💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 495
Вчера Фейгин рекламираше чай с канабис в ИГ, днес Мирела ДСК мобилно приложение...

# 496
Мирела не може да прикрива емоциите си, мисля че беше готова *за пореден път* да ревне. Просто беше толкова намръщена, сърдита и очевидно тъжна, че мисля че това е показателно. Не знам, може и да греша.
Аз си мисля и за думите на Димо "за нас беше чест да си част от продукцията " или нещо в този дух. Защото каква е Мирела, че чак чест. А Алекси нали е някакъв шампион по борба. Не знам, надеждата умира последна.

# 497
Накрая ще излезне ,че повечето са влезнали за да си рекламират инфлуенсърството и  инстаграма ,а не заради самата игра 😄То не са чайове,банки,сайтове за дрехи.Какво ли не видяхме до сега 😁

# 498
А аз продължавам да си мисля, че верно миналата битка на съюзниците е трябвало да е елиминационна. Всички го очакваха, всички. Само че Гошо изненада Тупарев, а за Йори е рано да си тръгва, Алекса има нужда от нея. И затова така се изгавриха с Георги. Затова и той се държа по този начин, а Сашка се хилеше през цялото време. Накрая вече му стана супер гадно. Та сега имат да наваксват отпадане, и болестта на Женя им е дошла дюшеш. Аз продължавам да смятам, че наистина е болна, такъв вирус те сваля за часове. С всичката ми предубеденост към нея, с цялото ми по-скоро негативно отношение към нея не бих могла да предполагам, че и затова ще манипулира. Та има толкова други начини /както досега/ да се задържи, Тупарев ако реши, ще я остави до финал. Защо да лъжат с болести? Те просто си променят сценария в движение според зависи, на момента.
Съгласна съм, но в епизода самата Джаферович изрази съмнение относно здравето на Паулин,пардон Лефтеров, та защо ние да не се съмняваме?
Сега Продукцията е "по-изтънчена" прокарва си сценария по по-друг начин.

# 499
  • Другата България
Накрая ще излезне ,че повечето са влезнали за да си рекламират инфлуенсърството и  инстаграма ,а не заради самата игра 😄То не са чайове,банки,сайтове за дрехи.Какво ли не видяхме до сега 😁
Откога го обяснявам аз това...колкото пъти някой пита защо влизат при все, че знаят КЪДЕ влизат, и все това обяснявам.....

# 500
Откога го обяснявам аз това...колкото пъти някой пита защо влизат при все, че знаят КЪДЕ влизат, и все това обяснявам.....

Емии наивници сме повечето какво да ти кажа 😄

# 501
След като тя с Тупарев са отиграли пъзелите - какво по-нечестно от това?
Е, надали Тупарев е седнал да реди пъзели с Жени. Той реди цялостната картинка. Grinning

# 502
Скатаването на джафка вече става твърде прекалено.

# 503
  • Другата България

В никакъв случай не става въпрос за наивници. За мен е радостно, че все повече хора разбират какво наистина означава участие в това предаване. Защото след първи сезон нещата стояха по различен начин, съвсем различен.

# 504
Други се снимат с плеймейтки от Ергена...

# 505

В никакъв случай не става въпрос за наивници. За мен е радостно, че все повече хора разбират какво наистина означава участие в това предаване. Защото след първи сезон нещата стояха по различен начин, съвсем различен.
Абе на мен още от Лазаринов във втори сезон ми замириса на това,ама си викам айде ще му дам шанс 😁

# 506
Вече играта за мен минава в по-безинтересната фаза. Колкото по-малко остават - толкова по-скучно става. Кой каквото можа да покаже от себе си - показа и вече почнаха да се повтарят, а някои направо омръзнаха безобразно.
Чувството, че сценаристи се намесват много се засилва.
Ако не са Гого и Флип в игрите няма и какво да се гледа повече. Може и Жорето.

# 507
  • SF
На мене също ми е най-безинтересно, когато племената се обединят.
Точно тогава решават, че ще гонят всеки ден по някого, за да има търпка за зрителя и някакъв екшън, но на мене ми става безинтересно.
Вероятно е така, защото обичам да има социална игра, а при обединението всеки играе сам за себе си.

# 508
Аз пък не харесвам втора фаза на Играта, защото игрите са скучни. Няма екшън, няма нищо. Играта в морето например... Ако си по-висок и хванеш дъно, опонентът ти е аут.
В 1вата фаза игрите бяха много компоненти, тежки, трябваше се с мисъл да се играят и тогава изпъкваха доста качествата на играчите. Сега гледам баланс, топчета, баланс. Скоро трябва делвички пак да държат всички вкупом. Аман.
Последната фаза миналата година ми не ми хареса. Просто чаках да свърши седмицата. Отпадна Морунов и ИВ спря. 😆

# 509
Защо продължаваме да гледаме това предаване? Толкова съшит с бели конци сценарий няма и в сапунките.
В едното племе един палячо е окупирал всичко, а до него една злобна женица крещи и нарежда. Абсолютно никаква надежда за разместване на пластовете.
В другото племе една нагла жена се бие в гърдите, когато ѝ е изгодно, а в момента, в който ѝ припари под д-то се тръшва болна ("Щом Лефтеров ще симулира, що да не симулирам ѝ аз, да не е повече от мен?!") и си бута болонката да върви напред да проправя път. Там поне има някаква надежда царицата да се оголи без пешката и да се случи нещо интересно, ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт