💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 480
Еха , казах ви аз, че хърватската връзка е по-силна от сръбската!!!
Ама така ни облъчиха,че  "слипа" ви беше в устата и ....
Извинявам се, но не се дразня толкова на предаването колкото на хора, които се подвеждат и облъчват от него!
Коя е хърватската връзка? Не е ли босненец другият с женско име?

# 481
Ако отпадне Мирела, нали ще изберат нов капитан, или Джаферович може да оздравее и се самопредложи за 2та гласа... След Валери как беше?

# 482
  • софия
Защо сега продукцията не издаде, че шмекуруват и крият истинския капитан?
В този номер няма никаква чест и достойнство.
Тогава жълтите момчета щяха да са в безизходица, съзнателно да пратят Мирелка.
Щеше да излезе някой от тримата, което явно не влиза в сметките на продукцията тази седмица)))))))

# 483
Скрит текст:
Обзор на епизода:
Фейгин отпада и посланието и към Жоро е жестоко. А дори не подозира, че той от мъка нито е спал, нито е ял...
Мандатите на Алекса като капитан надминават тези на Боби Михайлов като шеф на БЛС.
Скрит текст:
Мирела вече не се радва на перспективата да е капитан. Джаферович вади топките на масата и бива избрана единодушно.
Битката за територия е крайно оспорвана. Червените пресичат линията във всевъзможни конфигурации. Дамите от БГмама плакнат око по мъжкото трио на жълтите. На лъжиците Алекса почти е хипнотизирал топчето, но Джаферович тези неща ги умее повече.
В крайна сметка племето на непобедимите наистина е като българския футбол - загубите са техен верен спътник. Алекса се чувства прокълнат.
Тъй. Той Боби с количествата спирт, които е изпил, може и за член на БЛС да мине. Ама, такова, на БФС е. Или беше. Или все още е, изгубих му края.
Благодаря за поправката! И така можеше да го оставя за български левашки съюз, ама да не обиждаме лекарите. Joy

# 484
  • София
Време й е на Мирела да си ходи. Стига се е крила като мишка.
След капитанската дали Джаферович скорострелно ще оздравее? Одавна трябваше да я махнат от играта заради контузията. След като тя с Тупарев са отиграли пъзелите - какво по-нечестно от това? Аман от шуробаджанащина …
Защо по време на частта с топчетата жълтите държаха с 2 ръце лъжиците, а червените с 1?
П.С. Хвърлих едно око на коментарите във фейсбук. Някои са доста забавни.

# 485
Вярвам, че Ралица и Мани не са толкова прости, че да се вържат на поредната манипулация на джофра.
Аз пък вярвам! Вярвам, че едната бие Зори по интелект в обратна пропорционалност, а другата е готова да се закачи за все що хване само да се додрапа до финалната част.
И понеже днес не можах да ви изчета и коментирам:
Фейгин май е всичко друго освен "малка "и "невинна".
И защо леля Гена остави Зорница да се влачи с диреците!?
Извинявам се на всички Фенки, но Фифката  пак ми е Веско-мазньоч и тарикат.Само дето носи тениски и не смее да си поиска да му изгладят ризката.

# 486
Хубава игра. Жултата тройка мъже беше огън.
Браво на Гого за 1-вото топче, явно местонахождението му щеше да се опъне на Джафи, затова той го вкара и после тя си вкара другите.
Гого към Фифо: Скачай брат.
Фифо: Чакай. Оф паднах. Чакай.
Гого... Скача и хваща последната торбичка. Много се смях с това.

Много слаба Мирела на тея топчета, Лефтеров също. Иначе готина битка. Браво. Особено Жълтата гъсеница. Heart Eyes

Мирела утре се надявам да е чао, че не ми се гледат слаби играчи в финалната седмица.

# 487
  • София
Аз си мисля и за думите на Димо "за нас беше чест да си част от продукцията " или нещо в този дух. Защото каква е Мирела, че чак чест. А Алекси нали е някакъв шампион по борба. Не знам, надеждата умира последна.

# 488
  • София
Да, все едно го казва на Алекса. Едва ли пръсъствието на една танцьорка е голяма чест за предаването. Предпочитам Алекса да спечели от гледна точка на това, че е по-добър и смел в игрите.

# 489
  • SF
И тази вечер ли останахте с впечатлението, че продукцията подпира Алекса?

Когато Алекса скочи и ги върнаха отначало, варелът на Георги беше минал.
И какво трябваше да направят, когато топчето не влезе в гнездото, но се спря на сантиметри и не падна на земята? Пак правила в крачка. Защото съм сигурна, че точно такъв казус не е предвиден в регламента.

# 490
С това изречение не изпращат ли всички.

# 491
Репутацията на Продукцията я няма, за 10 мин погледнах соц мрежите - никой на нищо не вярва и всеки се съмнява във всичко.
И това постигнато само за три и половина сезона Simple Smile Въпреки, че старта им беше супер силен с преиграните финали и смс-ите и едва ли здравомислещ човек им вярваше през следващите години, затвърдиха репутацията с куп други игри и действия. Сами са си виновни.

Какво им пука?  Я гледай каква активност има и какви страсти се вихрят. За тях това са пари, дреме им, че славата е лоша, нали се шуми.

# 492
  • Буркина Фасо
И тази вечер ли останахте с впечатлението, че продукцията подпира Алекса?

Когато Алекса скочи и ги върнаха отначало, варелът на Георги беше минал.
И какво трябваше да направят, когато топчето не влезе в гнездото, но се спря на сантиметри и не падна на земята? Пак правила в крачка. Защото съм сигурна, че точно такъв казус не е предвиден в регламента.
заради това Джафка даде фира за капитанската битка.

# 493
Еха , казах ви аз, че хърватската връзка е по-силна от сръбската!!!
Ама така ни облъчиха,че  "слипа" ви беше в устата и ....
Извинявам се, но не се дразня толкова на предаването колкото на хора, които се подвеждат и облъчват от него!
Коя е хърватската връзка? Не е ли босненец другият с женско име?
Ваня е хърватин, месторождението не го определя като етническа принадлежност. А И Уикито напоследък се подържа от четвъртокласници:
Теглото се мери в кг!?
0 на нулева степен(и според стани богат) е 0 или 1!?

# 494
  • Другата България
А аз продължавам да си мисля, че верно миналата битка на съюзниците е трябвало да е елиминационна. Всички го очакваха, всички. Само че Гошо изненада Тупарев, а за Йори е рано да си тръгва, Алекса има нужда от нея. И затова така се изгавриха с Георги. Затова и той се държа по този начин, а Сашка се хилеше през цялото време. Накрая вече му стана супер гадно. Та сега имат да наваксват отпадане, и болестта на Женя им е дошла дюшеш. Аз продължавам да смятам, че наистина е болна, такъв вирус те сваля за часове. С всичката ми предубеденост към нея, с цялото ми по-скоро негативно отношение към нея не бих могла да предполагам, че и затова ще манипулира. Та има толкова други начини /както досега/ да се задържи, Тупарев ако реши, ще я остави до финал. Защо да лъжат с болести? Те просто си променят сценария в движение според зависи, на момента.

Общи условия

Активация на акаунт