💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 984
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 520
Всичко е "продукция" и договори. Кой с кого, как и къде...
Ще се хилят на хлапетата по моловете, ще се радват на тинейджърите,
ще съсипват хормоните на мамите, ще дават автографи.
Ще си рекламират нещата и ще чакат последователи по тук и там.
Рейтинг, реклама и нямаме никаква срАма!
Ние тук си пишем простотии по 100 страници, защото някой си няма работа и го е хванала логорея...
Па има и такива дето ги четат...

# 2 521
Димо е имал тежка нощ. По гласа поне.

# 2 522
Aaliyah13
Айдееее,🤣сега за Генчо ще четем фантазии и сексуални блянове….
Може ли да се върнеш на Гого, плиййз, че с този Алекса ме потрисаш с постоянното натякване на онова с “ топките”🤣 и к’во беше: “звярът, грубия, агресивен и не знам още какъв….гушлив, сладкиш…”
А той - най- обикновен сръбски палячо, дето дори собствената му федерация не ще да прати на олимпиада, освен малък кръг сини съотборници , никой друг не го уважава…
Генчо няма шанс 🤣. Имам трима фаворити и това е 😍.
Ех, как солидно му сипа на Алекса 🤣. Удави го 🤣. Нека не сме груби и да определяме кой кого уважава 🤣. Това става след 5-та ракия, а аз такива неща не пия 🤣.

# 2 523
Познах за избора и на двамата:) Ама то, какво друго да е  Grinning
Джаф и Мани имат време да мислят Simple Smile

# 2 524
Двете стратежки на верандата. Жалко, че не остана вече за кога да изкроят още някоя стратегия заедно.

Много ме кефят Лефтеров и Гого колко са позитивни. Мисля, че това е най-искреното позитивно поведение при дуел. Те просто се кефят, че ще участват в епична битка.

# 2 525
И твоя ред ще дойде Евгения,стой си докато можеш така спокойно .

# 2 526
Двете стратежки на верандата. Жалко, че не остана вече за кога да изкроят още някоя стратегия заедно.
Simple Smile Да не подценяваме изобретателността им Simple Smile

# 2 527
Жените изненадани, че мъжете и двамата искат Филип.
Защо  сте изненадани? Кой би предпочел за съюзник човек, който гласува за изгонването му?
Ох, отсега настръхвам за битката. Дано е епично.

# 2 528
Много позитивни и двамата. Много ме радват .😃😃😃 И съюзниците им са готини. На хубава битка ми мирише.😁 Айдееее Гого половин България сме с теб.😁😁😁

# 2 529
  • Другата България
Аууу, много яко, дружинната протяга ръка към Гого и Лефтеров, те изобщо не я отразяват и се прегръщат двамата, по мъжки....Joy

Тримата ми фаворити на терена, всъщност, четворката ми за финал в момента на арената! CooL!

# 2 530
Ралица навсякъде носи тази раница със сабите ,но Фифо взе да се усеща вече.

# 2 531
С трите топчета целят водещата, който пръв я пулне печели предимство.

# 2 532
Играта е тази, която играха Неделчо и Симеон.

# 2 533
Не мисля, че някога сме виждали двама на дуел, които да са толкова позитивни и това да е толкова искрено. Те изцяло се кефят, че ще участват в една епична битка. Респект!

# 2 534
Гого сам си прецака играта, оставяйки двете кукловодки Жени и Мани сами в Резиденцията - сега ще се върне и сезонът ще е предначертан Grinning

Общи условия

Активация на акаунт