💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Филип колко пъти отиде на битка заради тея и имат наглоста да го говорят....
Три. И не по собствено желание, беше номиниран.

# 1 366
Да бе Димо разбрахме ,че Алесио е най-добрия и шампион на шампионите.

# 1 367
  • Другата България
Наблюдавате ли бради, прически? Joy

# 1 368
Филип колко пъти отиде на битка заради тея и имат наглоста да го говорят....
Три. И не по собствено желание, беше номиниран.
И 3 капитански има. Това че не са били елиминации не е негова вина.

# 1 369
  • София
Ма как може да са толкова зле жълтите мъже?!? Имаха златен шанс да вземат превес в племето, а те подариха двата гласа на Жени...

# 1 370
В тая игра трябва да се вадят на масата топки и мъжки тембър ,иначе  отивате на номинации Smiley

# 1 371
Бреееййй Джаф, като чисто нова само за един ден. Искам след предаването да изпишат номер за контакт на тия доктори - магесници.😁

# 1 372
  • София
Тази пък и тя ще отмъщава за Мирела. Какво й е виновен слипа, че я би? Не мога да го гледам, но не виждам какво ще му отмъщава точно на него. Да отмъсти на себе си, че се направи на умряла лисица и удобно се отърва от битката за сметка на Мирела.
Сега и капитан стана пак с два гласа??!!
Полежа на сянка във вилата, фризира се, сега и два гласа получи. Аман от тази!!!

# 1 373
  • Буркина Фасо
кой жълт ще е на пъзела ?

# 1 374
Оп, започваме с разликите - Мани отива на опашка, в синхрона си е на плитки.

# 1 375
Аман от жълтите принцеси, все някой трябва да ги пази. Те къде са влезнали? Да си ходят, по-добре червените жени да останат.

# 1 376
Този сезон имаме много силни жени, докато не дойде момента да ги спасяват не толкоз силни мъже!
След като удобно се разболя и удобно елиминираха дружката ѝ, Джаф-Джаф резко оздравЕ и е готова за отмъщение! И да капитанства!

# 1 377
Аз доволен. Лефтеров го каза! Мирела нека да иска да я пази бившия, докато е в съседната стая с новия 😂

# 1 378
Джафа нещо спомена пак че с тези пръсти.... Ако не едно ще е друго. Важно е да не се напъва

# 1 379
  • Другата България
На прима виста двама от мъжете са с по-къси коси, предвид това, че битката е ден след финала, презаснемането, то това си е явен спойлер кои двама със сигурност не са стигнали финал. А Алекса е със снощната брада, определено по-дълга от другата, с която беше предните дни. Joy
Аз доволен. Лефтеров го каза! Мирела нека да иска да я пази бившия, докато е в съседната стая с новия 😂
Ама моля ти се, и това не е достатъчно. Снимков материал явно трябва, и лично признание.
Аз вече съм сигурна, че и другата ми хипотеза за мама Гроздева е вярна, това е и причината, една от тях всъщност, освен личния живот на Мишето, да се покрие всичко. Дали е тайна за някого топлата връзка между Гроздева и Евгения? Надали.

Общи условия

Активация на акаунт