💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 435
Днес доста фокусираха върху Мирела, така че е ясно.. Жалко.
Ама пък аз до последно ще се надявам да стане чудо.

# 436
Няма конспирация, но някои припадаха по терена, но нямаше пауза дори, други все болни и скатават

# 437
Сега заради болестта на Джаф ще вземи да изгори Гого и направо ще издивея. Аман от галеници на Продукцията. Развалиха ми хубавите игри тази година. Всеки път по някой противен типаж намират и ни го пробутват.  То все е имало по някой ,ама с Джаф се осраха.

# 438
  • Варна
Тази резиденция за седмица я оср..а здраво(буквално).
Този филм с болестите и контузиите сме го гледали вече. Сега очаквам Джаферович с шина на крака, поради болки от едрия пясък, да катери онази стена, за да видя коя е по-добра- тя или Мани1.

# 439
Малко е наивно да мислим ,че Мирела има шанс.Смисъл тя и да има продукцията ще и го отнеме,все пак от ден 1 гласят Алехандро за големи дела в този сезон.😁

# 440
Обзор на епизода:
Фейгин отпада и посланието и към Жоро е жестоко. А дори не подозира, че той от мъка нито е спал, нито е ял...
Мандатите на Алекса като капитан надминават тези на Боби Михайлов като шеф на БФС.
Мирела вече не се радва на перспективата да е капитан. Джаферович вади топките на масата и бива избрана единодушно.
Битката за територия е крайно оспорвана. Червените пресичат линията във всевъзможни конфигурации. Дамите от БГмама плакнат око по мъжкото трио на жълтите. На лъжиците Алекса почти е хипнотизирал топчето, но Джаферович тези неща ги умее повече.
В крайна сметка племето на непобедимите наистина е като българския футбол - загубите са техен верен спътник. Алекса се чувства прокълнат.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:03 от EdelV

# 441
Не е ли редно капитанът след като не може да поеме задълженията си, това да бъде обвързано и с отнемане на правото на допълнителния капитански глас?

# 442
Ама защо всички сте толкова сигурни, че утре Мирела отпада, а не Алекса? Време е за обрат...

# 443
Алекса направи ужасна грешка и изведнъж се разбърза.

Днес Алекса издъни отбора - две супер грешки, всяка една фатална.  Да видим на разбора.
А Мирелка беше направо уникум - така и не разбра, че трябва да държи лъжицата перпендикулярно на улея и леко наклонена напред за да не отскочи топчето. Не, че Джаф и помогна - само крещеше, но не и обясни какво да прави.

# 444
  • Другата България
Двете “дървета“ и Лефтера ги даваха нещо в кадър.
Значи, почти съм убедена, че Мирела ще отпадне утре. Дясната ръка на Женя ще е “отсечена“. Ония тримата, и ако привлекат Мани, за Ралица е безнадеждно вече, но тримата и Мани с грошовете на Фифо могат да обърнат играта. Ако ще се по Джаферович. Проблемът е, че според мен Фифо няма да го направи, целта му ще е отново жена, но Мани или Ралица. И това ще позволи на Женя да намаже ските на Гого, или на Лефтеров.

# 445
Ееех мечтая мирелка да спечели!

# 446
Аз бях за Непобедимите този пък и ме хвана яд като загубиха на косъм

# 447
Въображението ми е бедно да си представя каква награда ще има на капитанската - копието на победата? Използваш го еднократно през финалната седмица и директно елиминираш избран от теб участник Joy

# 448
Ама защо всички сте толкова сигурни, че утре Мирела отпада, а не Алекса? Време е за обрат...

Ще ми се, но реално и без да бутат Алекса не виждам много възможности Мирела да го бие. Не е като Жени да е тренирала пъзели и разни пипкави игри и да може от там да дойде обратът.

# 449
  • Буркина Фасо
Алекса направи ужасна грешка и изведнъж се разбърза.

Днес Алекса издъни отбора - две супер грешки, всяка една фатална.  Да видим на разбора.
А Мирелка беше направо уникум - така и не разбра, че трябва да държи лъжицата перпендикулярно на улея и леко наклонена напред за да не отскочи топчето. Не, че Джаф и помогна - само крещеше, но не и обясни какво да прави.
Джафи не крещеше. спокойно говореше.
виж, червената зад нея викаше и пухтеше като разгонена биволица.

Общи условия

Активация на акаунт