💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 605
Най- хубавото в този епизод беше плуването на Жорката.
Абсолютно!
Вече се замислям дали ще гледам следващи сезони. Много изпростяха!
Аз гледах първи сезон и като видях измисления финал афтър финала, два сезона не съм гледала изобщо. Тази година реших да видя пък дали нещо се е променило, то по-зле е станало.
Да свърши този сезон и изобщо повече няма да гледам тази пародия Игри на волята.
Май май доста хора ще правят дълга пауза през следващите сезони.
Съмнява ме след всички тези глупости да намерят отново толко добър каст, които доброволно ще се запишат да се гаврят с тях.

# 1 606
Каста наистина е страхотен

# 1 607
Всичко се нарежда на мястото си: Продукцията иска да очерни и изчисти най-силните, за да може богопомазания Алекса да спечели безапелационно! От ден 1 той е главен герой в “сериала”, като постоянно е издиган на пиедестал. Псевдогерой, набиван в очите на зрителя, чак до втръсване.

# 1 608
Обзор на епизода:
Зори плаче от щастие, докато хапва шоколада, а Джаферович плаче горчиво за Мирела и е на път да вика отново лекарския екип заради дехидратация. Мирела обвинява Лефтеров как не я е опазил, а момчето не разбира в качеството си на какво - на бавачка или на бившия, чул любовните и ласки с друг в съседната стая. Жените са възмутени от неговото малодушие.
Племената се срещат на битка и изведнъж камерите се фокусират много върху Гого и обещанието му да нареди пъзела. Но той и Лефтеров нямат шанс, защото не са тигри, а Алекса и Виктория са най-смелите хищници в тази игра.
Ралица събира безстрашните на съвет и иска Лефтеров и Гого да си свалят гащите, за да види дали имат топки. Гого и казва няколко думи наопаки, а тя се усмихва лукаво, защото той не знае какво го чака в петък. Става ясно, че мъжете нямат право и да боледуват - в това племе Джаферович е изразходила всички полагаеми дни за болничен. Жените отново се скриват удобно зад мишките, а Фифо решава също да стреля по Гого, за да не го карат и той да си събува гащите. Гого смело и спокойно приема номинацията, но Ралица пак не е доволна. Тя им казва, че оттук насетне иска да вижда всички мъже по слипове като Алекса, за да е сигурна, че са мъже като него!

# 1 609
Джафа намазва ските на Гого. Ако искаше можеше да даде два гласа за Мани и да я прати на елиминация.

# 1 610
  • София
Кратък ще ми е коментарът за този епизод: ДЪНО!!!

# 1 611
Добре де,по договор ли са задължени да мълчат на тези нападки и обиди?! Ако са се подписали,че не могат да се оправдаят,ок,но иначе направо им се чудя. Гого,Мани,Фейгин,Жоро.. всички ги направиха на 2 стотинки и те само мълчат като г**ове. Не е нормално.

Ние виждаме 15 минути, съветите понякога са и над час, кой знае колко неща са изрязани и не стигат до нас. А Гого си отговаряше, не оставяше Ралица само да му дудне.
Реално, ако някой е казал "Паскалева, ти хубаво ме питаш мен тези неща и ми държиш сметка, но защо не питаш Джаферович същото при положение, че и тя не е ходила на елиминация?" мислиш ли, че ще го оставят в епизода за да го видим? Абсолютно не! Нали трябва да ни насочат мненията ... тъпаци!

Ей, от продукцията, четете ли? НЕ можахте да очерните момчетата, за пореден път очернихте само себе си, некадърници такива!

# 1 612
В тоз’ сезон само Алекса е истински мъж и само Джаферович е истински болна. Айде и двамата на финал директно и по една служебна победа за борбеността!

# 1 613
За Джафа Мани е много по-изгодна на този етап от Гого. Защото Мани ще играе с нея и срещу Фифо, а Гого не. Отделно, че по принцип е по-силният играч…

# 1 614
Джафа намазва ските на Гого. Ако искаше можеше да даде два гласа за Мани и да я прати на елиминация.
Е да, Джафката си търси нова коалиция - нови будали, които да и вършат работата.

# 1 615
  • Варна
Ралица: Джаферович, приемаме, че е болна.
Така е! И вие и ние знаем, че не е болна, но ПРИЕМАМЕ!
Нямало победител, който ей така е стигнал до финала! Ами аз помня, че само Андрей стигна до финал с битки, т.е. това да стигнеш на финал с битки е изключение.
На Ралица сценаристите и казвали в слушалката. Айде на бас, че нито един от сценаристите, не може да каже тези изречения с този назидателен тон(за погнусената и физиономия изобщо не я коментирам)!
Другата Ралица има 2 мозъчни клетки- едната от които е заета само от Джаферович.

# 1 616
  • София
Добре де,по договор ли са задължени да мълчат на тези нападки и обиди?! Ако са се подписали,че не могат да се оправдаят,ок,но иначе направо им се чудя.
Гого отговори на Ралица и се обоснова, не е мълчал.

# 1 617
Скрит текст:

Коментар на Стратимир от сезон 3 за ситуацията …. Прав е
Намерил се кой да го каже, дето бе залепен до полата на Поли Joy

Евгения, се чудя, дали умишлено не отиде на пъзел, за да може да стрелят по зараждащата се мъжка опозиция при жълтите. Гого е силен играч и от стратегическа гледна точка е опасно и глупаво, да не се опитат да го елиминират в този момент, защото ако стигне финалната 8/9, ще се събере с други от бившите смърфчета.

# 1 618
  • София
И аз се включвам в групата на отвратените от продукцията и без желание за гледане на тази Пародия и Дъно. Close
Т-ъ-парев да вземе да се ориентира в правенето на сапунки, а не да разваля предаването. При сапунките определено ще има успех.

# 1 619
  • Другата България
Именно, това казвам.
Нищо не зависеше от Фифо. Нищо. Той прояви лоялност към Лефтеров от една страна, и стратегия за себе си, от друга.
Обаче аз пак ще се върна на Ралица и това колко се променят нещата, след като излязат от формата и гледат монтираното и заснето от дъното на Тупарев - сори, не мога да ги наричам по друг начин. Спомням си колко беше възмутена Ралица от думите за нея, изказани от Мирела след като Ралица отстрани Елица - и в ИГ, и във ФБ имаше постове и сторита. Ясно е, че не поддържат връзка след формата, самата Ралица си каза, че надали би играла по същия начин след като ВЕЧЕ вижда и чува разни неща, същото го каза и Лефтеров преди време в някакъв лайф.
Явно си скубят косите, ама късно е либе....

Общи условия

Активация на акаунт