💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Не знам... аз никога не бих избрала шоколад две седмици преди финала, да не говорим, че Алекса няма нужда да печели одобрението на племето, а и са на Стопанството. Глупаво решение, но явно се чувства достатъчно сигурен.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:17 от La Vikinga

# 931
Жива да не бях! Лефтеров бил най-пазеният мъж! А всички мислехме, че е Женя! Ех, че сме p-носителки заспали! /всички сме учили за пренос на дупки и електрони, макар и не разбрали за кво иде реч, но един професор каза, че "дупки" звучи лошо и двуяко, а ние перефразирахме вица за Червената шапчица 😂😁/ Абе, бг мами отвсякъде!

# 932

На синхроните с една обеца, а след края на битката и по време на нея с две.

# 933
  • Където морето целува небето...
Шоколад?!? Не може да бъде!!! Шок! БоНба!
Колко прозрачно!

# 934
Алекса да внимава, че Зорница ще го претрепе да се докопа до шоколада. Не бих я винила, аз също бих го направила Joy

# 935
  • София
Мирела е със спирала на битката, но на синхроните (с голямата глава) - няма. Сглобяване нещо!

Сценарият добре го беше научила.

# 936
Айдеее "идеалният мъж" и с шоколад се връща Sleeping

# 937
  • Другата България
Скрит текст:
Ето поредно доказателство, че Алекса не е толкова силен, Мирела го издуха на прътите. Жалко, че май не схваща как работи лабиринтът и го играе глупаво, повтаряйки една и съща грешка отново и отново.
Мирела е паднала на първата битка. Сега с това преиграване няма как да бие, а явно играта ѝ е потръгнала, то си личеше. Затова през цялото време не спираше да гледа в Алекса и да го следи по трасето, сакън, да не изостане много. На лабиринта си личи, че умишлено не играе. Когато знаеш какво да търсиш, го намираш. И се смееш, ама много. Joy
Според мен за друго става въпрос. На първата битка печели Алекса, може да печели с много. Нали не вярваш че на гумите и коловете Мирела може да го задмине след като дори Фифо беше по-бавен на тези елементи при техния двубой?
Просто продукцията режисира при преиграването, за да се създаде съспенс и интерес за зрителя. Ужким са наблизо и т.н.
Да, и това е вариант. Но го имаше това с постоянното поглеждане към Алекса, постоянно, а и на лабиринта си личеше, че нарочно не играе. На коловете си представям, че може да го бие, на гумите не.
Но...кой знае.

Я, шоколад!!! Каква “изненада“!

# 938
Предлагам Алекса за национален герой в България и Сърбия!
Такова мъжество, такава чест... всички са мишки, само той е мъжкар!
Закривай

# 939
  • До сърцето...
Оф, рева безутешно!! Това латино- и турските сериали ряпа да ядат!
Сърбинът имаше публика при героичната му постъпка - да откаже грошовете!
Ни моа!

# 940
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Зорница, ако сега не започне да хипервентилира с този шоколад и минимум не издигне паметник эа Алекса пък на.

# 941
Отвратително прозрачен епизод. За първи път няма да гласувам за епизод в анкетата на Soney. Защото няма отрицателен рейтинг в нея, а за този епизод 0 е висока оценка.

# 942

На синхроните с една обеца, а след края на битката и по време на нея с две.
ми за края се е разкрасила😂

# 943
Бог Алекса най-големия мъж всички други са мишки. Да живее Алекса!

# 944
  • София
Мирела: "За мен беше чест, че се изправих срещу фаворита този сезон."

Не един от фаворитите, а фаворитът на сезона. Lips

Общи условия

Активация на акаунт