💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Някъде там...
Всъщност миналата година Андрей извади сабите след като всички гласуваха, а не предварително. Според мен така е редно, иначе се губи моментът на изненада и се обезсмисля. Само с грошове се купуват гласове предварително. Амулетите могат да се приложат след гласуването.
Според мен вече всички от племето са наясно, че сабите са у нея, заради раницата. Който е гледал миналия сезон и коментарите на Морунов след това, как му е било трудно да носи сабите с него, защото никой не ходел с раница на съвет и е щяло да привлече внимание, ще се усети защо носи раницата Ралица. Още повече, че тя си каза, че е взела нещо за себе си.

# 2 371
  • софия
Ще ме прощавате, ама се успах зловещо. Ей сегинка зареждам кофите с кафето и можете да заповядате.
  Днес гласуването ми за епизода удари тавана. Над 96% се получи. Това искам да гледам, драга ми продукция, а не пресолените бигбрадърски манджи. В Джаф не ме дразнят ходовете. Дразни ме арогантността и. Всички се гледат отгоре с погнусена физиономия.
  Явно добре е успяла да ги свари. Само Гого и Мани не и цепят особено басмата. До сега беше нещо нечувано да изкажеш мнение, което Джаф не е одобрила,  а двамата правят точно това. Много се смея как Гогата реагира на целият цирк там. Предполагам, че наистина му е било адски забавно да ги наблюдава отстрани.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:24 от СлаБе

# 2 372
  • София
СлаБе, честит нов аватар. С кеф да си го ползваш Grinning

# 2 373
  • Някъде там...
Много му се зарадвах на Гого, когато реши, че е излишно да спори с Наглерович, а спокойно си каза "Аз не съм съгласен с това мнение."
Никога не съм й следила изявите на Жени, честно казано, за сефте се сблъсквам с нея сега. И мнението ми никак не е ласкаво. Но си мисля, че никой не смее да скочи срещу нея, защото се притеснява, че продукцията ще го сготви. Всички сме били свидетели на нагласени игри в предишни сезони, знаем как се бутат играчи.

# 2 374
Ралица носеше раницата на гръб на номинационния съвет; Тя ли вз сабите? Сигурно с тях щеше да се спаси ако я беше номинирана;
Да, при Ралица са сабите. Обаче трябва да ги използва преди гласуването. Не може като види, че е номинирана да ги приложи.
Предполагам само брадвето на Алеко се използва, когато вотът е приключил.

Сабите се използват след гласуването, като в предно предаване са представлявали два допълнителни гласа, а сега имунитет.

# 2 375
  • Някъде там...
Мисля, че и сега са два допълнителни гласа. Фифо има друг амулет, който му дава имунитет. Алекса пък брадвичка, с която може директно да номинира някого, вместо този, когото са посочили останалите.

# 2 376
  • София
ShoxXx, още по-добре. Моментът на изненадата ще е фрапиращ.

Само да видим имунитетът на Филип дали може така да се приложи след вот и примерно вторият да изгърми. Тези амулети би трябвало да влизат в употреба след гласуването. 

п.п. Tова ми е любимият момент от миналия сезон. Андрей и сабите. Удри Grinning

# 2 377
Скрит текст:

Едва сега видях мигача, който Мани изпрати към Рали, Джаферович, или и двете.
Към коя от тях по-точно е изпратен и какво стои зад него, какво им казва с него? - това е въпрос, на който бих искала да чуя отговора когато излезе.
---
Георги - плува уникално красиво. Гледам го отново и отново в на Дяволо гифчетата, за които му благодаря. Абсолютна наслада - само дърлене ни показват цял сезон, а е имало толкова забавни и красиви моменти, които не са ни пуснали.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:31 от Tahiti

# 2 378
  • SF
Защо за Генчо нямаше имунитет, а за Мани и Фифо имаше? И то бая евтин?

Защото стана твърде предвидимо и се изгуби интригата. Продукцията си спаси днешния епизод. За Мани и Гого трябваше да дадат изометрия или играта с дъсчиците и въженцето ПОБЕДИТЕЛ - най-много това!
Те си гледат на продукцията като на шоу, което трябва да генерира рейтинг (кинти), а не постове на възмутени бг майки. Все им е тая дали тук им даваме минуси или плюсове, ако не излязат на плюс в таблиците с пийпъл метрията.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:40 от Esmee

# 2 379
И аз помня ,че извадиха сабите след гласуването миналия сезон; Можеха снощи да я номинират Ралица за да ги изгърми, след като всички знаят,че са в нея;
Другата седмица Гого ще има 100 гроша и ще се откупи ако тази успее да победи Лефтеров;

# 2 380
Дяволо, много благодаря за гифчето с Филип, страхотен си, както винаги.

# 2 381
Хич повече не ме интересува Джаферович. Виждам я като завършен плод на 90-те, на прехода. С пълната липса на идея за ценности, себедоволство, убеждението, че с това фатмашко поведение е вървежна. Отвратително е. Сто пъти предпочитам шавливата Мирела, леко повърхностната Зори, дори "заговорничката" Мани. Никоя от тях не се е държала толкова просташки. На Джафер Ханъм поведението е на мутра. Цялата и физика го излъчва. Нищо женствено, нищо симпатично. С това и ще е запомнена. Напомня ми на съдбата на Ирина Тенчева след ВИП брадър- дотогава не я знаехме що за превзета птица е. Е, сега вече всички ще свързват Джаферович с агресивна простотия.

# 2 382
  • софия
Ооо, това беше епичен момент от сезон 3. Как им се смениха физиономиите на сините. Пак се смях много сега, като го гледам. Тогава през цялото време бях за червени и така изживявах всички техни несгоди.  Много хубав сезон беше.
Mandalorian, мерсииии(широка, мааазна усмивка). Ще си го ползвам наистина с голям кеф.

# 2 383
Изгледах отново клипа от миналата година с използването на сабите. Ралица е много блага, усмихната, позитивна. Тази година сигурно се готви за кастинги за злата мащеха в някой хорър.

# 2 384
  • София
На Мани добре й се получават нещата, уж щеше да е все тя номинирана, ама не точно...
За Джаферович всичко сте казали. Аз само ще добавя, че скоро чух за екшъна на улицата и "подвизите" на Жени и изобщо, ама изобщо не се учудвам. Напълно в нейн стил - винаги права, напред и нагоре с всякакви средства!
Беше много ефектно, когато каза, че с тези "кьопави пръсти" играела за племето и как винаги, ама винаги си калзвала всичко направо и не била по задкулисните игри. Пълен смях! То че смятат нас, зрителите за малоумни, ама тя направо подценява интелекта на останалите участници /същински Генчо, който подценява интелекта на Зорито/ Laughing
Филип постъпи правилно, че се възползва от промоцията - направо щеше да го изяде Госпожата и даже нямаше да й приседне, ама хич...
Червените бяха много сладки като така искрено се радваха - Генчо и Георги най-много се радваха Laughing Възцари се дух на приятелство в племето, много е приятно да ги гледаш, макар и да е временно, до следващия съвет.
Довечера стискам палци за Гого! Дано да се върне с грошове и още някое предимство и тогава да каже още веднъж "Аз не съм съгласен!" Ще си отворя шампанско Laughing

Общи условия

Активация на акаунт