💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 430
  • софия
На мен ми е любимо как Зори успява да потресе Алекса всеки път, независимо колко се подготвя. Никой друг участник не го хвърля в тъча по този начин.
🤣🤣🤣
  Зори го има това качество, да. Никой не оставя безразличен по един или друг начин. Щом се стигна до там Вики да я успокоява и да и намила да е по тиха в играта. Те двете взаимно се неутрализират. Вики не може да си крещи на терен защото е заета със Зори.

# 2 431
Според мен Вики е типичния пример колко е важно какъв е мъжът до една жена, относно колко и какво си позволява, или малко 'кучето скача според тоягата'. Преди тя беше с Цецо, който я боготвореше и подклаждаше изблиците и; Гого, който трябва някой много лично да го засегне, за да избухне; Касим, който си е мека мара отвсякъде. Сега е в племе с Алекса, който такива изблици не търпи; Гената, който няма да се посвени да я отреже, било то без да и влиза в тона и реално само пред Георги и минават номерата, ама пък на него хич не му пука. Вярно, че Алекса беше и при сините, но там тя чувстваше че води парада и го е приобщила, а сега Алекса води парада при червените. Тъй че Вики може и да мълчи, попаднала в правилната среда.

# 2 432
Според мен Вики е типичния пример колко е важно какъв е мъжът до една жена, относно колко и какво си позволява, или малко 'кучето скача според тоягата'. Преди тя беше с Цецо, който я боготвореше и подклаждаше изблиците и; Гого, който трябва някой много лично да го засегне, за да избухне; Касим, който си е мека мара отвсякъде. Сега е в племе с Алекса, който такива изблици не търпи; Гената, който няма да се посвени да я отреже, било то без да и влиза в тона и реално само пред Георги и минават номерата, ама пък на него хич не му пука. Вярно, че Алекса беше и при сините, но там тя чувстваше че води парада и го е приобщила, а сега Алекса води парада при червените. Тъй че Вики може и да мълчи, попаднала в правилната среда.
С други думи намерила си е майстора 🤣, но за съжаление той е обвързан 🤣

# 2 433
Щях да сипя и аз малко жлъч по Ел Женя, но Diavolo и чудните Жоркови гиф-ове мейкс ми мелт. Grinning
Съвета снощи ми хареса.
Алекса, ако беше мой мъж, щеше да се е удавил по сценарий.

# 2 434
Ако Алекса смени слипа с други гащи и не говори, и на мен би ми харесал Simple Smile

# 2 435
  • София
Къде мога да видя височината на играчите? Според мен Мирела е много висока, а Алекса много дребен. Grinning

# 2 436
Никак не би ми харесал Алекса. С Елица са в началото на съвместния си живот, а тя е даващата доста повече, не са наравно. Така и не я видях като толкова комплексна жена, каквато казват, че е феновете й, и ако наиситна целта й е била да побутне Алекса, а не да отстоява себе си, губи . Олимпийка, симпатична иначе като жена, сладка, смятам, че заслужава повече от вечно мажещо натук-натам мъжле. Концепцията да омаловажава себе си, за да изпъкне Алекса в предаването, не я разбирам. Толкова ли му трябва вечно гръб? От продукцията, от Елица, сега от Виктория.. Комшиите по презумпция са мъжкари, интересно ми е там ако отиде, ще има ли такива изпълнения в тяхната версия. 😁😁😁

# 2 437
Любим момент от наежения Алекса 🤣при тази битка

Илиян казва, че срещу Жени няма да е гарантирана точка за сините 🤣 и Игнасио пали моторетката 🤣

Лекцията приключва с няколко сочни, сръбски псувни 🤣🤣🤣

# 2 438
Алекса всички щяха да го харесват повече, ако не е побутван от продукцията и от жена си. Като мъж не, на мен лично ми е като декоративно петелче, но като човек ми е горе-долу ОК.

# 2 439
Алекса всички щяха да го харесват повече, ако не е побутван от продукцията и от жена си. Като мъж не, на мен лично ми е като декоративно петелче, но като човек ми е горе-долу ОК.
🤣🤣🤣 Много сладко сравнение, ще си го запиша 😍🤣🤣🤣

# 2 440
Къде мога да видя височината на играчите? Според мен Мирела е много висока, а Алекса много дребен. Grinning
1,74 е Мирела Simple Smile

# 2 441
Ако Алекса смени слипа с други гащи и не говори, и на мен би ми харесал Simple Smile

Е, то силата му е в говоренето.

# 2 442
  • София
Как всички са метнали око по Алекса, а той нито с най-хубавото тяло, нито е висок, нито чаровен, нито харизматичен, а като заговори на този шопско-сръбски..  Joy
Какво ви става Grinning
. или Фифо да избухнат за нещо, да се разкрещят, да блъскат по масата, да видя у тях онзи плам 🤣, който да подпали всичко наоколо, но не 🤣. Те просто не са такива.
.

Според мен да не си до човек като Филип когато избухне,защото тогава такива като него не чуват ,а избухването е взрипоопастно за всеки в обсега му.
Гого се лекува с дзен техники състоянието,но Филип според мен е от тия дето,трупат,трупат,пасуват,не знаеш ,че те си трупат и с нещо дребно, може да изхвърчи капака.

# 2 443
Как всички са метнали око по Алекса, а той нито с най-хубавото тяло, нито е висок, нито чаровен, нито харизматичен, а като заговори на този шопско-сръбски..  Joy
Какво ви става Grinning
. или Фифо да избухнат за нещо, да се разкрещят, да блъскат по масата, да видя у тях онзи плам 🤣, който да подпали всичко наоколо, но не 🤣. Те просто не са такива.
.

Според мен да не си до човек като Филип когато избухне,защото тогава такива като него не чуват ,а избухването е взрипоопастно за всеки в обсега му.
Гого се лекува с дзен техники състоянието,но Филип според мен е от тия дето,трупат,трупат,пасуват,не знаеш ,че те си трупат и с нещо дребно, може да изхвърчи капака.
Дай Боже 🤣 Амин 🤣

# 2 444
  • София
Много са търпеливи и трите момчета там /Филип, Гого и Лефтеров/.
Ако беше Алекса, да е подпалил досега Laughing

Общи условия

Активация на акаунт