💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 420
Е, как всеки път преди капитанска нещо ще и стане на Джаб-Джаб, все някой да я замести, все някаква драма да има. Не мога да я понасям, така ми се искаше тя да изхвърчи!

# 421
  • Другата България
Я, не познах, ама на косъм беше. Верно на косъм.
Обаче, ще позная за капитанската утре - няма как Мирела да бие Алекса, тъй че - за жалост според мен утре ще се разделим с Мирела, и лошото ѝ предчувствие ще се окаже вярно. Нали днес с това започна, то, колкото повече се пазиш, толкова повече се набутваш където не трябва.
Сега, аз не подлагам на съмнение болестта на Евгения. Със сигурност е лепнала нещо. Обаче, според мен сценарият за капитанската битка е пренаписван в движение след нейния вирус. Надали е била замислена битка за директни елиминации, след като е станало ясно, че е Мирела - какъв по-достоен начин за отпадането ѝ!?

# 422
  • Пловдив
Ама Джаф и тя една ... със Слипа да се съберат, че са като дупе и гащи. Много ги говори, как можела да поеме отговорност, как била дошла в тази игра за да докаже на децата си. Ами като си болна и не можеш да водиш битки, ходи си дома и се лекувай. Според мен контузените директно трябва да отпадат, ако не могат да си изпълняват задълженията.

# 423
Колко удобно се разболя Джаферович. 😅

# 424
Ако има капитанска между Джаферович и Алекса съм за Алекса

Даааа, ама няма да имаааа. Продуцентите направиха як финт и изкараха Джаф от битката с Алекса с "желязно алиби".  Просто не можех да повярвам, че ще пожертват единия фаворит, ама го измислиха. Джафката мина метър първо с пръста за няколко състезания, сега заради заболяване... Ми да я вкарат в болница и да изпишат за финала, най-сигурно.
Даже направо да и занесат наградата в болницата, като компенсация

# 425
  • София
Тия черноморския вирус ли карат или по сценарий един след друг се разболяват!? И как ми се иска Алекса да си тръгне утре, ама силно се съмнявам, че ще се случи...

# 426
Охх, жал ми стана за червените, ама шанс, какво да се прави, късмета ги напусна накрая, след като ги преследваше през цялата игра.  Алекса си призна "греха" за загубата.

Ще има изненади като се разбере, че не Вики, а Алекса е капитан. Утре Мирела ще си ходи, според мен.

# 427
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пфу, ей това много исках да го видя - двамата галеници на продукцията един срещу друг в битка за отпадане. Колко жалко, че Джаферович толкова предвидливо се разболя. Joy И тя като Алекса, щом опря яйцето до дъ-то, набързо забрави приказките за безстрашната и лудата глава, за примера за дечицата.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 22:51 от Reinа

# 428
Хубава битка, хареса ми. Червените бяха по-добри за мен. Малко късмет им трябваше. Две грешки на Алекса. Жалко. Хареса ми, че си призна вината.

Радвам се че Жени няма да участва утре Grinning че щях да се чудя за кой ли съм. Нямам нищо против Мирелка, но Алекса като играч ми харесва повече и предпочитам той да остане.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:51 от Lafusko

# 429
На мен ми е логично пък, нали Лефтеров беше болен, щом е вирус. Не искам все конспирации да виждам. Миналия път все едно нарочно ще си смаже пръстите.

Стискам палци на Мирела утре, колкото и да няма смисъл. Алекса ми е номер едно дразнител.

# 430
Мирела има шанс срещу Алекса. Дано стане чудо и Алекса да отпадне. От момиченце....

# 431
Да се чуди човек кой от Алекса и Женя е по-пазен от продукцията, пууу😤

# 432
Хайде, утре се разделяме с Мирела. Тя направо си ревеше на промото. А Жени рязко ще има нужда от Мани, понеже мъжете ще вземат превес. 100% Гого ще е номиниран ако стигнат съвет ако жена е капитан.

Джаф Джаф без да ходи на капитанска пак с два гласа на решителния съвет и между Мани и Гого ще прати Гого на елиминации...
Двамата с Фифо доста си приличат по това, че не обичат да изпускат контрола, нямат доверие на други хора.
Най-много от всичко дразни това постоянно променяне на всичко както и е удобно на продукцията.
Ако всички изведнъж решат, че са болни кой ще пращат на битки? Може да измислят някое състезание с две линейки за елиминация...

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 22:50 от elgogo

# 433
Виктория, млъкни бее, ужасно крещене!!! 🤮

Дааа, днес Виктория безапелационно печели приза за най-голяма досадница. Как пък не спря да вика , не прегракна ли?

# 434
Слипа трябва да набави още грошове.
Язък.
Ей така с Джафа ще са на финала. И оная кресливата и тя. Отврат.

Общи условия

Активация на акаунт