💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 920
Малките момиченца Фейгин и Мани, си го заслужиха. Не може да си малко момиче само, когато ти отърва. А аз Фейгин щях да я разрева и нямаше да я гушна изобщо след това.Wink
Бъркаш причина и следствие. Алекса заплашваше Мани и Фейгин, докато бяха Супергерои, а не заради саботажа. До този момент те не се бяха дънили.

# 1 921
  • Другата България
Blush
Моите източници винаги са били достоверни. Затова когато казвам, че нещо е така, съм сигурна в него, а когато е хипотеза уточнявам. И заради това когато говорех за преиграния финал в първи сезон много ме беше яд, най-много ме беше яд, че казаното няма как да го докажа. Защото респективно трябваше да злепоставя или хора, близки до продукцията, или близки на участници, или самите участници. А аз съм сериозен човек, и като съм дала дума, държа на нея. Така и сега. Мога да разбера повече - не искам. Позволих си - признавам си, да разбера изхода от днешната битка, защото няма да мога да гледам. Но и няма да коментирам. На вас приятно гледане. Blush

# 1 922
Аз лично не съдя водещите за поведението им, защото на тях им се диктува как да се държат и какво точно да кажат. Актьори в роля. За това им се плаща и ако им кажат ще пеят Кукавицаааа  в дует преди всеки епизод
Това е така.

Но това, което не е правилно според мен е
Ралица и държанието и на съвета към играчите - дъно.
В мен остана усещането, че и доставя и удоволствие ролята, която играе.

# 1 923
А ясно ли кой печели сезона? Къде мога да видя спойлер за победителя? Защото няма да си причинявам епизод повече. Joy Ако може и на лично да ми напишете, за да не разваляме изненадата на останалите във форума.
Знае се кой печели формата, Кои са финалистите. Кой е съперник на Гого.Кой от двамата отпада.
Мятай се в темата за спойлери и ще разбереш. Понякога има малки разминавания, но в общи линии става, това което са писали хората с вътрешна информация.

# 1 924
Аз лично не съдя водещите за поведението им, защото на тях им се диктува как да се държат и какво точно да кажат. Актьори в роля. За това им се плаща и ако им кажат ще пеят Кукавицаааа  в дует преди всеки епизод
Това е така.

Абе бая удоволствие изпитва 🤣. Иначе излиза, че е новата Мерил Стрийп 🤣, а не рекламно лице на омекотител 🤣.

# 1 925
Това е така.

Може би. Не знам. Но пък ако оставя у нас такова усещане, значи е добра актриса.

# 1 926
Ските на Гого фактически бяха намазани с разпределението на капитанските гласове. Тоест връщайки се назад, когато Лефтеров каза - Според мен - Джаферович! Започна капитанството и е добре да си го продължиш. 
Точно в тоя момент всеки мислещ играч на мястото на Гого би се сетил накъде отиват нещата.

НО след като гледаме дубъл, остава твърде неясно как точно се е стигнало до това решение. Нищо чудно да е директно вменено от продукцията.

# 1 927
Джафка и придворните й качиха капитанството на друго ниво: хем си имаш 2-та гласа, с които да колиш и бесиш на съветите, хем не ходиш да отпадаш на елиминационни капитански, защото се приема, че си болен от скорострелен "вирус" с перфектен тайминг. Дано тати е бил инструктиран да пуска на децата само правилните епизоди.

# 1 928
  • софия
Относно водещите, в един от епизодите на Надкаст Неделчо и Туджаров коментираха. Мисля, че и тук го споделих. И ДА!! подхожда супер професионално. Идва, върши си работата, става и си заминава. Докато точно Ралица е тази, която съпреживява всичко с играчите. Съпричастна е и след заснемането на формата продължава да ги следи и подпира и по лайфове и навсякъде. На нея и се плаща за тази работа и каквото и кажат, това прави при заснемането.
 Ако не се лъжа темата беше повдигната покрай нашите анкети и един въпрос, който присъстваше в тях. Дали трябва да се сменят водещите. И двамата бяха категорични, че не трябва.

# 1 929
Една бърза ревизия на една от най-хубавите игри във формата през сезоните, която ни очаква тази вечер.

През първи сезон
Седмица 8 Първа битка за спасяване  : Славяни - Траки
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър.

Рунд 1 Стоян - Радостина 2:0
Рунд 2 Пламен - Томас 2:1
Рунд 3 Александър - Добрин 2:0
Рунд 4 Веселин - Юлиян 2:1

Точки за индивидуалното класиране :
1 точка - Стоян, Пламен, Александър, Веселин
0 точки - Радостина, Томас, Добрин, Юлиян
Седмица 13 първа битка имунитет : Юлиян, Добрин, Веселин и Томас
Скрит текст:

Рунд 1 : Юлиян - Радостина 2:0
Рунд 2 : Добрин - АнаМария 2:0
Рунд 3 : Томас - Венцислава 2:0
Рунд 4 : Пламен - Веселин 1:2
Рунд 5 : Добрин - Веселин 2:1
Рунд 6 : Юлиян - Томас 2:0
ФИНАЛ : Добрин - Юлиян 1:2

3 точки - Юлиян
2 точки - Добрин
1 точка - Веселин, Томас

През втори сезон
Седмица 9 Първа битка за спасяване  : Рибари - Жътвари
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър. Играта започва при резултат 0 : 1 поради спечеленото предимство от Борислав в Капитанската битка.
Жътвари - Рибари
0 : 1
Владислав - Лазаринов 2:3 ( 0 : 2 )
Любомир - Милен 3:0 ( 1 : 2 )
Вайс - Борислав 1:3 ( 1 : 3 )
Тодор - Николай 3:2 ( 2 : 3 )
Ваня - Екатерина 3:0 ( 3 : 3 )
Джералдин - Йоана 0:3 ( 3 : 4 )
Любомир - Чудомир 3:2 ( 4 : 4 )
Ваня - Йоана 0:3 ( 4 : 5 )

2 точки - Любомир,Йоана
1 точка - Лазаринов,Борислав,Тодор,Ваня
Седмица 13 трета битка имунитет : Борислав, Милен, Вайс
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър. Играта започва при -1 точка за Лазаринов поради предимството от Екатерина.

Дуели :
Милен - Вайс 0:2
Лазаринов - Борислав 0:2
Екатерина - Джералдин 0:2
Йоана - Ваня 1:2
Борислав - Вайс  2:1
Милен - Лазаринов 2:1
Екатерина - Ваня 0:2
Йоана - Джералдин 2:1
Вайс - Лазаринов 2:1
Милен - Борислав 2:1
Ваня - Джералдин 2:0 ( наказание за Джералдин )
Екатерина - Йоана 2:0
Ваня- Вайс 1:2
Борислав - Джералдин 2:0
Милен - Йоана 2:1
Екатерина - Лазаринов 0:2
Йоана - Вайс 2:0
Милен - Ваня 2:0
Лазаринов - Джералдин 2:0
Екатерина - Борислав 0:2
Вайс- Джералдин 1:2
Борислав - Ваня 2:1
Екатерина - Милен 0:2
Йоана - Лазаринов 0:2
Милен - Джералдин 2:0
Борислав - Йоана 2:0
Ваня - Лазаринов 0:2
Екатерина - Вайс 1:2

Финален дуел за определяне на победителя
Борислав - Милен 3:1

Класиране по точки в играта:
1. Борислав 7 точки, 16-5 рунда
2. Милен 6 точки, 13-8 рунда
3. Вайс 4 точки, 11-8 рунда
4. Лазаринов 3 точки, 10-6 рунда ( 4 спечелени срещи )
5. Ваня 3 точки, 8-9 рунда
6. Йоана 2 точки, 6-11 рунда
7. Джералдин 2 точки, 5-11 рунда
8. Екатерина 1точка, 3-12 рунда

Точки за индивидуалното класиране:
3.5 точки - Борислав
3 точки - Милен
2 точки - Вайс, Лазаринов
1.5 точки - Ваня
1 точка - Джералдин, Йоана
0.5 точки - Екатерина

През трети сезон
Седмица 11 Втора битка за спасяване  : Приключенци - Бойци
Скрит текст:
Приключенци - Бойци 6 : 5

Рунд 1 Симеон - Андрей 0 : 2
Рунд 2 Валентин - Неделчо 1 : 2
Рунд 3 Симеон - Андрей 2 : 1
Рунд 4 Борис - Морунов 2 : 1
Рунд 5 Симеон - Андрей 2 : 0
Рунд 6 Рабухчиев - Милена 2 : 0
Рунд 7 Симеон - Андрей 1 : 2
Рунд 8 Стратимир - Мани 2 : 0
Рунд 9 Симеон - Андрей 0 : 2
Рунд 10 Паулина - Елизабет 1 : 2
Рунд 11 Симеон - Андрей 2: 0

3 точки -  Андрей, Симеон
1 точка - Неделчо, Рабухчиев, Борис, Стратимир, Елизабет

# 1 930
  • София
Вчера реших, че късно съм включила телевизора. Сега си пуснах епизода пак и изглежда не съм закъсняла…..Каква е логиката да не дадат как Алекса идва с шоколада??? Защо ни е спестиха тази емоция ? Колкото и да ме дразнят, ми се иска да я видя тази радост !
Още една 2- ка от мен за продуцентите 👎

# 1 931
Стратимир и Боби са абсолютно крадеца вика дръжте крадеца.

Между другото, освен в ситуацията с Мирела, единственият случай, в който аз се сещам за жълтите жени да са искали мъж "да ги пази" беше Михаела на номинацията на Фифо с Мирела. Отвъд това аз лично спомен нямам, може да греша.

И искам пак да напомня, че те мъже не са изгонили. Изгониха един мъж. Валери не трябваше да напуска. Не беше рискова ситуация и те дори го пазеха, заедно с Лефтеров, нямаше как да очаква, който и да е, капитанска елиминация в първа фаза.

Как така не са гонили мъже? А Чакала? С Фифо просто не им се получи, не че не се опитваха многократно

# 1 932
  • Буркина Фасо
Вчера реших, че късно съм включила телевизора. Сега си пуснах епизода пак и изглежда не съм закъсняла…..Каква е логиката да не дадат как Алекса идва с шоколада??? Защо ни е спестиха тази емоция ? Колкото и да ме дразнят, ми се иска да я видя тази радост !
няма време.
те и снощи след битката направо дадоха номинацията. друг път ги дават как се прибират, разговарят  и двете
племена. вечерта по тъмно е номинацията.

# 1 933
  • софия
Хора, кадрите ги няма. Бум и цял един ден е загубен.  Ниенте,  нихт.  Преснимали са двете игри, които са били в същия ден, защото няма как. Другото е безумно да го преиграват, защото участниците не са актьори .

# 1 934
  • София
няма време.
те и снощи след битката направо дадоха номинацията. друг път ги дават как се прибират, разговарят  и двете
племена. вечерта по тъмно е номинацията.

На Евгения как ще и се пръсне главата и обсъждането колко я дразни Лефтеров можеха да ни го спестят. И да го заместят с нещо положително.
Не знам каква е тази логика от всички предавания, че на хората им се гледат скандали, сплетни и шушукания. На мен ми се гледат положителни неща! Хубави тела и физиономии, а не нещо нелицеприятно и смачкано. Добри спортисти, а не грухтене по терена. Романтика и приятелство, а не командване и крещене. Искам като седна пред телевизора и да разпусна психически, не да се напрягам допълнително. Всеки ежедневно в живота си се сблъсква с всичките тези отрицателни герои така и така.

Общи условия

Активация на акаунт