💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 180
Скрит текст:

Добрин е добряк. Не особено образован.
Това не е заяждане, а откровен въпрос: откъде се появи славата на Добрин като не особено образован, той в рамките на предаването сподели толкова много научни факти (да, свързани с неговите интереси), в племето си беше заобиколен от хора, които дори не вярват в глобалното затопляне, и въпреки това не стигна до скандали с тях, накрая дори го "признаха". Няма да споменавам, че реши някоя и друга логическа задача, защото не мисля, че това е признак за образованост, както не мисля и че всички образовани хора са непременно интелигентни, затова не споря за интелекта му, но със сигурност демонстрира начетеност.

Останала съм с такова впечатление от Сезон 1. Спомням си, че когато разказваше нещо той специално - никога не му хващах смисъла. Започне нещо. Каже две изречения, после мине на друго нещо, после се върне на първото. За кухата луна няма да коментирам.
Може аз да съм в грешка и самият му изказ, когато говори да е уставил у мен такова впечатление. 🤷

# 3 181
Гледах част от подкаста на Чакалов с Лефтеров. Явно Лефтеров е много обиден на Мирела. А историята на Мирелка и Валерко явно е била доста явна и сме видяли само малка част. Пък Мирела после реве, че Лефтеров не я защитил и вечеря с Маня.JoyJoyJoy

Аз мисля, че е обидно и към тримата играчи да се коментира представянето им само в светлината на личните им взаимоотношения. И тримата се представиха силно в игрите, а Валери си беше и топ фаворит, жалко че нелепо отпадна. И тримата са добри деца, от моя гледна точка са деца. Simple Smile Можеше да бъдат показани с повече уважение.

# 3 182
# 3 183
  • София
Изгледах и аз Надкаста с Юлиян, евала Неделчо и Туджаров, този ви е един от най-добрите, освен всичко друго и доста се посмях.
ПОнеже много пъти съм била благодарна, че преразказвате лайфове, сега ще попреразкажа Надкаста:)
За мен също Юлиян е топ играча на ИВ, ако ме питат кого си спомням от формата на прима виста ще кажа само неговото име,  както някой по-напред написа - три племена се бориха срещу него и не успяха да го изгонят. Има самочувствие за най-добрия от всички сезони, това е факт.
Освен всичко, което сте написали, каза, че Гого му е бил фаворит, но напоследък се е разочаровал от социалната му игра и в частност хейта срещу Мани. Лефтеров за него е слаб играч, извини се, че го казва и също смята, че тази година сезонът се е превърнал в Море от любов. За Мирела се изказа много точно и на място - иска Лефтеров да я пази, ама да си станат гадженца и с Валери, еми не става така, намира я за слаб играч, който е трябвало по-рано да си ходи. Много приятно е изненадан от Мирослава, каза, че е много обрана, точна, добре се справя в игрите и й симпатизира. Оценява стратегията на Джаферович, но каза, че има нещо в нея, което не го кефи и толкова. Каза ясно, че я бутат от Продукцията. Изненада ме, че е фен на Алекса, както и че смята, че Жорко е трябвало да похарчи грошове, за да защити Фейгин. Мнението му за Виктория е, че никак не е силна и освен да крещи, друго не може. Според него Алекса ще я държи докато му е нужна, но няма да жертва нещо заради нея. Много смешно имитираше Зорница:) Не с всичко казано от него съм съгласна, но е приятно да гледаш някой, който говори каквото мисли и не му дреме. Съди продукцията, защото е искал да види смс-ите, според които Добрин е спечелил. Добата беше добро момче, но му липсваха много неща и социално и физически, а за победител пък грам не става, лично мое мнение. Факт е, че нищо не направи с тези пари, поне аз не съм чула, а Юлиян щеше да направи детска школа. Не че е длъжен разбира се, за каквото иска да си ги харчи.

# 3 184
Аз мисля, че е обидно и към тримата играчи да се коментира представянето им само в светлината на личните им взаимоотношения. И тримата се представиха силно в игрите, а Валери си беше и топ фаворит, жалко че нелепо отпадна. И тримата са добри деца, от моя гледна точка са деца. Simple Smile Можеше да бъдат показани с повече уважение.
Поздравления за адекватното мнение.

# 3 185
Мой познат е приятел с Добрин още от ученическите им години. Не го познавам лично, но от него знам че момчето е скромно, трудолюбиво, добряк наистина и доста се е старал в училище. Интересува се от екология, не е някаква поза това за предаването. Вече по-натам не съм се интересувала, да каза дали и колко е образован.
Твърде грубо ми дойде Юлиян да го определи като карикатура. Добата не беше комплексен играч като него, но на силовите битки беше топ, имаше издръжливост, на пъзели не един път изненада. Част от негативното отношение към него беше породено от постоянните гаври на Наско и близначките. Факт, че беше смешно да влиза със спасителна жилетка във водата в такъв формат, но не е виновен, че са го взели. А и колкото и смешно да се струва на някои хора имам приятел, който е от семейство със скромни възможности - никога не беше ходил на море, на басейн, не са му купували колело и на 20 се научи да плува и да кара колело, когато почна и той да работи. Има доста неща, които не знаем.

# 3 186
  • София
Аз пък мисля, че когато човек влиза в реалити формат, особено с бивше гадже например или се гаджосва в такъв формат, трябва да е наясно какво ще последва. Не намирам причина да им се лъскат образите, тези отношения са част от социалната игра.

Според мен хейта на Юлиян към Добата е само заради "нагласената" му победа, иначе едва ли би се изказвал така. Публична тайна е, че са се играли 3 финални битки, като в 2 от тях е победил Юлиян, а те излъчиха третата. Без да го защитавам, така мисля просто. Той сам каза в Надкаста, че Продукцията успешно настройва играчи едни срещу други.

# 3 187
Добрин е добряк. Не особено образован.
Това не е заяждане, а откровен въпрос: откъде се появи славата на Добрин като не особено образован
Скрит текст:
, той в рамките на предаването сподели толкова много научни факти (да, свързани с неговите интереси), в племето си беше заобиколен от хора, които дори не вярват в глобалното затопляне, и въпреки това не стигна до скандали с тях, накрая дори го "признаха". Няма да споменавам, че реши някоя и друга логическа задача, защото не мисля, че това е признак за образованост, както не мисля и че всички образовани хора са непременно интелигентни, затова не споря за интелекта му, но със сигурност демонстрира начетеност.
Лично за мене - от това, че каза, че едва е завършил с тройка.

# 3 188
  • Някъде там...
Мен най-много ме изненадаха две неща от снощи - първо, че Фифо си купи имунитет, това не го очаквах изобщо, и второ - как Гого искаше за противник Мани, няколко пъти го повтори.
Нищо против Гого, ама уж според него Мани била най-слабата и без качества сред Безстрашните.. Явно иска срещу слаби играчи 😝 Защо не искаше "по-силните" Ралица или Джаферович..?
Не мисля, че е изненада. Гого тежко преживя предателството на Мани, саботажа на битката и разпадането на синьото племе. Явно си е поставил за цел да й отмъсти един вид, а какво по-голямо отмъщение от това, да я изхвърли от формата. Иначе от трите женки, той смята за най-труден противник Ралица, неслучайно я избра и за съюзник при елиминационната. Джаферович и Мани са "змии", би излязъл в битка и срещу двете, с надеждата да ги отстрани. Реално той открито обяви война на Джаферович, отказвайки да й върви по гайдата.

# 3 189
Това не е заяждане, а откровен въпрос: откъде се появи славата на Добрин като не особено образован, той в рамките на предаването сподели толкова много научни факти ...

Може ли да се цитира поне един научен факт споделен от Добрин. Щото аз не мога да забравя най "научния" - че луната е куха.
Следвам Добрин в Инстаграм от сезон едно,тоест четири години и досега там няма нито една негова мисъл - само цитати и премятания.

# 3 190
# 3 191
Това не е заяждане, а откровен въпрос: откъде се появи славата на Добрин като не особено образован, той в рамките на предаването сподели толкова много научни факти ...

Може ли да се цитира поне един научен факт споделен от Добрин. Щото аз не мога да забравя най "научния" - че луната е куха.
Следвам Добрин в Инстаграм от сезон едно,тоест четири години и досега там няма нито една негова мисъл - само цитати и премятания.
Понеже сме на тема риалити. Гледах Луна в един биг брадър ..и да куха е , гаранция:joy:

# 3 192
Беше ми дошло до гуша от сълзи и сополи в този формат, но разчуствания Лефтеров ми разтопи сърцето. Генерално смятам, че се е представил добре, той е повече творец, отколкото атлет, в началото ме беше подразнил, вече даже не помня защо точно, но крайното ми впечатление е за един добър и възпитан човек, невероятно очарователен при това. Беше ми приятно да го гледам, водещите можеха да си откъснат от устата някоя добра дума на изпроводяк.
Повече от постоянното въртене на Женя вече ме дразни ходенето подир четирибуквието й от страна на останалите. Не знам, колко харизматична пък да е, ама сигурно и аз на мястото на участниците нещо такова щях да кажа, какво да речеш иначе "Ами просто съм си глупав/а" 😂

# 3 193
Мен най-много ме изненадаха две неща от снощи - първо, че Фифо си купи имунитет, това не го очаквах изобщо, и второ - как Гого искаше за противник Мани, няколко пъти го повтори.

Аз първоначално помислих, че Фифо взе имунитета, за да не го вземе Мани, защото предположих, че е само 1. Незнаех, че всеки може да си купи имунитет. После ми стана ясно, че вероятно е предположил, че ако Мани вземе, гласовете на жените ще се насочат към него (както обикновено), а Гого все пак е труден противник и си е риск да се излезе срещу него, точно сега. Вероятно не е разбрал, че Джаф е озлобена към Лефтеров, до толкова, че да го номинира и да настрои и другите кокошки срещу него.

# 3 194

Ами те сами си ги коментират тези отношения. Как точно е обидно и другите да ги коментират? Ако искаха да залагат само на спортното си представяне да го бяха направили. Никой не коментира личните неща на Филип, Гого и тн.

Общи условия

Активация на акаунт