💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 821
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 850
  • софия
Ихааа, девойки, истинска наслада за очите сте.  Даже ще ви помогна още малко. Снощи Гогата с Лефтеров пиха алкохол.  Към другите очеизвадни минуси на женчото съвсем спокойно може и алкохолик да прибавите. 🤣

# 2 851
  • София
Гого според мен имаше предвид, че се радва, че е срешу мъж, за да се докаже все пак в мъжка битка, но от друга страна смята, че не е било ред на Лефтеров да е номиниран, а по-скоро някоя жена и един вид го е яд, че жените са непокътнати, а мъжете гърмят.
Лефтеров ми напълни душата с финалните думи. Някой каза, че ще го запомним като достоен човек и аз мисля така. В крайна сметка играта е игра, важното е не какъв играч си, а какъв човек си. Предпочитам децата ми да вземат този пример, отколкото примера на Женя.
Ходът с Мани е последен шанс за обрат. Дано да успеят да вземат капитанството, макар че има огромен шанс пак да е елиминация капитанската и ще ме е яд някой от двамата да изгърми. Обаче пък на съвет, ще трябва доста да се озорят, за да я номинират.
От друга страна, ако я пратят капитан и е елиминации, ще се изкефя много да отпадне.
За Ралица ще използвам на мама Джаф жеста от вчерашния съвет... 🤮🤮🤮
Като цяло след преиграните битки, малко тези епизоди ми върнаха интереса.

# 2 852
  • София
Ще дойде един ден, в който хората ще разберат, че собствените им чувства към даден човек са тяхна собствена отговорност и нямат никаква морална тежест спрямо чуждите решения. Няма да е днес, но все някога.
Няма да е скоро този ден, нито за участващите в това предаване, нито за гледащите го, целият този хейт си е чиста доза проекция, затова има и отказали се да го гледат по средата на сезона, ако сезонът беше толкова негативен за мен, колкото за повечето, също бих спряла. Случи ми се тази година със сезон на "La Casa de los Famosos 2" ("VIP Brother" в САЩ с латиноамерикански известни личности), вторият етап на формата предизвикваше у мен само негативни емоции, заради участници, които не харесвах, и спрях да го гледам, включвайки се само за последния епизод.

# 2 853
  • Другата България
В тази връзка се сетих още нещо, което Мирела спомена, и което някак като че ли остана скрито по време на сезона. Тя подчерта, че Лефтеров е много, ама много добър в пъзелите. Някой да си спомня Лефтеров да е бил на пост пъзел в някоя игра? Ето, че е имало и кой друг да го прави, но разбира се, много по-удобно е статистката да е вечно подпряна на края на плажа в очакване, докато такива като Лефтеров, Фифо и сие си оставят кожата в битките.
Е, Лефтеров беше на огромна част от пъзелите в доста игри.. Още от началото с Ралица даже, преди Дажерович да застане и тя.
Да, в самото начало. Както ти каза, преди Евгения. Просто тя окупира поста, а Митко, понеже е мъж и може да влачи, да носи, да изнася битките в тежката им част, го хвърляха в нея. Като гледам телосложенията им са близки на двамата...

# 2 854
Жена съм, но тия двете са си баш такива.И не са виновни Гого и Лефтеров,че наричат нещата с правилните имена.Сори, ако някой се е разпознал и е лично засегнат!
И Гого хич не е сексист.Репликата му :"Играта беше като за жена" имаше друг смисъл.
После го лепна където трябва.."Като за Виктория".Малкото си стисна тънките устенца , а кака запали моторетката.Третата фея,още го мисли...

# 2 855
  • SF
Ако догодина ще влизам в Игри на волята, ще се подготвям физически при Гого, за плуване отивам на уроци при Георги, а за социалната игра при Жени.

Как се гради самочувствие без покритие, ще издиря Цветан да ми обясни.

# 2 856
Да, в самото начало. Както ти каза, преди Евгения. Просто тя окупира поста, а Митко, понеже е мъж и може да влачи, да носи, да изнася битките в тежката им част, го хвърляха в нея. Като гледам телосложенията им са близки на двамата...

Буквално на последната битка, която загубиха беше той. Както и на битката със смазаните пръсти на Жени. И на още много, Лефтеров си беше постоянен на пъзели.

# 2 857
  • Другата България

Буквално на последната битка, която загубиха беше той. Както и на битката със смазаните пръсти на Жени. И на още много, Лефтеров си беше постоянен на пъзели.
Преиграваната? Joy Лично за мен тя няма как да е какъвто и да е коректив, защото не знам как е било в оригиналната. А беше на пъзел защото Евгения отказа заради пръстите. Иначе надали.
Може преди да е бил, и на други игри, и да съм го пропуснала. Някъде. Възможно е, щом казвате. Но постоянен не  е бил. Постоянна беше Евгения.

# 2 858
Обзор на епизода:
Гого и Лефтеров тръгват с усмивки на братоубийствената битка. Фифо и Ралица се изправят в брутална битка за предимство, в която Фифо печели в полза на Лефтеров и добавя 30 гроша към кесията си. Ралица се бори достойно до последно.
Мани и Жени се пекат по змийски край басейна. Джаферович има предписани от лекарите слънчеви бани и няма как да не изпълни съветите им. Междувременно пак се обсъжда рицарят Алекса, който пази жените, а Джаферович  я пазят само жените и контузиите. Тя е в голяма дилема как да си осигури грошове без битки и това е единствената стратегия, която не може да измисли.
Ралица обръща палачинката и казва как жените са надхитрили мъжете. Продукцията няма никаква роля в тази игра. Зрителите почват да се чудят кои са лошите в крайна сметка - мъжете мишки или жените змии?
Играта изглежда решена отначало. Гого е обул слипът на победата! Лефтеров има предимство, но то надали ще е достатъчно. Гого на няколко пъти пада с динята си. Димо притеснен пита как е динята! Гого прилага невероятните си нинджа умения като се опитва да помага и на Лефтеров, но той няма шанс.
Лефтеров оставя завет на Фифо и Гого да разбият жените като отрежат главите на змиите.
Фифо се опитва да действа стратегически. Рали не приема нищо без да го обсъди с Джаферович. Тя се гримира и се опитва да преглътне грошовете на Фифо. Гого се прибира и я дразни, че само Виктория би имала шанс срещу него на миналата битка.
След 220 епизода Фифо решава, че му е омръзнало да го въртят на шиш и ще играе и той с хитрост.

# 2 859
Генчо е пуснал стори в ИГ, където отговаря на въпроси. Твърди, че Алекса е играл роля, при това много успешно, в игрите. И видимо е огорчен, че явно Алекса е успял да убеди и зрителите, и играчите, в това си лице.
Всички играят роля, в игра са все пак. Гената да не се прави на шест без десет, защото точно той каза преди няма и два дни, пак във въпрос, че е играл роля.

Хубава игра днес, но доста неравностойна. Много се радвам, че Гого победи, но реално Лефтеров нямаше почти никакви шансове. То всъщност не виждам кой би могъл да има, евентуално Фифо, но пак не съм сигурна.
Хем ми беше тъпо за Лефтеров, хем си мисля, че сами са си виновни. Нали тъй казваше Фифо Grinning Ако бяха играли малко по умно при повторното избиране на капитан.....и не само. Въобще мъжете са много зле тая година чисто стратегически и добре физически. Което е страхотно, но при една спортна игра или такава с ясни правила.

# 2 860
Няма да е скоро този ден, нито за участващите в това предаване, нито за гледащите го, целият този хейт си е чиста доза проекция, затова има и отказали се да го гледат по средата на сезона, ако сезонът беше толкова негативен за мен, колкото за повечето, също бих спряла. Случи ми се тази година със сезон на "La Casa de los Famosos 2" ("VIP Brother" в САЩ с латиноамерикански известни личности), вторият етап на формата предизвикваше у мен само негативни емоции, заради участници, които не харесвах, и спрях да го гледам, включвайки се само за последния епизод.
Проекциите са част от причината хората да гледат риалити формати предполагам. Необходимо е да можеш да се припознаеш в даден персонаж, за да му симпатизираш, макар по често да осъждаме собствените си най-големи недосатъци.
Лично на мен този сезон ми носи много малко негативни емоции, може би заради ниската средна възраст на участниците. То ми и личи, доста по-осъдителна съм към по-зрелите играчи. Може би и аз просто припознавам грешки, които знам че с възрастта са се изчистили. В края на деня, това е просто шоу и тези хора са като нас - някой ги обича, за някого са важни. Живи и здрави.

]Преиграваната? Joy Лично за мен тя няма как да е какъвто и да е коректив, защото не знам как е било в оригиналната. А беше на пъзел защото Евгения отказа заради пръстите. Иначе надали.
Може преди да е бил, и на други игри, и да съм го пропуснала. Някъде. Възможно е, щом казвате. Но постоянен не  е бил. Постоянна беше Евгения.
Останах с впечатление, че източника, който имате е потвърдил, че оригиналните постове за запазени, независимо, че е преиграна. Или беше от Дявола, съжалявам, ако съм се объркала. Иначе Жени загубен пъзел няма, така че е логично да бъде там, не изглежда като да е било грешно решение.

# 2 861
Малко усмивки от Митко и Гого Sunglasses

# 2 862
  • София
Социална игра било. По мое време на това му викаха да правиш мръсно. Същата работа като преименуването на дояч в оператор на биологична единица. Дрън, дрън...

# 2 863
Има загубен пъзел.Онзи в който навигираше невиждащите си съотборници.Май беше териториална битка
Окепазих цитата 😅

# 2 864
me_for_president,

разбрах те Grinning. Да, там бяха втори, но предвид, че Виктория беше оплела сините си беше направо загуба, приемам.

Общи условия

Активация на акаунт