💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 510
Скатаването на джафка вече става твърде прекалено.

Най-вече на фона на речта ѝ за безстрашието и примера, който дава на децата си, на младите играчи (и показват близък план на Мирела, Лефтерката и ... Гого! сякаш някой ще го допусне до двата гласа!) и на обществото! То толкова значима постъпка, каква жена, каква сила! Ами и Жорето игра болен елиминация и участва в отборните игри като едвам се влачеше по терена. Как тъй за едни може, за други - не. Таман сега трябваше да се покаже волята, пък то се показа друго.

И Джаферович е вдигнала мерника на Гого, щото проумя заплахата от тандема му с Филип. На всяка крачка го съветва и коригира, сякаш повече ги разбира от него нещата. Аха-аха да го обяви я за женомразец, я нещо друго. Ами, Джаферович, когато Гого играе всички играчи спират да го гледат, вземат акъл и купуват. Къде е той...

# 511
Аз пък по-скоро си мисля, че самата продукция този сезон е подбрала само хора с много последователи в социалните мрежи, за да пускат сторита, снимки, коментари, този сезон хайпът бие всякакви рекорди. А не толкова самите участници са влезнали да се рекламират.
Накрая ще излезне ,че повечето са влезнали за да си рекламират инфлуенсърството и  инстаграма ,а не заради самата игра 😄То не са чайове,банки,сайтове за дрехи.Какво ли не видяхме до сега 😁

# 512
Утре няма ли да направят епизод номер 2 на филма "Линчуване на Ромео". Смятам, че Лефтеров има не по-малка "вина", че набута любимата си на капитанска битка, а не се самопредложи, за да я спаси. Може да пратят Алекса и Виктория като лектори на хонорар до резиденцията, да му покрещят и да му кажат що е то мъжка чест. Явно линча си го заслужи само Жорката, защото на два пъти им прецака сценария за 24 часа.

# 513
 Джаферович видно има проблем още с ръката и не разбирам кого се опитва да лъже, съотборниците си ли, зрителите ли, себе си ли?! Видя се в играта, че изпитваше болка в ръката докато държи лъжицата. Къде се натиска да е капитан при това положение?! Жалко, че няма да я видим как се излага на капитанската игра ...

# 514
Greatness Специално Гого и Фифо имаха средно по 1500-1800 последователи в ИГ. Лично съм ги проверявала. В момента Фифо наближава 30к, а Гого гони 55к.
Те са влезнали да играят играта, както и Чакалчето, а не за рекламки и тъпотии, които пък дойдоха в последствие.

# 515
Защо сега продукцията не издаде, че шмекуруват и крият истинския капитан?
В този номер няма никаква чест и достойнство.
Защото ще е в разрез със сценария. 😜

# 516
Тук има известна доза истина. Правят лайфове, подкасти, събития организират... така се увеличават каналите за реклама и за продукцията са им безплатни... преди години имаше дискусионни студия за разни реалитита...няма нужда да наемат Венета Райкова 😂

Дори Илиян сподели, че подготвя за кастинги...

всеки си има своите ползи...

Аз пък по-скоро си мисля, че самата продукция този сезон е подбрала само хора с много последователи в социалните мрежи, за да пускат сторита, снимки, коментари, този сезон хайпът бие всякакви рекорди. А не толкова самите участници са влезнали да се рекламират.
Накрая ще излезне ,че повечето са влезнали за да си рекламират инфлуенсърството и  инстаграма ,а не заради самата игра 😄То не са чайове,банки,сайтове за дрехи.Какво ли не видяхме до сега 😁

# 517
Аз пък продължавам да смятам, че ги употребиха като двойка и вече ще изпратят Алекса. Бях сигурна, че няма да им позволят да играят заедно и понеже харесвам Елица, бях против той да влиза в племената. Дано не се окажа права, защото започна да ми харесва като играч.

Илиян подготвя за кастинг? Това сериозно ли Joy

# 518
Други се снимат с плеймейтки от Ергена...

Мани, мани, това и аз го видях, направо изглеждаше жалко как се беше ухилил като идиот. Но той явно е много отчаян да си намери приятелка, гледам в ИГ следва всякакви жени, което за мен е доста показателно. Само като отворя профил на някой мъж и видя, че следва стотици мадами и ми става ясно колко е 'сериозен'. Знам, че много хора го нямат за нищо особено, но на мен би ми било унизително да се занимавам с такъв мъж. Дори като създаде сериозна връзка, такъв човек трудно се отърсва от навиците си да лайква снимки и да пише на разни жени.

Скрит текст:
Аз нямам нито една провокативна снимка в социалните си мрежи и въпреки това ми пишат всякакви мъжорля, та и обвързани. Разни тъпни от рода на "Здравей, уау, много си красива, искам да се запознаем, приятно ми е" ..... Rolling Eyes какво ти е приятно, цървул такъв, пет минути преди да ми пишеш си споделил снимка с жена си и детето .... направо нямам думи. Такива мъже ме отвращават и знам, че може би реагирам малко по-остро и осъдително, но в крайна сметка никак не ми се вижда приемливо да се задяваш с тази и онази докато твърдиш, че си сериозен мъж или си обвързан. Простете офтопика, но паля на тази тема, имам си малко старомодни виждания и такива пичове, които пробват навсякъде и 'дето върже' са ми голямо НЕ. 

# 519
  • Другата България
Други се снимат с плеймейтки от Ергена...
Откога го обяснявам аз това...колкото пъти някой пита защо влизат при все, че знаят КЪДЕ влизат, и все това обяснявам.....
Това пък кой? Joy

# 520
Скатаването на джафка вече става твърде прекалено.

Най-вече на фона на речта ѝ за безстрашието и примера, който дава на децата си, на младите играчи (и показват близък план на Мирела, Лефтерката и ... Гого! сякаш някой ще го допусне до двата гласа!) и на обществото! То толкова значима постъпка, каква жена, каква сила! Ами и Жорето игра болен елиминация и участва в отборните игри като едвам се влачеше по терена. Как тъй за едни може, за други - не. Таман сега трябваше да се покаже волята, пък то се показа друго.

И Джаферович е вдигнала мерника на Гого, щото проумя заплахата от тандема му с Филип. На всяка крачка го съветва и коригира, сякаш повече ги разбира от него нещата. Аха-аха да го обяви я за женомразец, я нещо друго. Ами, Джаферович, когато Гого играе всички играчи спират да го гледат, вземат акъл и купуват. Къде е той...
Точно, потресох  се от думите й че децата ще я гледат и ще взимат"пример".
Сега отивам да си посипя главата с.... И ...,как възпитавам моите.
Направо ги правя непригодни за този свят!
И аз се страхувам,че е вдигнала мерника на Гого.И докато слезЕ от "белия  🐎"всички вече ще са  го набелязали.Барабар с Фифко.Липсвала му социална игра на него, друг път,така се е специализирал с мами,че...

# 521
Илиян подготвя за кастинг? Това сериозно ли Joy

Да, така каза в подкаста на Чакала, не съм го изслуша целия. Май каза 10тина човека, не слушах много внимателно.

# 522
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Джаферович видно има проблем още с ръката и не разбирам кого се опитва да лъже, съотборниците си ли, зрителите ли, себе си ли?! Видя се в играта, че изпитваше болка в ръката докато държи лъжицата. Къде се натиска да е капитан при това положение?!
Боли - не боли, два гласа са си два гласа. Joy
На мен друго ми е интересно - как миналата седмица капитанската битка пак беше на живот и смърт, само че този път това значи елиминация, а миналия - гладна смърт, известна още като без салами на стопанството? И то при положение, че на стопанството и преди това нямаха салам.
Толкова сакат сценарий, изсмукан от пръстите в движение, не помня да е имало някога в друго реалити.

# 523
Надявам се само сръбския рекетьор да не спечели накрая, доста долно се държи цял сезон и се крие зад рицарски приказки. Странно как му се връзват някои хора, такива щом ги усетиш възможно най-бързо трябва да се махат.

# 524
Greatness Специално Гого и Фифо имаха средно по 1500-1800 последователи в ИГ. Лично съм ги проверявала. В момента Фифо наближава 30к, а Гого гони 55к.
Те са влезнали да играят играта, както и Чакалчето, а не за рекламки и тъпотии, които пък дойдоха в последствие.

Допълвам с Цецо, който в края на септември имаше 3000, тогава го последвах и съм запомнила цифрата. В момента има над 10к. Което е изненадващо за мен, не съм предполагала, че чак толкова ще събере, той не е и толкова активен, но ... явно буди някакъв интерес.

Мен като изключим, че чисто визуално ме привлича, по никакъв друг начин не ми е интересен, ако не бяха краката нямаше да го последвам никога. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт