💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Пуфтене, кога е било това на съвета?
Моля по-конкретно, че не ми се гледа пак всичко, уф.
Да, ще направя ако е яко.

А, забравих, имаше една молба за гиф как Гого си местил мустаците, както Генчо гърдите или нещо такова.
Беше едно мнение от океана мнения от снощи.
Кога пак се е случило това??? Момент от епизода, защото и това съм го пропуснал.

Simple Smile

# 1 861
Стратимир и Боби са абсолютно крадеца вика дръжте крадеца.

Между другото, освен в ситуацията с Мирела, единственият случай, в който аз се сещам за жълтите жени да са искали мъж "да ги пази" беше Михаела на номинацията на Фифо с Мирела. Отвъд това аз лично спомен нямам, може да греша.

И искам пак да напомня, че те мъже не са изгонили. Изгониха един мъж. Валери не трябваше да напуска. Не беше рискова ситуация и те дори го пазеха, заедно с Лефтеров, нямаше как да очаква, който и да е, капитанска елиминация в първа фаза.

# 1 862
Мисля, че беше на съвета местенето на мустаците на Гого, когато Ралица го заливаше с "положителните" си енергия и слова.

# 1 863
Филип каза в стори, че изборът на капитан е бил само между хората от коалицията им. Явно Гого въобще не е влизал в сметките, не е имало вариант той или Мани да бъдат капитани и съответно да имат два гласа на съвета. Тоест версията на Ралица за мишката Гого, който не иска да ходи на битка, съвсем се пропука.

# 1 864
  • София
Все по-малко време отделям на игрите уви, но все пак да отбележа, че тази вечер е любимата ми игра с колелото на смъртта. Пожелахме си Гого на нея, е мечтата ни се сбъдна! Гледайте само какъв факир ще е Гого.
Освен него мисля, че Алекса ще блесне, защото е борец, с нисък център на тежестта и просто борците цял живот са в партер. Та Гого и Алекса ще блестят тази вечер и трудно ще загубят дуел. Искам да ги видя един срещу друг.
Въпросът е какво ще направят Фифо, Лефтеров, Генчо и Георги. Генчо също би трябвало да е силен, защото е гребец и има маса. Тук е важно не само да си пъргав и пластичен, но и масивен.
Те са трима червени мъже срещу трима жълти мъже, така че ще е идеално. Абе всички двойки ще са интересни.
При жените най-зле ще е Виктория предполагам, а най-добре, хмм, затруднявам се честно казано, но би трябвало Джаферович и Ралица да блеснат.

# 1 865
Все по-малко време отделям на игрите уви, но все пак да отбележа, че тази вечер е любимата ми игра с колелото на смъртта. Пожелахме си Гого на нея, е мечтата ни се сбъдна! Гледайте само какъв факир ще е Гого.
Освен него мисля, че Алекса ще блесне, защото е борец, с нисък център на тежестта и просто борците цял живот са в партер. Та Гого и Алекса ще блестят тази вечер и трудно ще загубят дуел. Искам да ги видя един срещу друг.
Въпросът е какво ще направят Фифо, Лефтеров, Генчо и Георги. Генчо също би трябвало да е силен, защото е гребец и има маса. Тук е важно не само да си пъргав и пластичен, но и масивен.
Те са трима червени мъже срещу трима жълти мъже, така че ще е идеално. Абе всички двойки ще са интересни.
При жените най-зле ще е Виктория предполагам, а най-добре, хмм, затруднявам се честно казано, но би трябвало Джаферович и Ралица да блеснат.
На Джафи най-много да й блесне хайлайтъра 🤣

# 1 866
От отговорите на въпроси на Фифо: "Аз го бия предишната седмица на капитанска битка, а той ми вика, че съм мишка и страхливец да излеза срещу него. Нелепо е!" Simple Smile https://www.instagram.com/stories/fifoatanasov/2968419316753669977/

# 1 867
  • софия
Пуфтене, кога е било това на съвета?
Моля по-конкретно, че не ми се гледа пак всичко, уф.
Да, ще направя ако е яко.

А, забравих, имаше една молба за гиф как Гого си местил мустаците, както Генчо гърдите или нещо такова.
Беше едно мнение от океана мнения от снощи.
Кога пак се е случило това??? Момент от епизода, защото и това съм го пропуснал.

Simple Smile
  Всичко това е на съвета.  И Гого и Фифо.
  Фифо пуфкайки е култов. Моментът е точно, когато дадоха думата на Джаф. Фифо е под нея и пуфти,  докато тя говори.
  Гого мести мустаки след думите на Мани при въпрос от Ралица.

# 1 868
Леко назад вървя с епизодите. Сега съм на предпоследния. Хич не вярвам на Джаферович, че е болна. Хич не вярвам, че и предаването не е без сценарий. Точно ще се разболее, когато битката е елиминация, а капитанът на червените е Алекса. Това със "заблудата" с Виктория май си остава само за зрителя.
Естествено ,че е по сценарий. Тази седмица беше ред на празноглавката да излети и предварително са решили капитанската битка да е елиминационна. Гого нямаше да го пуснат, за да няма два гласа, Фифо беше капитан предната седмица, Лефтеров още е болен и логиката е била Мирела да е  на пангара. Но тя взе да се дърпа и  оправда с някакви лоши карми и предчувствия и топката остана в Джафра. Тя стана капитан от нямай къде, но после падна възнак болна и бутна приятелката си на битка с предизвестен край. Понеже Мирела, ако знаеше, че е Алекса посмърнто нямаше да се съгласи да стане капитан. Продукцията са накарали Виктория да носи знамето, нещо което до сега не беше се случвало, за да заблудят Мирела кой би бил опонента й. Предполагам, че Джафра денонощно е обработвала Мирела и тя се е навила с мисълта, че има шанс срещу Виктория.
Повдигаше ми се от фалшивите сълзи на Джафа и набеждаването на Лефтеров за виновен. При положение, че точно тя изпрати най-верния си и лоялен слуга на сигурна загуба.
Накрая,както всеки път мъжете обърсаха пешкира. Излязоха мишки, страхливци, криещи се зад полите на жените, а героя Алексио дето има торба жълтици, саби, брадви, секири, мачета, тесли и пирони.... го играе голЕм кавалер взема течен шоколад за обожаващите го женки, отказвайки жълтици. Красота
Възхвала на сръбското декоративно петле и разпъване на кръст на българските момчета. Ще повърна Rage

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 15:31 от sineva 1

# 1 869
Дяволо, от 1:01:01 до 1:01:05

# 1 870
За Еми. И не само. Като допълнение на предходния ми пост.

Ей на, кого да покаже в добра светлина продукцията? Гого, момчето, което никой не познаваШЕ преди началото на формата, или Джаферович, която е известна отдавна на аудиторията? Преди Гого беше Лефтера, още по-преди Чакалов, а най-преди Фифо. Сценарият си върви, зрителите “лапат“, и те така. Затова има и такива, които не харесват и Фифо, и Лефтеров, и Чакалов....
Точно тук Гого осъзна че мача е свирен и че играта е за едни. Осъзна пародията в която се е набутал и че всичко е без смисъл. Пролича му. И за това на преиграната битка не беше той. Играеше защото трябва да се преиграе. Ей така да мине и замине.

# 1 871
При гадене и повръщане поставят Деган. Той обаче има гадното свойство да успива. Не знам, ако това са сложили на Мирела още повече са я прецакали.
Възможно е да е Деган, но според мен са им сложили по ампула Гентамицин, той действа безотказно еднократно при вирус със стомашно разстройство.

# 1 872
  • София
Гентамицин при разстройство се пие през устата, и аз залагам на Деган.

# 1 873
  • Другата България
Филип каза в стори, че изборът на капитан е бил само между хората от коалицията им. Явно Гого въобще не е влизал в сметките, не е имало вариант той или Мани да бъдат капитани и съответно да имат два гласа на съвета. Тоест версията на Ралица за мишката Гого, който не иска да ходи на битка, съвсем се пропука.
Именно, това го предположихме още снощи, когато имаше упреци към Филип и Лефтеров, че са “мишкували“. Препоръчвам и аз да се гледат сторитата на Фифо, в тях обяснява доста добре и това с капитанството на Мирела и “изпращането ѝ на сигурна смърт“. Няма как да не направи впечатление, че няколко пъти казва: “те го изкараха“, “така го изкараха, че все едно, че..“, и т.н. Доста логично го обяснява, и съвпада с някои наши предположения. Но, за мен, колкото и стратегически да беше хода с капитанството, пренебрегването на Гого беше грешка. Вероятно на по-предходен етап от играта и Филип, и Лефтера да са се опълчили на Евгения за него /щото е ясно, че е неин ход, с тяхно съгласие/. Сега вече, когато всичко е на етап индивидуална игра, дни преди финал, всеки мисли за себе си. С две думи - неприятно ми е, но ги разбирам всички.
От отговорите на въпроси на Фифо: "Аз го бия предишната седмица на капитанска битка, а той ми вика, че съм мишка и страхливец да излеза срещу него. Нелепо е!" Simple Smile https://www.instagram.com/stories/fifoatanasov/2968419316753669977/
Ето тук, в поста на съфорумката, можете да чуете Фифо.

# 1 874
О да тази битка е много интересна.
Аз друго се сетих.
Дали има шанс другата седмица да играят битката с катапулта там където миналата година спечелиха приключенците.
Милена беше на дузпите тогава за червените.
Много ми се гледа тази игра, но може да заложат на нещо с плуване пак.

Общи условия

Активация на акаунт