💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Първият въпрос в анкетата почти ме кара да защитя Алекса... Въпросният избор на Елина и не на Гайтанов от трета или четвърта седмица е многократно напомнян, но изборите на Генчо и Филип да излязат на битка срещу жени са удобно забравяни. За мен и трите избора заслужават да бъдат адмирирани като стратегически ходове, а не само два от тях. Никого не бих нарекла "мишка", така че не одобрявам изказа на Алекса, но той самият още по-малко би могъл да бъде определен като такава, защото както изглежда ще е капитан, докато форматът го позволява, докато Лефтеров, който "миналата" седмица лично прояви желание да е такъв, едва ли ще бъде. Добре, че е Жени, защото, ако нямаше толкова силен "антагонист" в очите на драгия зрител, мъжете от нейното племе щяха само да си мечтаят за статута на герои.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 15:00 от La Vikinga

# 1 216
Дадох много шансове на Гого, но той нито веднъж не тропна с топки по масата 🤣. Съжалявам 🤣. Или показваш какво имаш и го вадиш на масата да го огледаме 🤣 или си траеш и губиш фенки 🤣

# 1 217
Аз пък до последно ще вярвам , че няма да спечели Алекса. Кой каквото ще да казва. Те продуцентите трябва да са адски тъпи да направят него победител. Половината им фен база ще си замине. Не ме интересува кой какъв едит му прави. За мен лично никой не е очернен от момчетата, дори напротив жена съм ,а Мирелчето и Фейгин , че и Ралица с тези изповеди ми паднаха в очите. Джаф отдавна си е на дъното. Дори и малко под него.😁 Видиш ли трябвало някой да ги защитава момиченцата. По- голяма глупост не съм чувала. Аз продължавам да твърдя , че Продукцията са женомразци и за мен лично си очерниха жените този сезон. Като се почне от бутането на Джаф, постоянните сценки в които Вики крещи, глупавите синхрони на Мирела и Фейгин, на Зори, на Ралица. Ехидните такива на Мани. Ревовете на Елица и т.н и т.н При такъв силен женски каст така да бъде омаскарен от Продукцията е противно и жалко. Единственото ,което ми е сигурно , че тази година няма да е жена победител. Ама все още си имам надежда , че победител ще е или Гого или Фифо в краен случай може Жорето или Гената. 😁 И докато не отпаднат Гого и Фифо ще си вярвам на това.😃

# 1 218
Как сте, банда? Комедийното латино шоу продължава, нека не забравяме, че е точно такова. 😉
Малко от мен.
"Интуицията" на Мирела проговори и тя изхвърча. Ама що така "интуицията" не спомена на Мирела, че като ти се гади, не вадиш най-спокойната си физиономия и широка усмивка пред камера? Знам, че не са актьори, ама хайде малко по-сериозно. После Лефтеров не я пазил.  Така ще е. Който сее /простира/ гащи където му падне, жъне мълчание. Да си е мислила. Дори Женя една кахърна сълза не проля, какво остава за Лефтеров. Затворена е тая страница,  само се чудя защо Мирела е очаквала друго.
Коментирали сте Гого. Интересно как точно си представяте, че човек като него ще гори от нетърпение да излезе срещу Виктория? Бяха в едно племе, от една коалиция,  сравнително близки. Защо да се изправя срещу нея? Заради Мирела? Да не е простирала гащите си до неговите? Айде сега.
При жълтите ще е интересно, не знам какво ни е подготвила "интуицията".
Фейгин е като ехо в планината, а викачи - много.

# 1 219
  • София
как точно си представяте, че човек като него ще гори от нетърпение да излезе срещу Виктория? Бяха в едно племе, от една коалиция,  сравнително близки. Защо да се изправя срещу нея? Заради Мирела? Да не е простирала гащите си до неговите? Айде сега.

И аз мисля така. Първо не е длъжен на Мирела, второ май не е и стоял вариант да му позволят /заради двата гласа/ и трето - той беше близък и с Алекса, и с Виктория. Ако играта го налагаше, щеше да се бие, но случаят не беше такъв.

# 1 220
Да си кажа моите впечатления от ИВ - за първи път гледам и в началото чак не вярвах колко ми харесва това предаване. Супер каст, водещите в сравнение с други са направо невероятни, интересни игри, добър замисъл. Но ще гледам ли догодина? Вероятно не. Няма нищо по-лошо от предизвестен финал и от явни манипулации в самите игри. Наясно съм, че при всяко реалити има тенденциозно обръщане на внимание на караници и спорове, монтажи, които правят участниците да са карикатури на нещо си, символ на нещо си. НО това, че правилата на играта, битките, предложенията за награди всичко толкова лесно може продукцията да си го измени в хода на играта, така като искат да напишат сценария. Ами това обезсмисля крайно играта.

# 1 221
  • Другата България
Дадох много шансове на Гого, но той нито веднъж не тропна с топки по масата 🤣. Съжалявам 🤣. Или показваш какво имаш и го вадиш на масата да го огледаме 🤣 или си траеш и губиш фенки 🤣
Той каквото имаше, извади и показа. Все пак това се предполага да е спортно състезание, за сила и издръжливост, воля за оцеляване и алабала, не конкурс за красота, или такова тип “Ергенът“. За съжаление има зрители, за които мълчанието, НЕвлизането в обяснителен режим или пък просто пасуването се възприемат като символ на мишкарство, особено когато е подплатено с манипулациите на съответния продуцент. Аз все още не вярвам, че Гого е бил чак толкова мълчалив, когато става въпрос за позиция в ключови моменти, не за простиране на гащи или какво да сготвим. Приех, че просто си е такъв, има и такива хора. Но това беше удобно използвано от ...знаете кой, и хвърлено като минус за Гого. Но дори и то не можА да го очерни до край, така, както глупостта на Тупарев и Евгения за сексизма при Фифо не успя да накара зрителя да повярва в нея. Дори напротив, Филип и Гого са най-харесвани от аудиторията и то именно заради всичко, което показват от ден първи, въпреки нескопосаните опити на предходно цитираните да им изградят образ на антигерои. Зрителят ЧАК толкова кьорав не е, нито толкова тъп.

# 1 222
  • София
Camera

Кажете "ААА" Smile

Flowers Fallen Leaf

Генчо, Илиян и Жени с фенове / Мани:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 14:59 от La Vikinga

# 1 223
Гласувах, че няма мишки. Фифо ми е искрено неприятен на моменти, но истината е, че неговата реакция, колкото и проява на лош вкус за мен, беше и напълно искрена и една от малкото, в които нямаше лицемерие. Абсолютно в унисон с мнението и поведението му през сезона.

Алекса да изгони Гайтанов беше умното и правилното решение, даже бих казала, че и пращането на Веска се оказа гениален ход, защото доведе до краха на Генчовата империя и бетонирането му като майка и баща на всяко племе.

Лефтеров не е глупав, правилно беше да не се отстреля сам в толкова рискова битка, просто за съжаление думите му и действията му не съвпадат. За мен излезе дребнав, воден от ревност и обида, а не от стратегическа мисъл.

# 1 224
  • София
Гласувах, че няма мишки. Фифо ми е искрено неприятен на моменти, но истината е, че неговата реакция, колкото и проява на лош вкус за мен, беше и напълно искрена и една от малкото, в които нямаше лицемерие. Абсолютно в унисон с мнението и поведението му през сезона.
Постоянството и искреността не могат да му се отрекат, затова и е дал толкова материал на продукцията, която може да си го монтира, както си иска, нещо, което при Гого няма как да се случи, затова и единственият негатив, който продукцията волно или неволно е показала на Гого, е "бездействие".

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 16:33 от La Vikinga

# 1 225
La Vikinga,

със сигурност монтажа на Фифо играе, но и със сигурност си е казал всички тези неща - пуфтя след победи от жени, пренебрежително се отнасяше с тях и до последно не поиска да призне на Мирела, че не е слаба . И все пак, когато той се обърне срещу Жени ще бъде "заслужено", но ако тя го направи ще е "злост".

# 1 226
Дяволо, мнението ти май трябва да го сложиш на първата страница.

Изумително е, че феминистка като мен цял сезон е на страната на мъжете и върти очи от приказките на жените...

# 1 227
  • софия
Благата вест е, че продукцията успя да ни обедини всички в едно, страшно тъп монтаж. За мен всички участници са жертви на нея, тя сее, те жънат негативите. За това и няма как да се ядосам или да обвиня някой от героите в сапунката.  На първи въпрос отговорих, че няма мишки.  Мишките са тези, които дърпат конците.  Просто ще пожелая на всички участници в този фарс да успеят да изцедят всеки един позитив и да го осребрят, а негативите да са колкото може по-малко.
  И този сезон е бетер спорт тото. Де що имаше топки хвърчаха в различни посоки. Голямо топкопремятане падна. Печеливши няма.

# 1 228
  • Другата България
А аз с кеф и подготовка за поредната порция смях чакам как довечера ще изкарат Лефтеров като поредния обезумял от ревност български мъж, който след като е видял, а и разбрал, че жената, която “още обича“ /цитирам Ралица, тоест, Тупарев/, е замислил пъклен план за отмъщение ведно с верния си съюзник “женомразеца“ Фифо, с цел разбира се, елиминация, докато той/те/ мъжете, се скатават и се “пазят от битки“.
При все, че на въпросния “съвет“ на жълтите бяха и Ралица, и Мани, и Гого, /не/ясно защо се очаква само от “мъжете“, демек - Фифо и Лефтеров, да се самопредложат и да отидат на битка. Вероятно защото само на тях двамата дружинната има доверие? Или има/ше/? И сега ще излезе, че ако не е била Мирела - разбирай, Евгения, Лефтеров да е бил първия изгонен от племето на жълтите. Но тя го опазила, видиш ли, пък той, наглеца....опазила го е Женя, защото ѝ беше удобен, сигурен глас в личната ѝ свита, с която си влезе от старта на сезона.

# 1 229
Хубаво гледайте какво ще каже Лефтеров днес, макар че пак няма да излъчат всичко. Само Мирела си мисли, че е скрила нещо от Лефтеров, то всички участници говорят под сурдинка за с*кс между нея и Валери на резиденцията, обаче тя се криела. Ако някой мъж стане и иде на битка вместо жена, която спи с някой в съседната стая за мен е подлога, а не мъж! Ще си плюе по гордостта и достойнството заради Мирела танцьорката? По-добре да го мислят за мишка, отколкот да се унижи пред себе си по тоя начин. Мирела...айде да не си казвам истинското мнение за нея, само се надявам да поумнее!

Общи условия

Активация на акаунт