💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 935
Хора, кадрите ги няма. Бум и цял един ден е загубен.  Ниенте,  нихт.  Преснимали са двете игри, които са били в същия ден, защото няма как. Другото е безумно да го преиграват, защото участниците не са актьори .
Кадрите ги няма, ама кадрите, когато чакат Мирела са оцелели някак, както и част от синхроните и.. които уж се предполага,че са от един и същ ден. Предполагам и гледането на прощалното видео би трябвало да е тогава, освен ако не го гледат чак на следващия ден, след първата номинационна?

# 1 936
  • София
И на папата да се оплачем, то просто ще сменят този формат с друг, който пак ще превърнат в нагласена продукция, която ще ни разочарова и пак ще ревем. Решението е кардинално - кабелната през прозореца. Joy Стига са ни взимали за будали.

А за играчите хич не ми е жал. Те знаят къде отиват, сега да се радват на няколко месеца слава от фенките, които ще им осигуряват търсенето и за реклами.

# 1 937
Вчера реших, че късно съм включила телевизора. Сега си пуснах епизода пак и изглежда не съм закъсняла…..Каква е логиката да не дадат как Алекса идва с шоколада??? Защо ни е спестиха тази емоция ? Колкото и да ме дразнят, ми се иска да я видя тази радост !
Още една 2- ка от мен за продуцентите 👎
Хора, кадрите ги няма. Бум и цял един ден е загубен.  Ниенте,  нихт.  Преснимали са двете игри, които са били в същия ден, защото няма как. Другото е безумно да го преиграват, защото участниците не са актьори .

Много ми е интересно в договорите има ли клауза, че са длъжни да преиграват състезания по искане на продуцентите??? И как ли е формулирано...

# 1 938
  • софия
С този цитат точно си припомних как Гого смело се опълчи на вербалното насилие срещу Фейгин и Мани докато бяха при сините и не позволи на Виктория и Алекса да ги нападат!
Аах, май съм сънувала, той кротко се беше скатал да чака финала без номинации.
Айде да сме обективни - значи не му харесва да го нападат вербално, но е ок да се случва с хората около него ?!
Гого пак е в акция и отстоява позиция! Браво на него! Искрено му се възхищавам. 😍💗
Колкото и да се пънат тука в темата редакторите и журналистите от кръгът на ТЪпарев в опит да го очернят... Те се знаят кои потребители са... Няма да Ви се получи! 😉

Хайде и аз искам да сме обективни. Вие защо не се намесихте да спрете този чутовен вербален тормоз, а разчитате на Гого? Ей, това не мога да разбера. Освен, ако не сте били там. Което пък значи, че всичко опира до това как тълкувате отделни отрязъци и монтаж. Ето и сега гърми от тв, че всички са мишки. Как не ги е срам да се показват, да се крият в дупките си и нос да не се подава навън. Та, колко да сме обективни и аз и вие.
  Мога само да поздравя, тези участници от формата,  които покрай известността си се захващат с полезни за обществото ни каузи.

# 1 939
  • София
Вчера реших, че късно съм включила телевизора. Сега си пуснах епизода пак и изглежда не съм закъсняла…..Каква е логиката да не дадат как Алекса идва с шоколада??? Защо ни е спестиха тази емоция ? Колкото и да ме дразнят, ми се иска да я видя тази радост !
Хора, кадрите ги няма. Бум и цял един ден е загубен.  Ниенте,  нихт.  Преснимали са двете игри, които са били в същия ден, защото няма как. Другото е безумно да го преиграват, защото участниците не са актьори .

О, това не го свързах липсата на кадри, съжалявам! Тогава имат оправдание.
Но според мен снимането на битката и прибирането и как го чакат трябва да са снимани отделно. Значи не само един филм е загубен?!

# 1 940
  • софия
Някой бивш участник /може и да не е било в ИВ, а някоя друга продукция на нова/, че е сключва договор с цялата телевизия и ставаш буквално роб в рамките на една година. Длъжен си да ходиш по всички предавания и събития, на които ти кажат. Продаваш си г*за на продукцията и каквото те си решат - това се случва. Те не са от вчера, че да не си вържат гащите с железни договори.

# 1 941
  • софия
Хора, кадрите ги няма. Бум и цял един ден е загубен.  Ниенте,  нихт.  Преснимали са двете игри, които са били в същия ден, защото няма как. Другото е безумно да го преиграват, защото участниците не са актьори .

О, това не го свързах липсата на кадри, съжалявам! Тогава имат оправдание.
Но според мен снимането на битката и прибирането и как го чакат трябва да са снимани отделно. Значи не само един филм е загубен?!
Не става въпрос за филм. Дяволчето на предишните страници го обясни. Не съм  много в час с тяхната работа, но явно материалът от целия ден е бил затрит след токов удар. Явно са успели да спасят някаква част, но много малка. Сами видяхте онзи ден синхроните на Мирела с какво качество бяха и колко орязани.
 Иначе и мен ме е яд много, защото чаках муцката на Зори при появяването на бурканите с шоколад.😁

# 1 942
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
няма време.
те и снощи след битката направо дадоха номинацията. друг път ги дават как се прибират, разговарят  и двете
племена. вечерта по тъмно е номинацията.

На Евгения как ще и се пръсне главата и обсъждането колко я дразни Лефтеров можеха да ни го спестят. И да го заместят с нещо положително.
Не знам каква е тази логика от всички предавания, че на хората им се гледат скандали, сплетни и шушукания. На мен ми се гледат положителни неща! Хубави тела и физиономии, а не нещо нелицеприятно и смачкано. Добри спортисти, а не грухтене по терена. Романтика и приятелство, а не командване и крещене. Искам като седна пред телевизора и да разпусна психически, не да се напрягам допълнително. Всеки ежедневно в живота си се сблъсква с всичките тези отрицателни герои така и така.
ние сме едни потребители - каквото ни се предложи това може да купуваме/тледаме или пък не.
ако се съди по страниците в темата явно са научкали ваксата за гледаемост. тях това ги интересува.

Не става въпрос за филм. Дяволчето на предишните страници го обясни. Не съм  много в час с тяхната работа, но явно материалът от целия ден е бил затрит след токов удар. Явно са успели да спасят някаква част, но много малка. Сами видяхте онзи ден синхроните на Мирела с какво качество бяха и колко орязани.
 Иначе и мен ме е яд много, защото чаках муцката на Зори при появяването на бурканите с шоколад.😁
дори и да се е случило подобно нещо не би трябвало да се играе отново играта.
съвсем спокойно можеше да излезе някой от продукцията, да обясни какво се е случило, да каже кой е победителя, да се извинят и готово.

# 1 943
Цветан, Гого, Виктория и Касим са били гости на "Игри на волята", организирани от ръководството на училището на село Долни Пасарел.  Не на дискотека, чалготека или бар. Flowers Four Leaf Clover, а заедно с за децата на "арената".

https://blitz.bg/obrazovanie/nyama-da-povyarvate-kde-se-provede- … i_news919003.html

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:00 от Tahiti

# 1 944
Не мога да се отърва днес от мисълта, че  е 10 ноември и продуцентите снощи като за урок ни показаха как можеше и очевидно все още могат да се мачкат хората през инструмента на властта. В случая дадени в гласа и физиономиите на Ралица. Много зловеща демонстрация на "на мен ли ще вярваш или на очите си". Да разпънем на кръст "лошите момчета"- миналата седмица Георги заради Фейгин, тази седмица Лефтеров и Гого. И пусто те нали не са научени с топките на масата мигат на парцали, а ако решат да се защитят, както Гого направи, ги донавират в стената с въпроси като към седем годишен и репликите "не те чувам". Голяма простащина. Каквото и да става възрастните хора си дължим уважение един другиму. Гледам достатъчно шоу програми от Изтока- там е забавление, флирт, култ към красотата. При нас долни страсти и слипове. Това набиване на простотии през екрана трябва да спре. Може да са частни предприемачи, но парите са наши, на потребителите, които плащат за реклами. Толкова ми харесва как се стараят на арената, колко хъс и страст показват участниците, но това облечено в дребни страсти е отвратително.

Добре де, в БГ само Тупарев ли прави реалити формати? Защо нявсякъде само за него чувам?

# 1 945
  • Където морето целува небето...
Кадрите ги няма, ама кадрите, когато чакат Мирела са оцелели някак, както и част от синхроните и.. които уж се предполага,че са от един и същ ден. Предполагам и гледането на прощалното видео би трябвало да е тогава, освен ако не го гледат чак на следващия ден, след първата номинационна?
И вчерашната битка я нямаше, ама тръгването и съвета с плитките на Мани бяха там. Как изчезват само кадрите от битките и то всички кадри. Тези битки с една камера ли ги снимат само?
Това, ако реално е станало, говори лошо за продукцията. Слаба работа да си изгубиш снимачен ден в реалити. Преиграването пък е.... пародия на пародиите.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 19:40 от Mamma Suzanna

# 1 946
  • София
Някой бивш участник /може и да не е било в ИВ, а някоя друга продукция на нова/, че е сключва договор с цялата телевизия и ставаш буквално роб в рамките на една година. Длъжен си да ходиш по всички предавания и събития, на които ти кажат. Продаваш си г*за на продукцията и каквото те си решат - това се случва. Те не са от вчера, че да не си вържат гащите с железни договори.
Е, да, ако не са договорите, то кой ще се навие после да ходи по интервюта за Vbox, а предаването на Гала отива по дяволите. Joy

# 1 947
Джафка и придворните й качиха капитанството на друго ниво: хем си имаш 2-та гласа, с които да колиш и бесиш на съветите, хем не ходиш да отпадаш на елиминационни капитански, защото се приема, че си болен от скорострелен "вирус" с перфектен тайминг.
Вирусът е специфичен за Игри на волята и първоначално всички играчи са само носители 🤣.
В мига обаче, в който се задава елиминация, вирусът атакува този организъм, който е пряко застрашен🤣.
В мига, в който опасността за съответния играч отмине, вирусът отслабва действието си🤣 и атакува следващия застрашен да излезе на битка🤣.
Веднъж изкаралите го не са застраховани дали няма да го пипнат пак 🤣. Той може да се върне с пълна сила при предстоящ съвет 🤣.
Интересното при този вирус е, че при отборните битки той рязко отслабва действието си и болния може да реши, че се е излекувал 🤣. Общо взето - пиковете и спадовете на болестта зависят пряко от това дали болния е спокоен за своето дупе или не 🤣.

# 1 948
  • София
От 4 дни зачетох темата и вече се пристрастих направо. Благодаря първо за вложения труд!
Понеже се пише много бързо, исках от сутринта да кажа няколко неща:
По отношение за "мишките", определени от Алекса, много ми е чудно случката когато остави жената, а изгони мъжа от Резервите, ако някой друг беше на неговото място, същия Алекса как би я определил? Като постъпка на мишка или като постъпка на рицар? 🤔
Относно Гого - аз, ако бях на негово място, след вчерашния съвет и отвратителното отношение на Ралица към него, не знам дали и толкова щях да играя на преиграната/преснимана битка. Особено, ако след реалната такава и след съвета е отпаднал - това не го твърдя, че ще се случи, а го изказвам като мнение - аз, ако бях на негово място и АКО ми се развие играта напред така, със сигурност след финала, ако ме викат да преигравам битка, ще играя даже по-малко и от него. Все тая ще ми е. Макар че, дори само унижението, което Ралица му причини, пак според мен е достатъчно да го демотивира да се представи така на "втория дубъл" Надявам се, че ме разбрахте, просто мои разсъждения са това.
Между другото, на вчерашния епизод за първи път видях Виктория да се усмихва, ама истински. До сега не я бях видяла да се усмихва така, даже и на Цецо. Явно е доста доволна след финала и вече искрено се усмихва, без пози и представления.
Относно анкетата, Мирела сама си е виновна. Наглостта да очаква някой да рискува участието си заради нея не ми я побира акъла.
Джаферович намаза ските, според мен. Ралица супер глупаво постъпва според мен пак да се връща при нея.
Фифо го разбирам.
Смятам, че непобедимите ще паднат тази вечер. Играта ми изглежда като по-подходяща за по-голямата част от племето на Безстршните. Зорница, Виктория и Мира не ги виждам много на тая игра.
Много ще се радвам Георги и Генчо ей така на пук на Алекса да извадят топките, оп... грошовете на масата и да постъпят и те като мишки, да номинират Зори, че поне всички мъже в продукцията (без фаворитА) да са заклеймени, че на Георги му беше малко, явно. Бързо го оставиха на мира.

Искам само да вмъкна, че като цяло ме съм против Алекса, но така изопачават всичко от продукцията, че го очернят, според мен. Без всички драми, лекции и слова, си е един доста силен и комплексен играч, според мен.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 20:07 от V_e_S_i

# 1 949
Покрай загубените кадри остана много неясно как направиха отново Жени капитан. Ако имаше мислещи играчи в това племе, това нямаше да се случи според мен. Практически на всички почти им беше удобно да е Жени. Което е направо безумие от гледна точка на стратегия, поне за част от играчите в това племе.

Фифо ми е ясен защо постъпи така, но Гого защо не опита да промени нещо не знам. Според мен обидата му към Мани доста му оряза възможностите, даже бих отишъл и по-далеч да кажа, че с отношението си към нея сам се простреля в краката. Защото и за двамата бивши сини е ясно, че има договорка в това племе докато има син да не се гони жълт. И така разединени и двамата са много по-слаби, отколкото биха били заедно. Ако бяха заедно Мани може би можеше да придърпа Ралица, а Гого да се разбере с Фифо за преврат в племето. За съжаление това не се случи, и по-голямата вина за това за мен е при Гого.

И на последно място - ако не харесваш Гого не означава, че си подлога на Продукцията.
За мен е прекрасен атлет, но не е много комплексен като качества. За мен и Фифо, и Алексио, а и може би Георги покриват по-широк спектър умения и имат по-малко явни слаби места. А като човек ми е много сив.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 20:02 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт