💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 525
Аз не разбрах само кой се снима с ергенки и плеймейтки ?😂

# 526
Скрит текст:

Greatness Специално Гого и Фифо имаха средно по 1500-1800 последователи в ИГ. Лично съм ги проверявала. В момента Фифо наближава 30к, а Гого гони 55к.
Те са влезнали да играят играта, както и Чакалчето, а не за рекламки и тъпотии, които пък дойдоха в последствие.

Допълвам с Цецо, който в края на септември имаше 3000, тогава го последвах и съм запомнила цифрата. В момента има над 10к. Което е изненадващо за мен, не съм предполагала, че чак толкова ще събере, той не е и толкова активен, но ... явно буди някакъв интерес.

Мен като изключим, че чисто визуално ме привлича, по никакъв друг начин не ми е интересен, ако не бяха краката нямаше да го последвам никога. Trollface

Цвиля просто с теб🤣🤣🤣 Ох тея крака Цецовите. 😆😆😆 Пожелавам ти един ден да го видиш и да му се по радваш на дългият бедър. 😁😋☺️

# 527
Продукцията бавно и постепенно си опропастява предаването.
Първи сезон : половината стоят по скамейките и накрая стигат полуфинал.УАУ машини просто. Игри ,като от детско предаване( особено онази с монетките) и за капак преигран финал.
Втори сезон : Доста по -добри и игри и участници. Но племе стоящо постоянно на реката и драмата на двете сестри. Бляк.
Трети сезон : Много добър каст и Мани 1.0. Побутването на Симеон и Паулина - двама от финалистите им. Прецакването на Марти. Двойно Бляк.
И сегашния сезон: Невероятен мъжки и женски каст. И Джаф. Тройно Бляк. Ревлица и възлюбен. Половината каст го играят придворни. Пълен Ужас.
 Очаквам в пети сезон да е пълна повърня с оглед на градацията на сценаристите. И тогава незнам" Бляк "до какъв номер мога да го докарам, ако въобще седна да гледам сезона де.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 01:00 от Joy 05

# 528
Ще е  забавано утре Мирелчето да отстрани Сър Ланселот и да му вземе всички пари, томахавки, брадви, саби, копия, мечове, щитове. После е ясно, че тя или ще ги ползва, както Джафар ѝ каже или ще отпадне от друг, който пък ще ѝ ги вземе.

# 529
Цвиля просто с теб🤣🤣🤣 Ох тея крака Цецовите. 😆😆😆 Пожелавам ти един ден да го видиш и да му се по радваш на дългият бедър. 😁😋☺️

Kissing Heart Благодаря ти за пожеланието, сестро, бая ще му се радвам, бих се покатерила на това дърво. Trollface

---

Аз не разбрах само кой се снима с ергенки и плеймейтки ?😂 Е, как кой? Цветанушко беше споделил стори с Благовеста от някоя чалготека, тя прави муцки, а той зад нея се хили като невменяем.

# 530
На Мирела предчувствието може и да се сбъдне! Но може и "нашето момче"вече да си е "свършило работата" .
А Джафи е получила:

# 531
Скрит текст:

Kissing Heart Благодаря ти за пожеланието, сестро, бая ще му се радвам, бих се покатерила на това дърво. Trollface

---

Скрит текст:
Аз не разбрах само кой се снима с ергенки и плеймейтки ?😂 Е, как кой? Цветанушко беше споделил стори с Благовеста от някоя чалготека, тя прави муцки, а той зад нея се хили като невменяем.

На кое дърво по точно... 😁Че започвам да се обърквам. ☺️😆Онова дърво не е като това дърво. 😆

# 532
Май ще ми е първи и последен сезон, който гледам. Прекалено много сценарий и нагласени неща, неравнопоставени съоражения, презаписани битки за вкарване на повече съспенс. Тази вечер много неща ми направиха впечатление.

# 533
....... ако въобще седна да гледам петия сезон де.

Ааа, не ми харесват тези приказки, искаме те тук, да гледаш и да коментираш! Hug
Толкова ми е приятна темата, някои от вас направо като дружки ги чувствам. Обсъждането и бъзиците тук ще ми липсват повече и от самото предаване. Heart  По това време на денонощието винаги ме избива на лИбоФ, извинетИ, простетИ..
Така че ясно ли ви е на всички, а? Гледайте ме в очите! Пети сезон ви искам тук!

На кое дърво по точно... 😁Че започвам да се обърквам. ☺️😆Онова дърво не е като това дърво. 😆

Предвид, че и самият Цецо минава за дърво ... Stuck Out Tongue Winking Eye на дървото, на клона, въобще пълна и волна програма.

# 534
  • софия
Ще е  забавано утре Мирелчето да отстрани Сър Ланселот и да му вземе всички пари, томахавки, брадви, саби, копия, мечове, щитове. После е ясно, че тя или ще ги ползва, както Джафар ѝ каже или ще отпадне от друг, който пък ще ѝ ги вземе.
JoyJoy охххх, и аз си мислех същото)))) Сто пъти предпочитам Красавицата пред Звяра утре, но направо ще е съсипана Мирелка, ако се сдобие с такова имАне.
Трябва да пази брадвЕто в тайна, а не знам дали ще може да понесе този стрес....))))))

# 535
  • Sunshine state
Ауу, какво виждат очите ми - МирелКа на директни елиминации срещу Алекса. 👀 Май желанието ми Мирето да отпадне ще се сбъдне. 😎🙏🤞🏻Лисицата не щеше да ходи капитан, ама ей нА. Много ме е яд, че Джаферович няма да е на капитанската, уууф! Много ме изкефи как Джаф я сръфа на играта с топчето "Чуваш ли, бе Мирела". 😂 Захлупи! 🤣🤣 За Алекса съм утре. 😁

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 04:28 от Pupitka

# 536
Моля оценете  Епизод 48  (7-ми ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/2N5D2XV

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика  - всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 537
  • София
Пийвам кафето и се сещам, че при победа на Мирела взима 500 гроша и няколко брадвета. Вече тя ще коли и беси. Изхвърля фалшивият рицар, който не ѝ подаде ръка и лошата мащеха.

През това време Тупарев продължава да пръска над Резиденцията с вeртолета. Ралица, Лефтеров и Жени вече пипнаха вируса. Време е за заключителния етап да отстреля Филип и Гого. Те иначе в битка на арената нямат бутане.

# 538
Други се снимат с плеймейтки от Ергена...

Мани, мани, това и аз го видях, направо изглеждаше жалко как се беше ухилил като идиот. Но той явно е много отчаян да си намери приятелка, гледам в ИГ следва всякакви жени, което за мен е доста показателно. Само като отворя профил на някой мъж и видя, че следва стотици мадами и ми става ясно колко е 'сериозен'. Знам, че много хора го нямат за нищо особено, но на мен би ми било унизително да се занимавам с такъв мъж. Дори като създаде сериозна връзка, такъв човек трудно се отърсва от навиците си да лайква снимки и да пише на разни жени.

Скрит текст:
Аз нямам нито една провокативна снимка в социалните си мрежи и въпреки това ми пишат всякакви мъжорля, та и обвързани. Разни тъпни от рода на "Здравей, уау, много си красива, искам да се запознаем, приятно ми е" ..... Rolling Eyes какво ти е приятно, цървул такъв, пет минути преди да ми пишеш си споделил снимка с жена си и детето .... направо нямам думи. Такива мъже ме отвращават и знам, че може би реагирам малко по-остро и осъдително, но в крайна сметка никак не ми се вижда приемливо да се задяваш с тази и онази докато твърдиш, че си сериозен мъж или си обвързан. Простете офтопика, но паля на тази тема, имам си малко старомодни виждания и такива пичове, които пробват навсякъде и 'дето върже' са ми голямо НЕ. 
Кой е въпросният мъж, без име няма как да се сетим

А за спойлера, най вероятно поствате селфита, не е нужно да са неприлични, че да ви заговарят и не сте длъжни да им четете съобщенията или да им отговаряте

# 539
Понеже много хора се чудят за вируса...
Като работих едно лято в Царево колегите ми казаха, че края на юли - началото на август всеки хваща вирус с повръщане. Аз им рекох,че ще пия само минерална вода -да ме пропусне, но те ми обясниха, че е трудно да се избегне водата от чешмата - ястията се приготвят с нея и съдовете се мият... щом минава през почти всичкия персонал..
Неприятното е че ти е зле поне 2-3 дена от слабост, а Джаферивич обвини Лифтеров, че се скатава, един ден след като му биха деган, а тя какво - Утре няма играя

Общи условия

Активация на акаунт