💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 260
Леле, нека си признаят всички фенки на Гого, които се отказват от него, защото разбраха, че си има приятелка! Simple Smile

Пък после не бил защитил Мирела, не бил категоричен, не знам си какво. Simple Smile
Кой изобщо разбра как живя Той последните два епизода? След като Му стихна разочарованието от постъпката на Мани - камерите Го забравиха. Беше представено като скандал, но реално нямаше такъв, човекът "изложи фактите", наложи дистанция и си задържа тигана. Simple Smile Да беше ударил един юмрук по масата, да беше обърнал мебелите, чиния да беше хвърлил.... ама няма. Значи не е интересен!

А Джаферович Му вдигна мерника и как си представяте да Го пусне на капитанската битка и то срещу Виктория? Тя и за Филип в същата ситуация класната мисли, мисли, мисли, накрая го пусна срещу клетва във вечна вярност и признателност. Но сега категорично не пожела, твърде я застрашава мъжката коалиция. Единствено имаше шанс да се съгласи, ако знаеха, че отсреща е Алекса.

# 1 261
Щом това да искаш силно да спечелиш игра, в която си влезнал и си отделил огромна част от времето си, те прави мишка - то тогава имаме много грешни представи за чест и достойнство.

Тази игра си има правила и никъде в тези правила не пише, че е забранено играчите да не се пазят, да се лъжат с цел да продължат по-напред в играта или да сменят коалициите си.
Точно обратното, лично на мен ми е по-интересно да гледам хора, които мислят и искат да спечелят, макар и с лъжи, саботажи или стратегии.

Може да одобряваш ход, но да не одобряваш поведението. Ще се повторя, мишки за мен няма, не мисля и да класифицирам хората по този начин, но определено, когато си градиш един профил и сам си вярваш в него, а действията ти покажат обратното - зрителят губи симпатии.

# 1 262
На Джаферович и стана"много зле" преди капитанската, хем си мислеше че е срещу Виктория. Ако знаеше, че е Алекса със сигурност щеше да ни я покажат от болницата  в реанимация.

# 1 263
  • София
Скрит текст:
Въпрос към Мирела:
Какъв е бил точно скандала ви с Михаела и защо не е бил излъчен?
А ако откаже да отговори, защото въпросът е "личен", то тогава въпросът ще е - А, защо тогава ни занимавахте половин сезон с това.... че и отгоре?

И, за бога, някой ще каже ли най-накрая какъв е бил тоя скандал?!? Защото оставам с впечатление, че всъщност никой не знае, а маса хора умират да се правят на интересни.... Сори, ако засягам някого, но наистина взе да става смешно! Или разкажете или спрете да го споменавате с нотка на мистерия, разбираш ли...
Това към мен ли???
Че любимото ми е “някоИ хора“, а понеже и аз го писах....мислех, че е прочетено, когато вече беше написано преди време. Но, тенкс, ако е към мен.
Всъщност, съфорумката го е написала, ето, и на мен не ми пречеше да го повторя
Прословитият скандал между М и М няма как да е за друго освен за мъж. Предположението ми е, че Михаела е започнала да се увърта около Лефтеров, но Мирелка веднага е й скръцнала със зъби, нищо че вече се е сваляла с Валери по същото време. Мишето й е репликирала, че не е ок да иска и двамата едновременно и да не пуска бившия си и така се е стигнало до обидите.
Оттук и “кучка“ от Мишето за Мирела.
Разбира се, това са само слухове, нищо не е доказано, няма и да се каже, защото Михаела си има приятел и това е била, и е причината нищо да не е раздухано. Всъщност, нищо и НЕ се е случило.
Но това вече се писа тук в темата преди време.
Мери, първо благодаря за обяснението! Най-накрая отговор! Въпреки, че виждам, че пак е хипотеза. Та отново клони към мнението ми, че никой всъщност не знае, а само се раздухва ...
Второ - чак сега разбирам, че и ти си била намесена в "някои хора".  Дори не съм разбрала, но поне има някакъв съществен коментар по въпроса, така че си е заслужавало.

# 1 264
  • София
Не виждам нищо некоректно в първия въпрос от анкетата.
Ъъъъ , нали Алекса~Продукцията не вкарвала насила чужди думи в устите на хората, та за това резонно питам дали Безстрашните мъже са мишки? Каза ли думата Алекса? Каза я. Той по същия начин обиди и Аспарух зад кадър, но не и в очите. И после се покри и оплака пак на... продукцията, че последния го предизвика като мъж.
След като обвиняваш някого, че е мишка ще си носиш последствията. А последствията за Алекса са, че си навлече още повече хейт в социалните мрежи от това което чета.
Най-малкото, което може да се направи тук в темата (защото тук няма договори и хората са откровени и споделят истината, и фалша и лъжата се усещат много бързо) е да се зададе простичък въпрос дали пък Алекса също не е мишка, защото неговите действия са точно такива, миши. И за да съм коректен на 100% дадох третата опция за която да гласуват всички умерени и неутрални хора + феновете на Алекса + хейтърите на Фифо и Гого (колкото и да са малко, но ги има) + стратезите, които умно ще се насочат към тази спасителна трета опция и няма да стрелят по обречения на неуспех отговор 'А'
И въпреки всичко това отговор 'Б' води и то отчетливо. Защо така? Ние ли сме слепи или просто има нещо гнило в Дания? Ами не мисля, че тук хората са слепи. Напротив, мисля, че тук нивото е изключително високо както никъде другаде.

И не получих конкретен отговор на зададения ми въпрос.
За това ще го задам отново, възможно най-простичко, за да не се извъртат думите ми и да не се отговаря на въпроса ми с другите неща.

След като в Безстрашните са знаели, че капитан е Виктория защо мъж да настоява да излезе срещу нея?
По-честно е жена срещу жена. А и така като гледам играчите вътре смятат, че Виктория е слаба и преодолима. Нещо което се смята и тук в темата.
Е, къде е проблема тогава?

# 1 265
Ето един, който хич не го е страх да ходи да се бие с Алексата (но не мога да кажа същото за втората):

Малко Мирела:

# 1 266
Калиста, много хора всъщност знаят, но наистина ли очакваш някой от тях да го обяви в национален ефир?

# 1 267

Един въпрос ако може към защитниците на Алекса и продукцията (двете са синоним да знаете)
Въпросът е и към по-крайните фенове на Жени и хейтъри на Фифо.

А това пък няма как да е по-крайно. Интересно, аз като симпатизирам на Алекса, но и на Фифо и Гого, също и на Жорката например, какво се явявям на продукцията? Краен защитник, десен, ляв- ли пък не... Синоними друг път.

Всички участници използват думичката "мишки". Я да си спомним Андрейчо и Лизи. Мишкосваха ги всички наред. Неделчо и той. Едва ли някой човек ще се обиди от това, още повече в това "състезание". Пух не го броя-той е в детската градина още на акъл

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 17:42 от Lafusko

# 1 268
Дяволо, може и да греша. Но не е въпроса дали е мъж или жена капитан. Според мен жените от безстрашните искат леко да се мушнат на финал. Страх ги е от директна елиминация това е. И е по лесно да се скриеш зад "женомразци" "мъже мишки" и т. н.

# 1 269
  • София
Калиста, много хора всъщност знаят, но наистина ли очакваш някой от тях да го обяви в национален ефир?
Окей, предполагам, че е точно така. Ама нали за това думите ми бяха:
Или разкажете или спрете да го споменавате с нотка на мистерия, разбираш ли...

# 1 270
Въпроси към Мирела.

След като гледаш шоуто, месеци след края, кой смяташ, че ти е пазил наистина гърба и кой ти е забил нож?
Смяташ ли, че е трябвало да бъдеш по-активна в социалната игра?

# 1 271
Честно казано аз искам да пратят Гого на елиминация, за да играе и малко от малко да видим и ние нещо...

Но как го смятате, че ще събере глаовете? Само Джаферович и Ралица биха го номинирали.

# 1 272
Към Мирела
Какво промени мнението ти за саботажа на Мани и Фейгин (имам предвид във и извън формата)?

# 1 273
Гого тази седмица пак ще води семинар по Калистеника. Този път на друго място.

# 1 274
Честно казано аз искам да пратят Гого на елиминация, за да играе и малко от малко да видим и ние нещо...

Но как го смятате, че ще събере глаовете? Само Джаферович и Ралица биха го номинирали.
Ралица, Джаферович - 2 гласа. Мани също би му върнала жеста. И е готов.

Общи условия

Активация на акаунт