💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 450
Жълтите пак на Резиденцията

Според мен това е фал за продуцентите. Мисля, че искаха смяна, я какви яки греди им бяха сложили на жълтите. Ама Алекса издъни работата.

# 451
  • Варна
Не е ли редно капитанът след като не може да поеме задълженията си, това да бъде обвързано и с отнемане на правото на допълнителния капитански глас?
Такава жестокост към Джаферович дори продукцията не може да измисли! (шегувам се)

# 452
Сега заради болестта на Джаф ще вземи да изгори Гого и направо ще издивея. Аман от галеници на Продукцията. Развалиха ми хубавите игри тази година. Всеки път по някой противен типаж намират и ни го пробутват.  То все е имало по някой ,ама с Джаф се осраха.

Всеки, който не може да вземе участие било то в битка на племената или индивидуална битка трябва директно да си ходи вкъщи. Не да се размотава там и да го мъкнат останалите и само да краде ефирно време по синхрони без да прави нищо.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:01 от elgogo

# 453
  • Буркина Фасо
Въображението ми е бедно да си представя каква награда ще има на капитанската - копието на победата? Използваш го еднократно през финалната седмица и директно елиминираш избран от теб участник Joy
не копие, бомба трябва да има.
за какво да се мъчи да елиминира само един ?
с бомбата си разчиства пътя  и директно е на финал.

# 454
Мирела ми е много неприятна как все очаква някой да я спаси, да се жертва за нея и тем подобни. Надявам се утре Алекса да я размаже. Ако тя отстрани него ще има да слушаме малоумни синхрони, в които мисълта ѝ тече по-накъсано от влакчето на Непобедимите днес.

# 455
  • Другата България
Скрит текст:
Обзор на епизода:
Фейгин отпада и посланието и към Жоро е жестоко. А дори не подозира, че той от мъка нито е спал, нито е ял...
Мандатите на Алекса като капитан надминават тези на Боби Михайлов като шеф на БЛС.
Скрит текст:
Мирела вече не се радва на перспективата да е капитан. Джаферович вади топките на масата и бива избрана единодушно.
Битката за територия е крайно оспорвана. Червените пресичат линията във всевъзможни конфигурации. Дамите от БГмама плакнат око по мъжкото трио на жълтите. На лъжиците Алекса почти е хипнотизирал топчето, но Джаферович тези неща ги умее повече.
В крайна сметка племето на непобедимите наистина е като българския футбол - загубите са техен верен спътник. Алекса се чувства прокълнат.
Тъй. Той Боби с количествата спирт, които е изпил, може и за член на БЛС да мине. Ама, такова, на БФС е. Или беше. Или все още е, изгубих му края.

# 456
  • София
Тя Мирела, понеже си помисли, че Вики е капитан, затова ще се самопредложи. И изненадаааа...
Алекса не ми е от любимците, но Мирела в последно време ми е такъв жесток дразнител, че с удоволствие ще й кажа довиждане утре.

# 457
  • София
Ако капитана отпадне, как Джафката ще има два гласа ? Направо ще й бръмне главата да прави схеми като разбере какво се е случило и че коалицията й ще се срине.
Мирела се самопредложи като се надяваше някой от мъжете да я спаси, но и Гого и Лефтеров гледаха все едно някой им е изял десерта.
 Алекса си знае, че каквото и да стане остава и не му пука, че играта е такава, даже напротив, ще се върне с грошове и някое и друго секирче.

# 458
Скатаването на Джаба е доказателство, че последната битка на съюзниците е трябвало да бъде елиминационна. Лефтеров също така изведнъж се разболя, защото най-вероятно тогавашния сценарий е бил Филип да отстреля Георги. След това са решили да се изгаврят с него по съвсем друг начин.

# 459
Играта не изглеждаше такава, че да кажеш някъде продукцията се намесила или да е побутнала Алекса. Има прескачане на гуми, после за точност с това хвърляне на стиковете или каквото са и накрая пак за прецизност и точност да си вкарав топчето. Не смятам, че е невъзможно въпреки сериозното натрапване от страна на продукцията, че Алекса е главния герой този сезон, което е мега досадно и отегчаващо. Според мен рейтинга би скочил страшно много при едно изненадващо отпадане на Алекса берабер с грошовете му и брадвите и доста шум би се вдигнал, но може би е твърде наивно от моя страна това мое разсъждение.

# 460
Димо не трябваше да ги кара да започват играта отначало, а трябваше Алекса, да се опита да вземе топчето с лъжицата и да направи нов опит. Все пак топчето не беше паднало на земята. За мен пак тази ситуация е спорна ...

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:16 от ShoxXx

# 461
  • софия
То пръсти, то вирус,  до края на сезона я виждам и да роди без упойка преди някоя елиминационна. Ама изгониха Цецо, кой ще вика "Дишааааай" не знам, не знам.

# 462
Защо сега продукцията не издаде, че шмекеруват и крият истинския капитан?
В този номер няма никаква чест и достойнство.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 15:38 от Лъчестлъч

# 463
  • Варна
Алекса не ми е от любимците, но Мирела в последно време ми е такъв жесток дразнител, че с удоволствие ще й кажа довиждане утре.
така е,  на Алекса му свикнахме вече.

# 464
Ако може и двамата капитани да си ходят.
Секирата и грошовете на Димо.

Общи условия

Активация на акаунт