💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 465
  • Другата България
Скатаването на Джаба е доказателство, че последната битка на съюзниците е трябвало да бъде елиминационна. Лефтеров също така изведнъж се разболя, защото най-вероятно тогавашния сценарий е бил Филип да отстреля Георги. След това са решили да се изгаврят с него по съвсем друг начин.
Изобщо не изключвам и такъв сценарий. Изобщо.
Обаче, друго си мисля. Смятай тези продуценти какво “име“ и какво отношение към продукта си са изградили в аудиторията, след като всичко, дори и едно /за мен истинско/ боледуване на играч води до какви ли не хипотези и предположения! Вероятно и в нета е лудница, и сега всичко, което Евгения направи тази вечер - а тя наистина се представи добре на поредната статична игра, ще се изтече в канала.

# 466
Въображението ми е бедно да си представя каква награда ще има на капитанската - копието на победата? Използваш го еднократно през финалната седмица и директно елиминираш избран от теб участник Joy
Монетата на съдбата.Joy Вадиш я на съвет и я даваш на всеки един от обединеното племе да хвърля ези или тура. Който не уцели това, което си избрал отпада от игрите директно. Joy

# 467
  • софия
Защо сега продукцията не издаде, че шмекуруват и крият истинския капитан?
В този номер няма никаква чест и достойнство.
 Те честта и достойнството бяха заровени с парчето от пъзела преди две седмици. Сега вече "всеки сам си преценя".

# 468
Въображението ми е бедно да си представя каква награда ще има на капитанската - копието на победата? Използваш го еднократно през финалната седмица и директно елиминираш избран от теб участник Joy
Монетата на съдбата.Joy Вадиш я на съвет и я даваш на всеки един от обединеното племе да хвърля ези или тура. Който не уцели това, което си избрал отпада от игрите директно. Joy
Това най-добре Joy

# 469
Пфу, ей това много исках да го видя - двамата галеници на продукцията един срещу друг в битка за отпадане. Колко жалко, че Джаферович толкова предвидливо се разболя. Joy И тя като Алекса, щом опря яйцето до дъ-то, набързо забрави приказките за безстрашната и лудата глава, за примера за дечицата.
Точно се чудех кой от любимците ще бие утре и ще вземе грошове и хоп, на Женито и стана лошо 🤔
А вече залагахме вкъщи, че който бие утре, другият ще е победителят в игрите 🤣🤣🤣🤣

# 470
Ако капитана отпадне, как Джафката ще има два гласа ? Направо ще й бръмне главата да прави схеми като разбере какво се е случило и че коалицията й ще се срине.
Мирела се самопредложи като се надяваше някой от мъжете да я спаси, но и Гого и Лефтеров гледаха все едно някой им е изял десерта.
 Алекса си знае, че каквото и да стане остава и не му пука, че играта е такава, даже напротив, ще се върне с грошове и някое и друго секирче.

Тогава остава варианта да оплете и Мани и Ралица в нова женска коалиция и да ги накара да си ползват грошовете за да махнат натрапника от чуждо племе Гого.....

# 471
  • Буркина Фасо
ще чакат Джафи да оздравее и тогава ще има капитанска битка. Smiley

# 472
Репутацията на Продукцията я няма, за 10 мин погледнах соц мрежите - никой на нищо не вярва и всеки се съмнява във всичко.
И това постигнато само за три и половина сезона Simple Smile Въпреки, че старта им беше супер силен с преиграните финали и смс-ите и едва ли здравомислещ човек им вярваше през следващите години, затвърдиха репутацията с куп други игри и действия. Сами са си виновни.

# 473
Еха , казах ви аз, че хърватската връзка е по-силна от сръбската!!!
Ама така ни облъчиха,че  "слипа" ви беше в устата и ....
Извинявам се, но не се дразня толкова на предаването колкото на хора, които се подвеждат и облъчват от него!

# 474
11 годишният аз, лъжейки майка ми , че съм болен,  за да не ходя на училище

# 475
Скатаването на Джаба е доказателство, че последната битка на съюзниците е трябвало да бъде елиминационна. Лефтеров също така изведнъж се разболя, защото най-вероятно тогавашния сценарий е бил Филип да отстреля Георги. След това са решили да се изгаврят с него по съвсем друг начин.
Изобщо не изключвам и такъв сценарий. Изобщо.
Обаче, друго си мисля. Смятай тези продуценти какво “име“ и какво отношение към продукта си са изградили в аудиторията, след като всичко, дори и едно /за мен истинско/ боледуване на играч води до какви ли не хипотези и предположения! Вероятно и в нета е лудница, и сега всичко, което Евгения направи тази вечер - а тя наистина се представи добре на поредната статична игра, ще се изтече в канала.
За по-сигурно трябваше да сложат на жълтите стоманени греди. Тогава съмнения нямаше да има никакви. Joy

# 476
  • София
А всъщност сигурни ли сме, че жълтите не са разбрали кой е капитанът на непобедимите? Защото този път много претупаха края. Само Алексио даваха как се търкаля и се жалва. Не знам, аз не вярвам да не се е разбрало. Утре ще викам за Минка, но няма да пускам тото.

# 477
Залагам, че за Джафера ще е по изгодно да влезе в коалицията на мъжете. Четирима срещу Ралица и Мани. Ще ги сметне тя, няма как.
Това в случай, че утре логично отпадне Мирела. Крайно време й е.

# 478
А всъщност сигурни ли сме, че жълтите не са разбрали кой е капитанът на непобедимите? Защото този път много претупаха края. Само Алексио даваха как се търкаля и се жалва. Не знам, аз не вярвам да не се е разбрало. Утре ще викам за Минка, но няма да пускам тото.
Не сме, но все пак Жени се канеше на Виктория, държейки лъжицата като шпага, насочена към нея.
Което ме навежда на мисълта, че в този момент по-скоро е мислила,че Виктория е капитан.

# 479
И като я няма, ставаш и на таблета...
😂 Е явно има вирус ама как се пренася между племената е интересно... 😁
11 годишният аз, лъжейки майка ми , че съм болен,  за да не ходя на училище

Общи условия

Активация на акаунт