💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 798
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 835
Гого първо:  се радва, че е номиниран. Второ: радва се, че битката е срещу Лефтеров, а не срещу жена, защото е по-достойно така. Трето: смята, че елиминираният сега трябва да е една от двете жени - Жени или Мани. Или лъже за това, че се радва да е номиниран или за това, че се радва, че битката му е била срещу мъж (Лефтеров), защото две от трите му становища се неутрализират едно друго.

Не си спомням жените от "Безстрашните" да са говорили с такъв гняв за мъжете от племето, Жени доста спокойно си гради стратегиите (въпреки че ѝ се преписва агресия под път, над път и на него) , като веднъж си позволи да използва лична квалификация към Филип, което беше и навременно отбелязано от зрителите, сред които тогава бях и аз, сигурна съм, обаче, че всички глупости за отмъщения, рязане на глави, усойници и пр., избълвани днес от двете момчета на арената, най-малкото не са им направили впечатление, а може би са ги и зарадвали. Добре, че беше Лефтеров да се изложи още малко и да "сипе" на бившата си приятелка на изпроводяк, за да не изпъква толкова много безумната "социална игра" на Гого в края на епизода. На този етап нямам нищо против Жени да бъде отстранена от Мирослава или Виктория, но бих искала преди това поне един от двамата "жълти" мъже да е напуснал, и ако може, както си пожелават, да бъдат победени от Алекса, нямам желание да гледам сценарий в стил "Тодор": великите мъже падат от жени, които мразят. Нека бъде така, както искат.
По първите три точки:не си противоречат. Едно е какво според теб трябва да е, второ срещу кого би желал да ти бъде битката. Той си каза, че иска да е срещу мъж, но това не пречи да смята, че най-достоен за номинацията да са Жени или Мани. Колкото до социалната му игра - може да не му е сила(ама никак не му е), но дори и той знае колко много пукнатини има в надменият стил на стратегия на Джеферофич и мисля, че с това цели именно да припомни какви вербални удари по егото си принесоха Мани и Ралица от нея. Дали ще успее - много трудно, но не и невъзможно. Колкото до желанието ти, мисля че няма да се изпълни. Следващата седмица в Надкаста ще гледаме Джеферофич(лично мнение).

# 2 836
Скучна игра. Никаква интрига. Трасето си беше за Гого и Лефтеров беше предварително обречен. Игри, в които участниците нямат равни шансове не са ми по вкуса.
В племето на Безстрашните ще стискам палци на жените. Сори, ама в този формат на Игри на воля, само с един победител, жена няма абсолютно никакъв шанс за победа, ако разчита само на битки. И най-добре тренираната жена не може да победи един трениран мъж в чисто игрови елементи. Физиология, какво да правиш. Жена може да победи, ако продукцията вкара слаби мъже, само че ние предпочитаме да гледаме нинджи. Така че на жените не им остава кой знае какъв избор. Ако искат да вървят напред, трябва да са по-хитри.

# 2 837
  • Буркина Фасо

Тя няма грошове, с които да се защити. Филип и Мани с имунитет. Единствено Ралица със сабите можеше да я спаси, но едва ли би го направила. Ще ги пази за себе си. Мъжете можеха да гръмнат Джафа с четири гласа.
Мани какъв имунитет има ?

# 2 838
  • SF
Лефтеров се сети кога да се обърне срещу Джаферович.
"Айде, брат, нали знаеш какво да направиш! Аз и на Мани съм казал някои неща!"
А ти къде дремА цял сезон, бе, Мите?
Първата ти работа беше да седнеш на пейката на Джаферович и да правиш заговори срещу Филип.
Филип пък как сега реши, че Лефтеров бил до него през цялото време? Лефтеров си беше до Мирелка, Жени и коя им беше другата приятелка там?
Както и Ралица реши, че играе с Жени в една коалиция. Когато изгониха Михаела, Рали леви, леви и при Жени.
После кажете, че Жени трябва да ходи да виси по халки, да скача от понтони, да мъкне варели. Нейната игра е на шезлонга до басейна.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 23:47 от Esmee

# 2 839
Стана ми жал за Лефтеров , но той сам си избра да тупа и простира фустите на девойките.С Валерката им се влачеха след трите букви.После:ох, та леле.
Браво на Гого! И за облъчените:на по-силовата игра с менците, които Паулин мина два пъти , и пухтеше като...Добре ,че не му измислиха по-силова игра.
Независимо от "заръката "му третия фустогонец , ще ги  предаде.За Фифо говоря-като говори на синхроните, сам не си вярва.
Малее ,ЖДНБ,днес писах за социалната игра, а сега Джаферович направо си ме подкрепи..Е..ти, хич не искам да се социализирам така.
Смях се от сърце на коментарите ви за играта, но Гого как облъчва Мани в промото,  си беше епично:Той чинно си казва текста, а очите му я изпепеляват.Тя:с типичната с физиономия се прозява отегчено.
И ако още веднъж, прочета нещо лошо  за Зори...😂
Първо се сетете за Ралица и после пишете..
Ама пък е много приятно да гледаш епизод без Алекса, Вики и Зори
Напротив,  никак даже!
То беше слуз , гнус и удари по топките!
Предпочитам тях да гледам!

# 2 840
Гого с тези гащи изглеждаше супер нелепо. Не знам защо реши да ги сложи точно за битката вместо клин.
Много се смях първия път като метна кобилицата и почна на зиг заг подвиквайки “егати” или нещо от сорта, и после тръгна рачешката назад - май не беше разбрал правилата. А Лефтетов пък прехвърляше динята, докато Гого само се обръщаше

# 2 841
Ралица и Мануела- новите подлоги на Джаферович.

Енергиен вампир е тая.
Коги са изпущаш без да пита, требе ти подлагат!

# 2 842
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Това, че Гого се разигра за мен е лош знак. Това, че открито поведе война срещу Евгения, е още по-лош. Това, че благодарение на Ралица, която все повече ми изпада от личната класация на фаворити Евгения ще стане за пореден път капитан, е трети пореден. Всичките те сочат към едно - елиминация на Гого. Бих казала и на Фифо, но той има пари, има и имунитет, освен ако както предполагам не успеят да го преметнат. Не елиминация, а номинация, после каквото дойде. Не виждам как изобщо с Евгения капитан Гого и Фифо с грошовете си могат да направят нещо, при все, че Фифо се е стиснал и не му се дават. А на следващ съвет надали спасението ще е 100 гроша, колкото има Гого. Двамата сами не могат да направят нищо, абсолютно нищо. Затова Гого ще опита да обработи Мани, но няма да му се получи. Както не се получи на Фифо с Ралица. Никакъв шанс няма, един от двамата просто ще е на пангара, а защо не и двамата.

Червените ще спечелят в понеделник, моят прочит на промото.
Има вариант. Достатъчно е Джеферофич да е втора след Филип на гласуването. Оттам имунитета на Филип излиза и Джеферофич отива на елиминация.
Няма да е Филип, Гого ще им е на мерника. Така мисля. А Филип надали ще си даде огърлицата за Гого. Дано даде грошове поне. Друг е въпроса, че и втора няма как да стане Евгения, освен с купени гласове. Което пак значи грошове. Или убеждаване на Мани или Ралица, в което не вярвам. Просто....не виждам никаква врътка, поне в момента, а и не го вярвам, прекалено е късно.
Що да няма вариант - Гого вече е номиниран, втора загуба и пак съвет. Тогава може да стане точно така. За да е втора на Джеферофич и трябват 2 гласа. Варианта с жълтиците...малко вероятно е да ги предложат за глас при 50 жълтици при жените.
Е, две жълти загуби не вярвам да има отново. Много нелепо ще е, много очеизвадно. Не, че е невъзможно, но не го вярвам. Сценарият е написан за “великата и можеща“ жена, няма как и Фифо, и Гого да са и във финална седмица, или пък и на финал и двамата, а тя да отпадне, просто никакъв шанс, в това съм убедена. Нишката на сезона, заложена от Тупарев в лицето на Евгения следва естествения си ход - тънката струна на феминизма, противопоставяне на жени срещу мъже, отпадане на силни и добри мъже за сметка на хитри и дори на моменти изкарани като глупави жени, тотална хегемония на една най-възрастна от тях и манипулативна жена, за която всички отпаднали казват едно и също, и чак тогава се усещат колко са използвани....просто всичко следва естествения си ход. Убедена съм, че сега наред е Гого, и това отново ще бъде представено на драгия зрител като поредната победа на “жените“ над “мъжете“. Надали ще е от жена, но ще се изкефя Евгения да отпадне от жена. Дори го очаквам. А на финала другия - Филип, ако стигне до него, ще го “отстреля“ единствения достоен покровител на жените и “малките момиченца“ - Алекса. И завесата ще падне, достойните ще са победители, недостойните и хейтещи жени мъже ще са победени. А всъщност, ще са спечелили много. Лефтеров си го каза - спечелих приятел. Евгения “спечели“ хейт, и най-много някой и друг последовател, непознати хора.

# 2 843
  • SF
Гого с тези гащи изглеждаше супер нелепо. Не знам защо реши да ги сложи точно за битката вместо клин.
Много се смях първия път като метна кобилицата и почна на зиг заг подвиквайки “егати” или нещо от сорта, и после тръгна рачешката назад - май не беше разбрал правилата. А Лефтетов пък прехвърляше динята, докато Гого само се обръщаше

И аз много се смях. С глас. И сега, като си припомням, се смея. Приклекна на тези кобилици и тръгна на верев.
Бил 65 килограма, те му приготвили 90 да носи.
Наистина беше забавно. Друго в този епизод нямаше за гледане. Язък за конструкцията. Доста време са строили арена, а на практика битка нямаше.
Може би Гого срещу Филип можеше да направят нещо по-интересно на тази игра.
Абе важното е, че си намериха приятели!

# 2 844
Гого пак се мъчи да мами Мани , искрено се надявам, че тя този път няма да му се остави да я изпързаля, както в синьото племе и ще избере по-логичния играч и по-стратегически подготвеният, като Джеферович. Тя поне си играе рационално и с логика за победа. На Гого не може да се вярва, той го играе като жена- на база емоции. Надявам се Мани да се усети , че я пързаля. Според мен тя доста го харесва, и това може да я накара да се подведе. Отново. Но се надявам все пак ,като умна жена да го е разбрала и да не се хване на номера. Грешка беше от страна на Фифо да подпочва Ралица, така жените се усетиха, че ще им играят номера с доброто и още по-доброто ченге.
Сори, но това, което показа днес Лефтеров , е че е стигнал наистина твърде далеч . И не да се радва, че е паднал от най-силния, ами аз не виждам от кой там не би паднал.Иначе е много пекано момче, и като характер ми е голям фаворит

# 2 845
Мани също не го е забравила, не е толкова тъпа.
Просто Мани сега трябва да избира - да се лепне към Джаферович и Ралица и да стрелят по Фифо/Гого или да каже  в очите на Джаферович "ти помниш ли как ме посрещна!!, сега няма да гласувам с тебе"
И ще трябва да гласува с Гого, който също заслужаваше някой да му плесне един шамар, когато изгони Мани от стаята.

От днешната серия стана ясно, че Гого иска да открадне приза "хитрата лисица" от Джаферович.

Гого на елиминационната битка: "Джафа и Мани са двуглав змей, и двете глави трябва да бъдат отсечени."

Гого след елиминационната битка се прибира в резиденцията и с мазна, лицемерна усмивка се опитва да примами по-малката глава на змея (Мани), за да отсече другата глава на змея (Джаф). След като елиминира Джаф, Гого ще се обърне срещу другата глава на змея - Мани.

Според мен, правилният избор за Мани е да играе с Джаф.

Интересното следващата седмица е дали ако жълтите са на съвет, Гого и Фифо ще получат предложение за имунитет срещу 100 гроша. При това положение дори Мани предварително да се е съгласила да играе в комбина с тях, Гого и Фифо няма да си спазят уговорката и пак ще стрелят срещу нея.

# 2 846
  • София
На Гого не може да се вярва, той го играе като жена- на база емоции.
Удряш там, където ги боли екранните ни герои. Trollface

# 2 847
Ще дойде един ден, в който хората ще разберат, че собствените им чувства към даден човек са тяхна собствена отговорност и нямат никаква морална тежест спрямо чуждите решения. Няма да е днес, но все някога.

Жени може да прави грешки, но по гръб не пада. С умиление реагира на 7 седмици закъснялата социална игра на Фифо, ден след като сам си подложи. Поне е последователен.

Гого не му прави чест да нарича жените змии. На Лефтеров също. Това, че ги надиграха си е тяхна собстена вина - имаха не един шанс да обърнат палачинката, но отговорността за тежките, непопулярни решения не е нещо, които едни герои искат да поемат.

Въобще този рефрен с обиди, когато някой не направи нещо точно както си искал ми е противен от всяка страна.

За край - не ми харесват игри, в които се прахосва храна.

# 2 848
  • Другата България
Някой може ли да каже какво каза Гого на Мани, че не успях да чуя?
Перифразирам, но ѝ каза, че могат да победят Безстрашните и като Троянски кон да ги изядат отвътре. Което е най-правилната тактика на тоя етап. Махат Джаферович уж обединени с Фифо и после стрелят по него. Няма да им е трудно да го направят, макар и да ме съмнява. Гого твърде много го играе на сила и чест и по-скоро ще използва Мани, за да разчисти жените, но не ѝ за коалиционен партньор до края, както би трябвало.
Ето това нещо, ако го видя, при все, че съм за Фифо, ще кажа - . Шапки долу! Абсолютен Сървайвърски ход, достоен за номинация. Стил Зоран и Бо. Да, ама не. Тук продуцентите са други, от една страна, има я Евгения - от втора, и най-вече - етапът е такъв, че няма време. За целта ще им трябва и Ралица, защото Фифо има гердан, и пари. Но си права, че Гого на такъв ход надали ще се навие, ако го направи....мечтиии! Но пък и Мани не е вчерашна, за нея в момента най-сигурно е да е именно с Евгения и Ралица. По-сигурно.

# 2 849
  • София
Била битката за Гого, ами кажете тогава коя битка е за Лефтеров ?
Харесва ми това момче, но не виждам на коя игра би могъл да спечели срещу Гого.

Общи условия

Активация на акаунт