лига - гост в студиото Ваня Джаферович, почне да обяснява какви грешки допуснал Зинедин Зидан в подредбата на Реал Мадрид. Пусне си езотерично предаване по Фен ТВ - Ваня Джаферович меша тестето с картите на маг Вера... Пусне шоуто на Цитиридис - он се бие с Джаферович. Извърти още 30 канала на кабеларката, в 31 от тях дават Ваня Джаферович.
Чуе, че в новия сезон на Игрите ще влиза Евгения Джаферович, просълзи се, не може да повярва, че най-сетне ще има поне час екранно време, без да слуша развален български от господин Джаферович. Почне предаването, на всяка битка Джаферович доминира, изкриви от бой всички жени във всевъзможни битки. С продължение на предаването бие Филип на набирания, строши Генчо на канадска борба, пребори Алекса на тепиха. Дадат директна битка в плуване свободен стил срещу Георги до понтона и обратно, на отиване Жорката дръпне, Жени се качи на понтона, свали перуката, изтрие грима - окаже се Ваня, на връщане го прекине от плуване, остави го в точка. Продуцентите се намесят - дисквалифицират го, обяснят му, че неговата кандидатура за игрите изрично е отхвърлена, не го искали в предаването. Почне да кълне на сръбски, щял да си търси правата в съда, заради дискриминация срещу него, с какво жена му заслужавала да я дават на малкия екран, а него не... Щял да съди СЕМ, дискриминали го, не искали да му дадат шанс за изява по телевизията...

# 178
  • Sunshine state
Хахахах, ох, Мери, много смях! 😂

# 179
Добре разбрахме,  стига вече.

Ама пишете си , ама недейте натяква. Защото и отсрещната страна може да прави същото и целия форум ще се превърне в безсмислица. Ако се напише хиляда пъти едно и също нещо не го прави истина. Визирам постове в които се пише: Ето има доказателство... Видяхте ли имало е тормоз ... Още един път се доказа ,че са тормозени... и т.н.
Много пъти помолих, за конкретни доказателства. Да ги обсъдим. Не ги видях. Моите постове напротив са пълни с такива. Винаги се аргументирам и целта беше да провокирам дискусия. Не познавам лично нито един от участниците и не искам. Най-вероятно няма да намерим общи теми, разлика в годините интереси и т.н, но има едно Но. Започнах да пиша провокирана от начина по-който са представени нещата и според мен тенденциозно очерняне на двама души при положение, че постъпката на други трима е къде, къде по-осъдителна (мое мнение). И не сте права "истината се ражда в спора". Онзи спор с аргументи, четене и гледане. Дано не е много назидателно. Просто различно мнение. Приятно гледане и игра на която да се насладим с малко интриги и много воля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт