💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 380
Не мога да разбера колко тъп трябва да е Лефтеров пак да иска Джаф да е капитан. И без бой да и даде двата гласа. Направо мозъка ми не може да го проумее.

# 1 381
Както предположих наскоро, Джаф Джаф се сдобива с нов придворен пудел по заместване на елиминираните...
Гого цял сезон чака разрешение от Мирела, за да проговори и сега всеки втори синхрон ще е негов. ;D

# 1 382
Джафа нещо спомена пак че с тези пръсти.... Ако не едно ще е друго. Важно е да не се напъва
Лепилото и превръзките не са водоустойчиви все пак 🤣. Трябва да се пази, че ако й изпопадат пръстите иди ги търси после в тоя пясък 🤣

# 1 383
Не разбрах кога е трябвало да пази Лефтеров Мирела....когато я е чул в съседната стая или на елиминационната битка🤔? Време е някой да изхвърли боклука...

# 1 384
И аз мисля, че Лефтеров потвърди слуховете за кекса

# 1 385
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гледаме Metoo, в най-отвратителния и гротестен вариант. То наглост, то изисквания, то чудо. Мъжете болни, мразени, с нож в гърба, нон стоп номинирани, ама като опре ножа о кокала да ги пазят жените!? Джафар, когато и да излезе вече, ще е прекалено късно.
Ралица и уж добротата и, направо си бият на откровенна глупост.

# 1 386
  • София
Само да вметна, че презаснемането е в същия ден, 14.08 ден преди финала, когато са презаснели и капитанския дуел, така че спойлери няма.

# 1 387
  • София
И 3 капитански има. Това че не са били елиминации не е негова вина.
Да, не е, но само в една от тези три капитански той излезе заради друг - когато Жени не можеше да участва, в останалите два случая той се бореше за капитанското място заради собствената си игра, което е логично. Не виждам защо се изкрават хора, които отиват на битки по собствено желание или на елиминации по правилата, великомъченици. Или ще бъде отречено, че Филип многократно е изкарван жертва заради това, че е номиниран. Той, противно на Виктория, не се е изкарал жертва, но това не пречи на зрителите да го виждат като такава. Георги също е бил номиниран три пъти. но няма зла женска коалиция в неговото племе, и може би затова съдбата му не е толкова често оплаквана.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:41 от La Vikinga

# 1 388
  • Другата България
Не е вярно. Презаснемането е ден СЛЕД финала.
16.08.

# 1 389
Джафа нещо спомена пак че с тези пръсти.... Ако не едно ще е друго. Важно е да не се напъва
Оставя си вратичка за евентуалния съвет да номинира провалилия се на нейния пост.

# 1 390
Гого взе че се вдъхнови от думите на Мирилка и взе да говори. Много ми е странно, не че има нещо лошо. Сигурно и при Сините е говорил, ама къде ти да го покажат при тази драма там.

# 1 391
Филип на колкото битки е бил всички от жълтите нямат толкова общо.... Излагат се като кифладжии

# 1 392
Ние и Георги и Генчо редовно си ги ожалваме, ама кел файда

# 1 393
Само да вметна, че презаснемането е в същия ден, 14.08 ден преди финала, когато са презаснели и капитанския дуел, така че спойлери няма.
А може тези ,които стигат до финал да са по ухилени.😁 Зорко следя аз.😁 За сега Гого много весел ми се вижда.😃😃😃

# 1 394
  • София
А може тези ,които стигат до финал да са по ухилени.😁 Зорко следя аз.😁 За сега Гого много весел ми се вижда.😃😃😃
Нещо много го дават Гого днес...не е на добре според мен

Общи условия

Активация на акаунт