💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 165
Тримата фаворите на Юли са Фифо, Гого и Алекса, каза ги в края като отговор на въпроса на Надкаста.
😍😍😍 Щом Юли го е казал слушайте го. Само да съм чула лоша дума за Алекса 🤣.

Дяволче мило, моля те не ми казвай, че се надяваш да спечели жена 🤣. Ако е така мисля да не ти говоря няколко дни 🤣.

# 3 166
  • София
Неделчо се е изхвърлил малко с Алекса, може би защото елиминира неговия човек във формата. Но има някаква логика.
Ама номинацията на Георги от Туджаров не я разбирам. А и това не бе решителна битка, да мачбол беше, но и да бе паднал Георги пак щяха да спечелят следващия дуел, защото жълтите жени бяха трагедия на цилиндъра.
Това да не са посочили Гого си е шокиращо и не мога да го разбера... Абсолютен герой си е Гого тази седмица, тц тц.

# 3 167
Неделчо се е изхвърлил малко с Алекса, може би защото елиминира неговия човек във формата. Но има някаква логика.
Ама номинацията на Георги от Туджаров не я разбирам. А и това не бе решителна битка, да мачбол беше, но и да бе паднал Георги пак щяха да спечелят следващия дуел, защото жълтите жени бяха трагедия на цилиндъра.
Това да не са посочили Гого си е шокиращо и не мога да го разбера... Абсолютен герой си е Гого тази седмица, тц тц.
За битката на Гого коментара им беше трасе правено за Гого. Юли не е гледал битката между Гого и Лефтеров.
Георги Туджаров го номинира и заради плуването му, освен победата на цилиндъра. И тримата бяха единодушни - страшна красота е подводната му част на Георги.

# 3 168
  • София
Ама това подводно всъщност е от преиграната игра ден след финала... Grinning
Както и да е, няма значение, все тая.

# 3 169
Ама това подводно всъщност е от преиграната игра ден след финала... Grinning
Както и да е, няма значение, все тая.
Това не го прави по-малко красиво.

# 3 170
  • София

Скрит текст:

# 3 171
Ами пада му се на Юли. Сетил се, че иска да падне от Пламен или Веско. Много го харесвах, ама много, до момента, в който прецака Пламен. И оттам ми беше все тая той или Добрин. Иначе реално си беше стратегически ход.
Юлиян адски много прилича на Алекса като тип играч. Но разликата е, че Алекса е бутан, а Юлиян не беше и че Алекса е по-хитър и умее да се въздържа повече.
Фифо въобще не е като Юлиян по характер.
Много точни неща каза Юлиян, но аз оставам с впечатлението, че той си се смята за най-добрият от всички сезони и нито Фифо, нито Гого, нито Алекса счита за равностойни на него. Логично, предвид самочувствието му.

# 3 172
  • София
Няма да гледам подкаста, но се радвам, че Юлиян все още мисли за "Игри на волята" и за Добрин, също като Тодор за Милен. Heart

Добрин, слушайки подкаста:

# 3 173
Малко модни съвети 🤣

Алекса, всички ризки от тази серия няма да е лошо да ги прибереш в гардероба за неопределен период от време 🤣 (по-мило не мога да го кажа 🤣).

Наблегни на спортните 😍. Черно, бяло и червено са твоите цветове.

Гого,
Слип на бяло дупе и черни крака - никога 🤣
Синьо не ти отива, жълто - да 😍
Дълги тениски на твоя ръст - не
Навряни в панталона - никога
Хавай, милитъри и сервитьор - никога
🤣🤣🤣

# 3 174
Алия включвам се.  На Гого ауфита е потресаващ.😆 Моят почти двугодишен синковец го барвам редовно в Гуес и Майорал 😆 Все е модерен. 🤦🤣... Ама явно така му е удобно на Гогича за да си прави там стойките.
Разгледах снимките от събитието. Ами Евала, че бивши и настоящи спортисти и популярни лица от формата ги подкрепят и популяризират. Дава се гласност. Браво! Пример за младото поколение! Гого с всеки изминал ден ми се издига в очите! 💗

За Мани и Гого. Мани отговаря на въпроси в ИГ. На въпрос "Какви са ви отношенията с Гого и т.н", тя отговаря със сърчице и че са в страхотни отношения. Казва още, че са се разбрали и всеки разбира играта на другия. От което става ясно, че някой потребители си правят свободни съчинения. Толкова.

Преиграна битка пак казвам - Няма да коментирам. Плуването на Георги е феноменално, но няма как да бъде различно - Шампион по плуване с над 100 медала в този спорт. Няма друг такъв плувец и в 4-те сезона.

Понякога в Надкастовете на Туджаров и Неделчо са пристрастни и необективни.. Според техните симпатии, което не ми Ок и избягвам да ги гледам.
Чакалчето поне прави всичко възможно да бъде винаги обективен, за което браво Чакалче!

За Юлиан и Добрин. Юлиан е топа на всички сезони. Просто... Абе няма такъв играч - борбен, с характер, ври и кипи, страхотен спортист. Социална игра - нулева и финалист! "Три племена се борят срещу него и не могат да го бият!" Винаги като се спомене предаването и първо за него се сещам, сега мога да прибавя и Гогчо и Фифо, НО Юлиан си е Юлиан! Толкоз! Номер 1 за всички сезони!
Добрин е добряк. Не особено образован. Харесва ми, че участва в разни акции за опазване на околната среда, засажда дръвчета, защитник на животните. А това е добър пример за подрастващите. Но не заслужаваше да спечели.

СлаБе кафето го пропускам тази сутрин, Esme и Ленчето само ме дразнят тука. 😋 Kissing Heart. Предизвикват ме тука да пиша дълги коментари от телефона, пълни с правописни грешки....Щот съм руса, а устройството нюню. 😆

# 3 175
Нека и аз да направя своя кратък "обзор" на играчите през седмицата, макар че тук има къде-къде по-добри анализатори(няма играч с ++, щото тази оценка я давам на себе си като зрител, даже и трети щях да сложа за тази седмица, ама пуста скромност🤣🤣🤣)
+
Гого - най-после на битка, и то такава каквато в Desafio би била детска игра. Но пък той я направи и за нас да изглежда лесна. А как бъзна момичетата след битката - безценно. Къде полушеговито, къде сериозно наблегна на ръст и издръжливост, но пък спести и че много малко от мъжете биха го минали.
Лефтеров - достойно си изтърпя надробеното от продукцията, с любезното съдействие на Мирела и Жени. Сам осъзна, че това финално трасе ще е лебедовата песен за него и си го каза("Трасе за нинджи и бях победен от най-добрата нинджа")За финалните му думи - само "некой камик" не би се трогнал от тях.
Филип - отново показа бързо мислене на втория съвет, взимайки имунитет. На битката в четвъртък се представи достойно, нищо че загуби от Георги накрая.
Алекса - абе не ми е любимец, виждам и доста прах да хвърля в очите на племето, но не може да ми се отрече, че на този етап избра лакомството пред грошовете(а и с това на Зори "искам шоколад" как иначе). Иначе...като игрално опропасти териториалната, елиминира противник на капитанска(по-трудно явно на оригинала), имаше какво да се желае на колелото, но не може да се отрече че тази седмица Георги и Генчо дишат по-спокойно(не го яде толкова настървено), а и все пак племето оцеля.
Мирослава - домакинята, която знае "2 и 200" си спечели битката, успя и много правилно да нахъса Георги. Не блести, но определено знае как да изиграе играта.
Виктория - за битката в сряда се доверявам изцяло на спуснатото тук, взе си победа в четвъртък(мен ме изненада), а и позицията и в племето е непоклатима - главен игриви стратег в коалицията на Алекса и негов пръв другар.
Джеферофич - отново се измъкна - как успява да се спаси при толкова много пробойни в стратегията ѝ 🤷‍♂️. Въпреки, че изгуби своя "лейтенант" - си организира нова коалицийка, в която пак тя да е водеща. За тази седмица и се получи и за това има +, но следващата....надявам се че не.
Останалите състезатели ми са с =. Просто няма как да ги отлича с нещо запомнящо се.
И остана - и --
При мен тая седмица наградата печели Ралица Паскалева, която награждавам с двата --, с ясното съзнание, че идеята за очернянето е на продукцията, но не е толкова добра актриса, че да пресъздаде тази наслада, която изпитваш на съветите и удоволствието, което се прокрадваше при изпращането на Лефтеров. Димо получава само -. Никакъв го нямаше като коментар на битката, по рано трябваше да даде наказание на Лефтеров(не че той го определя кога да е), коментарите му бяха скучни, а е имало битки в които именно той ги е правил интересни(битката на Георги, Генчо и Цветан е пример за това).
Относно гласуването:
Гласувах за Алекса-запази племето, хвърли прах с лакомството, елиминира Мирела. Гого спечели битка, която бе предизвестена "смърт" на Лефтеров и това ми нагарча за да го сложа него. И три не-та на другите въпроси, но пък дали Мани ще заиграе с Гого и Фифо всичко зависи от това дали само в понеделник или ще е през цялата седмица.
Толкова от моя прочит на тази седмица, дано не звучи моя глас фалшива в хора или бяха в хоровете, че се обърках😁
ПП:Забравих да си кажа - - - получават монтажистите и редакторите - причините не ми се изброяват, мисля че всеки ще се сети поне за една.

# 3 176
Мен най-много ме изненадаха две неща от снощи - първо, че Фифо си купи имунитет, това не го очаквах изобщо, и второ - как Гого искаше за противник Мани, няколко пъти го повтори.
Нищо против Гого, ама уж според него Мани била най-слабата и без качества сред Безстрашните.. Явно иска срещу слаби играчи 😝 Защо не искаше "по-силните" Ралица или Джаферович..?

Гого иска за противник Филип, но на финала, имат си уважението, както и с Лефтеров. Джаферович това не може да преглътне и едва ли не представя приятелството им за недостойна мъжка коалиция срещу крехките невинни жени, т.е. срещу нея.

На елиминации Гого искаше да се изправи срещу мъж, както правилно каза и Мани, но тя удобно пропусна, че той имаше предвид мъж от червените когато се нахъсваха как ще ги бият на втората елиминационна битка. Но не стана така и, все пак, две и две е равно на четитири, като при тази развръзка на втория съвет Гого все още имаше причина да насочи гласа си само към Мани заради саботажа. Но и така не стана.

След като Джаферович изпържи Лефтеров и се разкри "стратегията й", нещата рязко се промениха. Лефтерката остави на приятелите си завет. Ако ей сега Гого е в позиция да посочи противник от жълтите за елиминация, мисля че е кристално ясно коя би била избранницата. И няма да е Мани, нито Ралица Simple Smile Но кой знае как ще ги извъртят...

# 3 177
Гледам тук снимки на Радо от Фермата със сините от ИВ. Понеже гледам и MaXimal,  а там Силвия от Фермата направо разбива. Че ми хрумна да вземат да направят един сезон с един отбор от стари ИВ, един от Фермата и един от Сървайвър ще разбият тогава всички рейтинги в националния ефир. 😁😁😁

# 3 178
Гледах част от подкаста на Чакалов с Лефтеров. Явно Лефтеров е много обиден на Мирела. А историята на Мирелка и Валерко явно е била доста явна и сме видяли само малка част. Пък Мирела после реве, че Лефтеров не я защитил и вечеря с Мани.JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 16:18 от Serene__

# 3 179
  • София
Добрин е добряк. Не особено образован.
Това не е заяждане, а откровен въпрос: откъде се появи славата на Добрин като не особено образован, той в рамките на предаването сподели толкова много научни факти (да, свързани с неговите интереси), в племето си беше заобиколен от хора, които дори не вярват в глобалното затопляне, и въпреки това не стигна до скандали с тях, накрая дори го "признаха". Няма да споменавам, че реши някоя и друга логическа задача, защото не мисля, че това е признак за образованост, както не мисля и че всички образовани хора са непременно интелигентни, затова не споря за интелекта му, но със сигурност демонстрира начетеност.

Общи условия

Активация на акаунт