💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 355
Радвайм се , че Мани отърва кожата. Сега най-непопулярното мнение на сезона. Жени и сие имаха възможност да стрелят по Фифо и да отстранят един от двамата най-силни конкуренти. Това , щеше да е най- правилния егоистично- стратегически ход, но въпреки това постъпиха коректно и Ралица и Жени , като смятаха да номинират Мани. Добре, че Продукцията играе за мен този сезон и извъртя нещата , та да отърве мойта фаворитка кожата (в кръга на шегата е ) . От Гого и Лефтеров безразлично ми е за кой съм..май една идея повече за Лефтеров.
Виктория и Алекса бяха приети с отворени обятия (не от всички) но с добро отношение и като равни, те разцъфтяха и показват максимума от себе си
Мани и Гого бяха приети за пушечно месо. И логично започнаха да губят . Ето колко е важно обкръжението , за един човек, и това той как ще се представя. Дори феноменалния Гого се повлиява от една нездравословна околна среда

# 2 356
La Vikinga, да не би да си качила Майкъл Джексън тука:    Wink

# 2 357
Като се замислих Джаферович точно на края се осра стратегически.Имаме 6 човека племе. От едната страна имаме Мани и Ралица, а от другата Филип, Гого и Лефтеров. Остава още една седмица мисля с елиминации и настъпва финалния етап и обединяват племето. Не че нещо, ама Ралица и Мани са пушечно месо в обединеното племе. Мани е предателка и ще е изстрелят веднага и защото червените ще се пазят един друг, Ралица има победа Елица и нищо чак толкова запомнящо се като представяне. От другата страна имаш Филип и Гого, които са challenge beasts. Колкото и да не се харесват с Джаферович в следващия етап щяха да е пазят за глас и защото знаят, че могат да е победят. Сега ще изгърми днес Лефтеров примерно, супер много ще отслабят племето. Другата седмица като нищо пак ще са на номинации два пъти, заради малоумната им стратегия и ще имаме Филип срещу Гого. Филип най-вероятно ще победи Гого и ще влезне във финалния етап с грошове и предимство, докато Джаферович заради великите си стратегии и да си пази жените, нямат пукната стотинка или адекватно предимство, което да им помогне в играта. Финалът като нищо го виждам 2 червени и Фифо, ако е като миналата година.

# 2 358
  • София
Ама това е безумие. Кое точно е о*рано стратегически? Защо да пазиш силните играчи за финал? Каква ще й е ползата от тях, освен като започнат индивидуалните битки да е първата елиминирана?

# 2 359
Каква възможност са имали Жени и сие да стрелят по Фифо ? Нали си купи имунитет.. иначе да, мисля, че ако само Мани си беше купила, а Фифо - не, щяха да номинират Фифо, Джафи само чака момента.
За Джафи между другото нямаше такива въпроси като към Лефтеров - "Ама как смяташ да стигнеш до финал, без да си ходил нито веднъж на елиминационна битка?"

# 2 360
Другата седмица като нищо пак ще са на номинации два пъти, заради малоумната им стратегия и ще имаме Филип срещу Гого.

Няма как да стане това, и двамата ще имат грошове, ще могат да си купят имунитет. И тогава може да удари сетния час на Джафа.

# 2 361
  • София
Другата седмица като нищо пак ще са на номинации два пъти, заради малоумната им стратегия и ще имаме Филип срещу Гого.

Няма как да стане това, и двамата ще имат грошове, ще могат да си купят имунитет. И тогава може да удари сетния час на Джафа.
Това и да го видя, няма да повярвам. Джаб-Джаб ще си иляди до края. И може Ралица да не предлага гласове или имунитет.

# 2 362
  • Другата България
Целия хейт навън срещу Жени продукцията го създаде. Даде и образ на мега успяла и известна, отношение като към галеница на продуцентите,  мазнене от водещите, провъзгласиха я по сценарий за водеща в племето.
Другите участници, всеки иска да стигне напред и си трае, наясно са, че бързо ще ги извадят с подходяща игра. Само един да предложи коалиция срещу самата Жени, не е достатъчно, ясно е, че ще си остане сам, ще го извъртят.
Скрит текст:
Гледах Мирела при Гала, Неделчо я посъветвал да се прикрепи към силен участник, ако иска да стигне напред и да не ходи на елиминации. Тя се хванала до Жени и това и помогнало.
Това ми прави впечатление, че уж хубав кастинг, пък тоя познава оня, чертали схеми, ситуации и вътре подготвени с репетиции.

Само Жорката е неуправляем да бъде прикоткан, глати глава и накрая бам, гласува си там нещо на момента
Хващам се за това мнение, с което съм напълно съгласна. Само искам да добавя нещо към него, след като изгледах и снощния съвет. Още когато в 22:00 часа битката беше приключила си знаех, че ще има цирк при жълтите, очеизвадно беше. Миналата вечер пак горе-долу по това време започна “съвета“, снощи беше ред на епизод пореден с работно заглавие  “За мишките и останалите мъже  в сериала Игри на /не/волята“, с продуценти знаем кои, и гост режисьор и главен статист Джаферович“. Все тая кой от двамата.
Не го забелязвам за първи път, но снощи в комплект с онази имитация на направо ми избоде очите. Евгения просто не позволява на отсрещната страна да изкаже позиция. Всеки опит за нещо близко до опит дори се тушира в зародиш, прекъсва опонента, постоянно го прекъсва, води монолог, понякога придружен с езика на тялото /както в случая, за по-голяма достоверност/, и дори отсрещната страна да се опита да довърши, следва повторение на действието вече с няколко октави нагоре, докато просто нишката на опита за разговор се скъса. Край на опита, Евгения е с най-коректната, правилна, точна, и единствено вярна позиция. Това си пролича особено ясно при разговора с Михаела на терасата, когато дружинната откачи и псуваше като каруцар с измисления предлог - децата, /не/споменати от Мишето в контекста, който тя внуши на останалите. Вчера стана същото с Гого на съвета, а снощи с Лефтеров и Фифо, дори когато се прибраха в резиденцията и тя “първа взе думата“, дори не изслуша Филип тогава, отново го прекъсваше, и той накрая почти се отказа. През цялото време /писах мисля/ Гого се заливаше от смях. И преди съвета, и на съвета, и след съвета. Отново неговия начин за реакция. Тази жена по някакъв начин с измисления си авторитет, с името Джаферович, фамилията Джаферович, която се предполага, че отваря всички врати навсякъде, с връзки, познанства, контакти, дори години ако щеш - най-възрастна от всички там, и не на последно място - характер и манталитет, просто ги държи в подчинение от самото начало, съумява да го прави и се гордее с това, явно слагайки равенство между страх и уважение. Вероятно има и уважение при участниците, но в по-голямата си част е страх - от връзките и позициите, които има при Тупарев, което е равносилно на автоматичен “ритник“ от негова страна. Досега поне малко изпитвах уважение към нея заради стратегическата игра, на която винаги съм била фен. След снощи, просто....отвращавам се. Рядко ми се е случвало, особено към някакви хора, от които нищо лично на мен не ми зависи. Обаче Евгения....неистова радост ще изпитам, когато се махне, дори и за два дни до финала да е, дори за един да е...чак не мога да се позная, но на това е способна продукцията, разбира се, с нейното любезно участие, защото тя е играчът, който най-малко играе /не само по свирката на Тупарев/.
Да свършва този сериал, че на агресия ще го докарам накрая....

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:00 от Merri_An

# 2 363
Жени е просто един по-тих Алекса.. (като поведение, не като способности на арената)

# 2 364
  • София
Скрит текст:

Това и да го видя, няма да повярвам. Джаб-Джаб ще си иляди до края. И може Ралица да не предлага гласове или имунитет.
Това с грошовете е абсурдно вече. Значи обясняват ти колко са важни, как могат да те спасят и т.н., ама можеш да ги използваш само, когато продукцията благоволи да разреши.
Писало се е и преди в темата, ама пак да кажа: трябва да има от самото начало ясен ценоразпис кое колко струва в даден етап. Например в първи етап глас - 50 гроша, имунитет - 100 гроша, храна - 35 гроша...  и т.н. Но да се знае от всички и всеки да може да използва грошове, когато иска, а не когато Ралица предложи.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:13 от goldilocks

# 2 365
Ралица носеше раницата на гръб на номинационния съвет; Тя ли взe сабите? Сигурно с тях щеше да се спаси ако я беше номинирана;
Ами каквото и да се случва не промених с нищо мнението си за Джаферович и Мани-противни са ми с всяко свое действие дажи а де са добри в игрите;
Жорката напротив -отначало не го харесах ,когато избра храната до края на сезоа, но после ми стана забавен и от известно време му симпатизирам;
Реално колко ще останат в обединеното племе? Другата седмица ли ще се случи, защото на мен в момента ми се виждат много;

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:26 от Наоми

# 2 366
Да, ама може да е ирония или нарочно оставена реплика.
Фаворита на сезона...
... който не е спечелил...
шах и мат и ШОК. 😎

Освен това, *адникът му  и паласките не са като на човек, който е финалист.

# 2 367
  • Другата България
За реванш на хейтърското мнение слагам отново една прекрасна Мирослава

А за битката довечера - твърдо съм за Гого. И Лефтеров ми е на сърце, и до онзи ден ми беше фаворит за Тупаревски победител, но Гого заслужава да остане още просто защото ....е Гого, не заслужава да му намаже ските Евгения толкова рано. С мишена на гърба е, и следващата седмица вероятно отново ще е номиниран, но дотогава има време. Всичко може да стане /не, че го вярвам/. Ако се следва сценария на филма, за който писах - “За мишките и останалите мъже в Игри на /не/волята“, то мачът, който ще се играе довечера отдавна е свирен, а гост режисьора именно със статичната си роля и показал червен картон на Лефтеров. Но пък съдиите в лицето на зрителите ....за тях е ясно.

# 2 368
  • София
Ралица носеше раницата на гръб на номинационния съвет; Тя ли вз сабите? Сигурно с тях щеше да се спаси ако я беше номинирана;
Да, при Ралица са сабите. Обаче трябва да ги използва преди гласуването. Не може като види, че е номинирана да ги приложи.
Предполагам само брадвето на Алеко се използва, когато вотът е приключил.

# 2 369
  • София
Защо за Генчо нямаше имунитет, а за Мани и Фифо имаше? И то бая евтин?

Който ме е чел, знае, че харесвам Мани и Фифо, а Генчо не (въпреки че ми стана симпатичен откакто Алекса налази безстрашните). Но въпреки, че е в полза на мои любимци, не ми харесва как за едни може, за други не. Това е поредния пример. Як зор беше да изкарат Лефтеров на елиминация, да видим неговата ли глава искат, или тази на Гого.

А Фифо не се спря с тези мъжки коалиции. В това отношение Джафа беше права, не винаги, но редовно мъжете си гравитират един към друг, но при тях не се смята за мръсно, както при жените. За Фифко щеше да е по-добре да си беше траял още малко, добре че продукцията го спаси този път.

Общи условия

Активация на акаунт