💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 585
и на мен ми стана криво като я скастри как и се насълзиха очите

# 586
Интересно как се обръща играта.Гого от всеобщ любимец вече е изместен от Филип Smile Като се замисля двамата нямам конкуренция като цяло.Или ще е единия или другия.
За битката надявам се Мирела да победи,но едва ли.Алесио е с вечен имунитен(скрит от продукцията)Smile
Фаворитите са ми ясни .От ден първи Филип след него се нарежда Гого и Генчо.От жените мисля,че нямам ,до някъде може би Мани ми допадна  .

# 587
  • София
Няма как Мирела да победи щом битката е преигравана и то в средата на август. Ясна е работата.

# 588
Интересно е това с преснимането на играта.

Не знам защо се е наложило да преснимат играта, ако такова е имало изобщо.
Най-логично ми се струва да е или е технически проблем с материала или има ясни кадри на нещо нередно в самата игра, които не могат да скрият в монтажа и се е наложило преснимане.

Тук говорим за битка от началото на десета седмица, преснимана един ден преди края на шоол-а доколкото разбрах, . Играта се е играла и има отпаднал участник. След което имаме практически три седмици снимки без него. За промяна на победителя в игра, снимана в началото на десета седмица трябва да презаснемеш и всичко останало до края на сезона на практика. Затова съм сигурен, че не е такъв случая - не е свързано с различен победител.

# 589
Аз знам за друга по-ранна битка, когато бяха три племена, че е преигравана, защото са изгубени доста кадри, но резултат е бил същият Grinning

# 590
  • София
На мен ми е логично пък, нали Лефтеров беше болен, щом е вирус. Не искам все конспирации да виждам. Миналия път все едно нарочно ще си смаже пръстите.

Джафа: Лефтеров нищо му няма, избяга от отговорност

Идва елиминационна

Джафа: Болна съм

Склонна съм да вярвам, че наистина е болна, но доста иронично няма. Другите все са лоши и заподозрени, тя все жертва. А според мен елиминационната я преместиха от миналата седмица, че така по-удобно им идва.

# 591
Аз знам за друга по-ранна битка, когато бяха три племена, че е преигравана, защото са изгубени кадри, но резултат е бил същият Grinning
Коя? 😮

# 592
Мирела има шанс срещу Алекса. Дано стане чудо и Алекса да отпадне. От момиченце....
Ако и Алекса пипне вируса, тогава Мирелка наистина има шанс Smile
А Жени да не ми прегръща Филчо, че ще вземе да го зарази и него.
Тя вчера трябваше да прегърне Алекса да го успокои за загубата. Даже за по-сигурно и Лефтеров можеше да го погушка малко Stuck Out Tongue Winking Eye (да се знае - не желая злото на събрата, само леееко 2-3-часово неразположение)

# 593
Иначе след подкастът на Михаела с Чакалов се притеснявам за Фифо, защото трета седмица преяждане на резиденцията няма да му е от полза. Вчера като не успя да вземе торбичката и си викам "ето, "бременната хлебарка" не успя" Joy

Така, че май сме слепи за саботажът вътре при Жълтите. Жени печели резиденции, Лефтеров и Гого готвят вкусно, Фифо горкият не е слушал лекцията на Алекса за опасността на резиденцията и преяждането Joy

# 594
  • София
Аз не казвам, че битката е презаснета с цел отпадане на един или друг участник. Но е презаснета, факт.
Може причината да е съвсем прозаична.

Обаче довечера ще гледаме (т.е. ще гледаТЕ, понеже аз май ще се отказвам) театър.

Актьорите вече знаят изхода и техните реакции - уплашени, изненадани, тъжни и т.н. ще са само фасон. Когато Димо казва, че това е директна елиминация, ще стане ясно кой от двамата повече го бива за драма школа. 😂

# 595
Днешната битка явно е била преигравана отново след края на предаването

Да не ви учуди голяма коса на Алекса Smile Smile.

Слагам двете снимки в спойлер иначе няма такъв.
Скрит текст:
На вчерашната битка:

Днес:

# 596
  • София
Илит, това трябваше в другата тема да го пишеш. За мен си е чист спойлер Grinning

# 597
Спойлер са си тези снимки:

Скрит текст:
Само по косата на Алекса се разбира кой е победител.

# 598
Малко тъпо е, че ще гледаме не точният начин по който (предполагам Мирела) е отпаднала. Сигурна съм, че и за други битки има доснимване на кадри тук-таме, от там разместените карти на Фифо, но цялата битка е доста зле. Не че са имали избор явно. Довечера ще празнувам с именник, та може и да не пусна да доглеждам всичко в сряда. Реално само драмите с болната Жени и кой да отиде ще пусна.

# 599
Илит, това трябваше в другата тема да го пишеш. За мен си е чист спойлер Grinning
То пък понеже сами не виждаме на къде е тръгнал тоя сезон,и то още от началото Sweat Smile Нищо вече не може да ме изненада свързано с Алекса и Тъпарев.

Общи условия

Активация на акаунт