💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 965
С Алекса е по - интересно. То е едно мятане на гуми, вдигане, блъскане, ужас 🤣. 

# 1 966
С Алекса е по - интересно. То е едно мятане на гуми, вдигане, блъскане, ужас 🤣. 

и сръбска музика..

# 1 967
А топки има ли да се мяткат  Sweat Smile

# 1 968
Скрит текст:
Стратимир и Боби са абсолютно крадеца вика дръжте крадеца.

Между другото, освен в ситуацията с Мирела, единственият случай, в който аз се сещам за жълтите жени да са искали мъж "да ги пази" беше Михаела на номинацията на Фифо с Мирела. Отвъд това аз лично спомен нямам, може да греша.

И искам пак да напомня, че те мъже не са изгонили. Изгониха един мъж. Валери не трябваше да напуска. Не беше рискова ситуация и те дори го пазеха, заедно с Лефтеров, нямаше как да очаква, който и да е, капитанска елиминация в първа фаза.

Как така не са гонили мъже? А Чакала? С Фифо просто не им се получи, не че не се опитваха многократно
Е него визирам. Фифо не го изгониха за тяхно съжаление, Валери беше случайност. Единствения, който го отнесе си е баш Чакалчо.

# 1 969
А топки има ли да се мяткат  Sweat Smile
То с това започва видеото 🤣. Първо си ги претеглят на кантара 🤣, после и те самите се претеглят и накрая почват тренировката 🤣. 

# 1 970
Попитах десет годишния ми син. "Коя ти харесва повече?" Сещате ли се какво ми отговори? На втората за съжаление личи повече коя в действителност е Мани.

# 1 971
Хелоуин не мина ли? Rolling Eyes

# 1 972
Хайде на играта с цилиндъра Simple Smile
Насам народе Simple Smile
Приятно гледане, имам усещането, че ще се насладим на зрелищна игра и зрелищни дуели днес.

# 1 973
Много  пливане  Smile

# 1 974
Предстои една от най-интересните битки. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:19 от Tahiti

# 1 975
Имат чувство за хумор понякога монтажистите Simple Smile
Кадър - "Охраняем обект. Зло куче" и следващ кадър Зори спи Simple Smile

# 1 976
Алекса: “Имам мускулна треска на задника” 🤣🤣🤣
Ех, това дупе, много помага, но и много пречи 🤣

# 1 977
  • софия
Сетила се Мара да се побара,  та и на Лефтерката работата. Още чака жените да се обърнели срещу тях,  хахаха

# 1 978
Лефтеров се държал добре с всички, тъпанарът му с тъпанар, как не го е срам?! Защо не крещя, защо не прави скандали, а? Лош Лефтеров, лош. Пфуу

# 1 979
Хвала тебе, Слипе!
Тъпак.

Общи условия

Активация на акаунт