💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 377
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 350
Филип колко пъти отиде на битка заради тея и имат наглоста да го говорят....

# 1 351
  • София
Ох, този Гого от която и страна да го снимат все един съвършен. Егати!

# 1 352
Джаф-Джаф ще прави нова коалиция женки! Даже Мани има шанс да влезе в нея😂

# 1 353
Тази Джафа няма срам. Тя ще обвинява другите, че се правили на болни. Хаха

# 1 354
  • София
Направо няма друго предаване, в което жените толкова да реват, че не са защитени, но пък същите жени да реват за равенство с мъжете. Страшен цирк. Сто пъти думата "пази, пази, той не ме пази...". Ужас!!

# 1 355
Ма улави жени. Джаферович ведна придърпа Ралица и Мани и двете след нея като палета. А до вчера им кроеше шапката.

# 1 356
  • Другата България
А Евгения ....оффф, хайде сега ще се въздържа, че може да стане нелицеприятно.

# 1 357
Адски нагла е Джаферович! Тя реално хвърли Мирела на вълците, но Лефтеров и виновен. Ралица и Мани и те жалка работа.
А най-жалката е продукцията, която не знам какво печели от това да изкара българския мъж нещастник и страхливец, а сръбския-велик и смел...

# 1 358
Няма ли най- накрая да изгонят свинята майка да ходи пак да бие шамари по улиците?

Мале тази да ми налети.....какви шамари ще яде с кеф при това.
Ама много свежа. Нека реве Мирела, падна жертва на приятелката си.
Ама защо да я пази Лефтерката, тия са абсурдни

# 1 359
К'во му скочиха тия иокошки на Джаферов.Милия,да се обяснява.

# 1 360
Тъперович чупи тъпомера...

# 1 361
Оставям тази тъпня тази вечер...20 минути що не опазили Мирелка..

# 1 362
  • София
Лефтеров казал, че ще я пази, но при първата възможност, която неговите съотборници му дадоха, да я защити, защото Чакалов и Филип коректно го питаха дали има против да я номинират, той им казва - "не, нямам", вместо да каже "номинирайте Жени". И разбира се, сега като се почувства уязвен от думите ѝ, веднага изпозлва толкова подходящото за нашите ширини "slut-shaming". "Дори не съм втори в списъка ѝ с близки хора. Неуважително е, че се е задявала с Валери в съседната стая, когато съм ѝ казал, че имам чувства към нея."

# 1 363
Браво на Лефтеров!
Джаферович, нали знаеш, че това, което правим самите ние, го предполагаме за другите? Това по повод на съмненията ти за болест и неразположение Wink
Много важен играч тая Мирела бе.......

# 1 364
Жени за Лефтеров: “Извади си мъжкия тембър и го кажи 🤣”.
Откъде да го извади ако го няма. 🤣 Евентуално може и той топките да си извади 🤣. Друго няма какво 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт