💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 405
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Подариха им безброй шансове червените. Алекса издъни племето, Мирела колкото и да бяга от елиминации ето, че пак я застигнаха.
Жени надуши опасността и сол таш**а и накрая го отнесе.

# 406
  • Където морето целува небето...
Ех, колко е предизвестена битката утре. Малко повече да се бяха постарали. Този път е безсмислено дори да се гледа.
Този летен вирус как мина през всички, а уж изолирани?

# 407
На Джафа винаги преди капитанска и става нещо Rolling Eyes пфф

# 408
  • София
Защо Мирела се бие с Алекса!2

Защото са казали на Джаф, че ще са елиминации и Оно се разбелЕ!

# 409
Джофра цял сезон изкара боледувайки.Голяма скатавка.

# 410
Ако беше Джафа, нямаше да е тази битка.
Жалко. Можеше да си замине тя. Повече искам.

# 411
Ужасни са от продукцията! Просто адски много ме е яд, миналата седмица думите на Димо бяха абсолютно същите "битка на живот или смърт", ама нали не им отърва Фифо да спечели, сега втори шанс за Алекса... Просто ми спестете, всякакви жални синхрони и както казах преди няколко седмици, Димо направо да му връчва чека и да се приключва. Язък за готините участници този сезон, драмата на тия двамата просто уби всякакво удоволствие в мен!!!

# 412
  • софия
Ааааа, жестоко ставаааа! Тая седмица започва епично. Е това са игри на волята, а не сълзливите истории и брадърски изцепки. А вече се бях отчаяла и не ми се гледаше.

# 413
Калеко Алеко дори самонасочващите се топчета не успяха да му помогнат.
Джафи пък след като разбере, че той е капитан, а не Виктория рязко ще и стане зле и ще изгърми пореден член на великата женска коалиция. Joy

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 22:45 от elgogo

# 414
  • София
Аууу, чак ми е странно да го кажа, ама с какъв кеф ще викам за Алекса утре... Grin

# 415
Ако има капитанска между Джаферович и Алекса съм за Алекса

Даааа, ама няма да имаааа. Продуцентите направиха як финт и изкараха Джаф от битката с Алекса с "желязно алиби".  Просто не можех да повярвам, че ще пожертват единия фаворит, ама го измислиха. Джафката мина метър първо с пръста за няколко състезания, сега заради заболяване... Ми да я вкарат в болница и да изпишат за финала, най-сигурно.

# 416
Хайде, утре се разделяме с Мирела. Тя направо си ревеше на промото. А Жени рязко ще има нужда от Мани, понеже мъжете ще вземат превес. 100% Гого ще е номиниран ако стигнат съвет ако жена е капитан.

# 417
Мирела правилно е имала лошо предчувствие 😁.Утре като гледам Димо към нея гледа,та сигурно ще е тя.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:07 от miki_f

# 418
Разбира се като играе с момиченце Алекса ще е елиминационна. Ама срещу Фифо продукцията насира гащите.

# 419
Срещу Филип няма да му дадат директна елиминация срещу Мирела му дават нагласена пародия и да измъкнат другия си любимец Джаферович я изкарват болна...

Общи условия

Активация на акаунт