💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 676
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 210
Винаги, когато в една игра се намесят много лични, дори интимни отношения става страшна каша.
Затова и Продукцията толкова бързо отстрани Елица от картинката.

# 3 211
  • София
Определено много хубав подкаст с Лефтеров, държа се на ниво и както сам каза - не казва много неща единствено, за да запази достойнството на "някои хора" и смятам, че това "пазене" е много по-достойно от онова другото, за което змията му изяде главата. Смятам, че всички се досещат какво НЕ казва Лефтеров и кой пази.
Имаше едно изказване, което обаче ме изкефи много и то беше за Джаферович - "тя изпопренае*а половината племе" Sweat Smile

# 3 212
  • Другата България
Винаги, когато в една игра се намесят много лични, дори интимни отношения става страшна каша.
Затова и Продукцията толкова бързо отстрани Елица от картинката.
И Валери. Blush

# 3 213
Всеки може да открие в снимката това, което поиска 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

За мене динята, ако може.Другото си го имам;)

# 3 214
Най-накрая успях да изгледам епизодът от петък и да Ви изчета. Много скучно и предвидимо от към физическа игра, но от към "социална" красота/наслада и всяка минута си заслужаваше. Спортсменство, честност и дори, когато знаеш, че нямаш никакви шансове по-начало/дефолт, да продължиш, да не се откажеш. Игри на волята. Лефтеров с изключение на последното с Мирела и нейното капитанство, си тръгва достойно и оставяйки усещането поне за мен, че мястото му винаги му е било там и си тръгва по-рано. Хареса ми, как демонстрира, че предимството, което му спечели Филип, всъщност, не е никакво предимство. В тази битка основното беше баланс и Мани, може би беше по-достоен противник? Филип със сигурност нямаше, почти никакъв шанс, Джаферович и Рали никакъв. Джаферович, Мани и Ралица трябваше да си тръгнат, преди Лефтеров. В този ред. Лично мнение. Simple Smile

# 3 215
Въпросът е къде спаха всички, докато Джаферович ги надцакваше както си иска? Чак продукцията да им е забранила да играят срещу нея не го вярвам. Значи те са си били хипнотизирани от Каа или какво? Фифо в началото искаше да и се опълчи, Чакалчето с него, ама падна в жертва, Фифо видя че няма смисъл и се примири. Ама Лефтеров, Мишето, Ралица, Валерката? Удобно им беше, ама накрая като ги надцака и тях, стана лошата. Така става като се оставиш в ръцете на някой. Но поне си го кажи - "Аз бях виновен, сглупих, че играх с нея."
Иначе му симпатизирам на Лефтеров. Обаче, който иска да се носи по течението и да не е инициатор, понеже е по-трудно, винаги е зависим от друг и почти винаги гърми по някое време.

# 3 216
Че тя ги успа и те са си виновни спор няма. Но с намесата си продуцентите подрониха постижението и и настроиха хората срещу нея.

# 3 217
Особено Лефтеров, досега не е имало негово интервю, в което да не се жалва. Типичен пример за наранено мъжко его, нищо повече.

Аз мисля, че е обидно и към тримата играчи да се коментира представянето им само в светлината на личните им взаимоотношения. И тримата се представиха силно в игрите, а Валери си беше и топ фаворит, жалко че нелепо отпадна. И тримата са добри деца, от моя гледна точка са деца. Simple Smile Можеше да бъдат показани с повече уважение.

Ами те сами си ги коментират тези отношения. Как точно е обидно и другите да ги коментират? Ако искаха да залагат само на спортното си представяне да го бяха направили. Никой не коментира личните неща на Филип, Гого и тн.

# 3 218
  • София
Намеците на Лефтеров в и извън формата не са никакво пазене на чието и да е достойнство, ако беше така нямаше нужда сам да го подчертава. Добре поне, че неговото достойнство също е на пода. Simple Smile

# 3 219
Скрит текст:

Всеки може да открие в снимката това, което поиска 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

За мене динята, ако може.Другото си го имам;)

Снимки за доказателство.... Веднага! 🤣🤣🤣 Ние от къде да знаем дали не ни лъжеш 🤣🤣🤣🤣

# 3 220
  • София
Мой познат е приятел с Добрин още от ученическите им години. Не го познавам лично, но от него знам че момчето е скромно, трудолюбиво, добряк наистина и доста се е старал в училище. Интересува се от екология, не е някаква поза това за предаването. Вече по-натам не съм се интересувала, да каза дали и колко е образован.
Твърде грубо ми дойде Юлиян да го определи като карикатура. Добата не беше комплексен играч като него, но на силовите битки беше топ, имаше издръжливост, на пъзели не един път изненада. Част от негативното отношение към него беше породено от постоянните гаври на Наско и близначките. Факт, че беше смешно да влиза със спасителна жилетка във водата в такъв формат, но не е виновен, че са го взели. А и колкото и смешно да се струва на някои хора имам приятел, който е от семейство със скромни възможности - никога не беше ходил на море, на басейн, не са му купували колело и на 20 се научи да плува и да кара колело, когато почна и той да работи. Има доста неща, които не знаем.
Според мен Добрин остави същото впечатление за себе си в предаването, каквото има за него неговият приятел. По-лесно е да придобиеш ново умение (каквото е плуването, свиренето на пияно etc), особено ако си мотивиран и дисциплиниран, отколкото да промениш нещо в характера си, и то когато не смяташ, че има защо. След прочетените тук коментари относно подкаста, разбирам защо Юлиян не иска да дава интервюта след "Игри на волята". Току-виж някое от тях потвърдило, че е точно такъв, какъвто форматът го показа, и Тупарев спечелил делото.

# 3 221
  • София
Въпросът е къде спаха всички, докато Джаферович ги надцакваше както си иска? Чак продукцията да им е забранила да играят срещу нея не го вярвам. Значи те са си били хипнотизирани от Каа или какво? Фифо в началото искаше да и се опълчи, Чакалчето с него, ама падна в жертва, Фифо видя че няма смисъл и се примири. Ама Лефтеров, Мишето, Ралица, Валерката? Удобно им беше, ама накрая като ги надцака и тях, стана лошата. Така става като се оставиш в ръцете на някой. Но поне си го кажи - "Аз бях виновен, сглупих, че играх с нея."
Иначе му симпатизирам на Лефтеров. Обаче, който иска да се носи по течението и да не е инициатор, понеже е по-трудно, винаги е зависим от друг и почти винаги гърми по някое време.

Според мен точно това, че се познават отвън и че имат уговорки им попречи да направят нещо смислено в началото. Уж един пази друг, който пази трети и от някаква криворазбрана лоялност се оставиха Джафка да ги манипулира. Ако Фифо не се връщаше от елиминации и трябваше нов и нов номиниран, нямаше да бъде така.
По едно време се чуваше, " Дали Лефтеров ще се сърди, ако номинираме Мирела?"
Чакалов ги познава отвън и знае за връзката им, а и сигурно Лефтеров не е искал да бъде срещу нея. Валери в безизходица поиска да бъде той номиниран, за да защити пешката на царицата.  Те вече са се харесвали, а и не искаше да номинира нито някой мъж, нито от женската коалиция към която негласно беше.
Мишето трудно се ориентира, в началото играеше двойна игра, и накрая хитрата сврака с двата крака.
За Рали, разбрахме ,че чак  сега като е гледала  й е светнало за някои неща. Тя май е проспала доста от нещата там.
Фифо опита да направи  мъжка коалиция, ама Лефтеров още беше влюбен, Валери се беше заиграл с Мирела и за него остана мини коалиция с Чакалов. Царицата веднага ги прати на елиминация, за да намали риска.

Ако всеки беше влязъл без предварителни уговорки, някак естествено щяха да се появят коалициите.

Преди време бях чела, че Джафката е давала уроци на половинката си как да играе за да спечели формата, т.е. имаше изграден авторитет на голям стратег. Когато са я видели вътре, някак естествено са се оставили тя да ги поведе, нали е участвала в реалити, има опит, давала съвети на половинката и той е спечелил, т.е. големия стратег е там и едва ли не е било чест да участваш в нейната коалиция.

# 3 222
Много интересен лайф,който тече в момента
https://vm.tiktok.com/ZMF5DaN3e/

# 3 223
Момичета, видях Зорито и гадже в Лидл. Беше гримирана, симпатична е на живо, не очаквах. Гаджето е потрес, първо в него се загледах и се зачудих от къде ми познат..

# 3 224
  • софия
Много интересен лайф,който тече в момента
https://vm.tiktok.com/ZMF5DaN3e/
Разкажете после, моляяяяяя!

Общи условия

Активация на акаунт