💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
Евгения, за да няма ядове при обединението, трябва да придърпа трите невести на граф Дракула. Това не виждам как ще стане. Мани и Ралица няма да са ѝ достатъчни.

# 3 046
А Валери не е ли лесен мъж тогава ? JoyJoyJoy
Аз съм го писал и преди - Мирела е сложила точка и продължила напред. Лефтеров явно не е. Кофти се е получило това с Валери, разбирам, че го боли Лефтеров да е бил в съседната стая тогава. И накрая Мирела олекна Simple Smile

Ами лесен е Валери, щом се дава така. Не го ли е срам? И разбирам да се беше отдал в ръцете на неприемащата откази Джаф, а той на Мирела. Сега всяка ще си помисли, че като си окачи гащите на простора до неговите, може да го има.

# 3 047
Евгения, за да няма ядове при обединението, трябва да придърпа трите невести на граф Дракула. Това не виждам как ще стане. Мани и Ралица няма да са ѝ достатъчни.

Хах, няма как. Там дон Алесио е на почит.
 Туко виж и Ралица влезе в фен клуба Joy

# 3 048
На кой бивш , особено изоставен,  би му било ОК бившата да се сваля с друг пред него и да реве като магаре за новия на рамото му.

Ако не греша не е изоставен Лефтеров, а именно той е прекратил връзката им. Честно казано за мен тази тема се изчерпа, всеки от замесените си има гледна точка и вероятно е прав за себе си. Лефтеров много деликатно потвърди, че е имало нещо между В и М, но реално нищо не съм видяла, че да соча с пръст. Самите те се опитват да продължат напред, та и аз смятам това да направя. Много лесно се закача табела 'лека жена' и макар поведението на Мирела да е по-достъпно, реално няма как да знам какво е момичето. Да са живи и здрави и да не повтарят грешките си.

# 3 049
Ние да внимаваме Алекса да не омае и Джафа, че тогава става мазало.

# 3 050
А Валери не е ли лесен мъж тогава ? JoyJoyJoy
Аз съм го писал и преди - Мирела е сложила точка и продължила напред. Лефтеров явно не е. Кофти се е получило това с Валери, разбирам, че го боли Лефтеров да е бил в съседната стая тогава. И накрая Мирела олекна Simple Smile
Ами лесен е Валери, щом се дава така. Не го ли е срам? И разбирам да се беше отдал в ръцете на неприемащата откази Джаф, а той на Мирела. Сега всяка ще си помисли, че като си окачи гащите на простора до неговите, може да го има.
Имах предвид разликата в приемането на постъпката от обществото ни. Различно за мъжа и жената принципно. Като говорим за млади и необвързани хора.

# 3 051
Тогава с Вики ще станат на кълбета. 🤣

# 3 052

Хахахаха, тва беше яко! LaughingLaughingLaughing

Според мен ще придърпа самия граф Дракулекса!

Тогава с Вики ще станат на кълбета. 🤣
Залагам на Джафа.

# 3 053
След играта на колелото на смъртта и краха на жълтите дами пред червените, Гого можеше да използва името на всяка една от Вики, Мира и Зори, за да засегне егото на съотборничките си, но използва това на Вики, първо защото му е дружка, а и защото по този начин удари по-силно Евгения и Мани, знаейки отношението им към нея Joy

Ако се запазят грошовете и различните награди/имунитети до обединението, вторият/третият съвет ще е супер забавен, щом почне надцакването Joy Очаквам ступора на всички, когато Алекса ползва секирката Joy

# 3 054
  • Sofia
Аз пък, като истински наивник на средна възраст си мисля, че зорът на тежкотоварната да е капитан, ще й изяде главата. Време й е да си ходи. Имам усещането, че капитанската ще е директна елиминация и че жаждата за власт ще затрие Джаферович. А дано! Wink

# 3 055
  • София
И последно от мен за днес (извън снимки и кратки чат мнения), обзора с настроенията след седмица 10 🙂

++
Гого/Фифо
Скачените ми съдове за целия сезон. Каквото и да стане, сбъдна ми се мечтата поне да ги видя в един отбор, че и се сработиха идеално и извън формата сега са приятели! 😊

+
Георги, Генчо и Мирослава (Непобедими)
Ралица и Мани (Безстрашни)

=
Джаферович (Безстрашни)
Зорница (Непобедими)

-
Виктория и Алекса (Непобедими)

Мира се завърна на плюса след много дълга пауза, а Жени изпадна от плюса за втори път през сезона след като ме издразни с някои свои изказвания... Но не мога да не отдам респекта и уважението към играча Джаферович. Тя съзнава, че реални шансове за победа няма, но не пада по гръб, бори се така както тя го може и това също е начин на игра и трябва да му се отдава заслуженото, колкото и да е неприятно понякога за наблюдаване. Но нека имаме предвид наблюдаване в контекста на режисираните монтажи от майсторския криейтив екип на риалитиото що касае създаването на образи, които да вълнуват хората с добро или лошо. Но и да генерират мнения и интерес.

Ами това е с плюсчетата и минусите.

Относно прогнозите ми. Предстои последната седмица от втората фаза. 🙂

Топ фаворитите ми още от ден първи както се казва са все още в играта и те продължават да са на 1 и 2 място за крайната победа! Фифо има предимство с елиминационните дуели, грошовете и имунитета, но Гого е идеален профил за победа във формата. И извън всичко останало те просто ярко се отличават пред останалите.
Както и предния път и както е и при колегата, Бенгън, залози за Алекса не се приемат. Него съм го махнал от уравнението и се правя, че не съществува... Всичко е в главата! 🙄😁

За съжаление Лефтеров бе елиминиран, а той ми бе топ фаворита от тези извън този кръг.
В играта обаче все още са Ралица и Георги! Малко след тях са Генчо и Мани.
НО тук голямо израстване бележи Виктория. От дъното се изкачи рязко нагоре и вече гравитира някъде около Гената. Горе-долу в тези позиции. Тя има много причини поради които да е шокиращия краен победител, които сега няма да пиша, но причината винаги да съм я подценявал е играта и на терен. Не знам просто каква игра трябва да измислят, че Виктория да спечели, ако е на финал изобщо. Просто ми стои абсурдно.

И остават останалите, тези които за мен нямат абсолютно никакъв шанс за крайната победа и това са:
Джаферович (заради пръстите и като цяло заради явните за пред масата хора позиции в Нова), Мирослава и Зорница.

# 3 056
Гледам с голямо закъснение вчерашната битка. Много са ми интересни обувките им - нещо между гумен чорап, катераческа еспадрила и мини-плавник. Къде ли могат да се намерят такива обувки? Хитри са - стават хем за тичане по пясък, хем за балансиране, хем за плуване. Забележете, че имат и връв около глезена, та във водата, ако се измъкнат, няма да отплуват нанякъде. Повечето им екипировка е от Декатлон обикновено, ще потърся дали там има подобни обувки.

Първоначално не разбрах как тази кобилица с казаните може да тежи 90кг... По-късно видях, че явно на дъното на казаните има струпани камъни, покрити със слама. На Гого първото връщане назад всъщност имаше смисъл, макар Димо да го коментира иронично, защото по този начин товари равномерно мускулите. Иначе като размениш казана с динята и се обърнеш - товариш допълнително пак същите мускули като на идване. Другият вариант е да направиш обръщането на 180 градуса, чак като вдигнеш кобилицата, но това хаби повече енергия. По-нататък Гого вече беше загрял и нямаше значение дали товари повече една и съща страна.

Гого не мисля, че е добър самарянин от тип "и богу не е драг" (като примерно Влад от Фермата) - понеже го похвалиха за достойната игра и феърплей по време на битката. По-скоро Гого е толкова ловък на арената, че му се ще да даде поне малко от уменията си и на другите, като ги гледа как се мъчат. Нещо като себеутвърждаването на Свръхчовека на Ницше. Така със своята безспорна добродетел, проявена към близък приятел, Гого дори подсилва усещането за тоталната си доминация. Лефтеров е прав, че такъв състезател не е имало през всички сезони досега. Фифо и донякъде Алекса също са равностойни като показани умения на сезонни победители, но просто Гого е в собствена категория.

При жените според мен най-комплексна беше Мишето (нещо като Елизабет или Ваня), но за съжаление отпадна. Жени има опит, Ралица - сила, Вики - ръст, но имат ключови слабости; евентуално Мани би могла да стигне по-напред в комплексни игри, ако покаже най-доброто от себе си във финалната фаза. Зори и Мира също са доста комплексни, но може би една идея на по-ниско ниво, ще видим.

# 3 057
Ако продукцията не беше предложила удобно покупка на имунитет, Мани нямаше да има такъв. Без имунитет, всички от Безстрашните щяха да гласуват за нея. След като тя си купи имунитет, Фифо си купи имунитет, Гого беше вече номиниран, на Жени и на Ралица не им остана избор.

Затова казвам - продукцията убива всякакви възможности за интересни стратегии като не дава нищо да се знае предварително. Колко по-интересно щеше да бъде ако купуването на имунитет и гласове по ценоразпис  беше разрешено на всеки съвет и водещият единствено пита - някой иска ли да купува нещо? 
Тогава даже ще трябва и да мислиш дали да вдигнеш ръка първи или е много по-добре след някой друг. Със съответния риск никой да не вдигне ръка преди теб и водещият да каже - край на купуването.   

Самите изказвания на съвет не трябва да са в ред в който продукцията реши, а в жребий който се тегли веднага след влизането на съвета. Показват тегленето един-два пъти на първите съвети и после вече си знаем. Евентуално водещият казва - Днес жребият отреди първи да говори Филип.
Тези неща ги пиша от години.
Но продукцията предпочита да държи всички стратегии за себе си.

Защо Гого или Фифо са сексисти?
По тази логика тогава Джаферович мъжемразка ли е?

Тя е по-скоро човекомразка. Освен семейството ѝ, всички други хора са втора ръка. Включително и основната ѝ пионка Мирелка, разбира се.

# 3 058
Лоши снимки сте избрали на Генкината невеста, ето тук ми харесва много: Как ще прилича на Зори, нищо общо.  

Ето още една:

# 3 059
Евгения, за да няма ядове при обединението, трябва да придърпа трите невести на граф Дракула.
Страхотно сравнение 🤣. Много му отива 😍.

Общи условия

Активация на акаунт