Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • 2 етажа над тавана
Здравейте! Бързам да пиша, докато са ме оставили на спокойствие за 5 минути, че тия дни тук е лудница.

Честит рожден ден на Пам на патерица!
Честит имен ден на Деичка и Данитата - пак на патерица!
Честито на вчерашните месечковци Стаско, Тони, Злати и Марти и на днешните - Дея-Мария, Валката и Йоанка!
На малката Деичка - честито изправяне - все такива подаръци да прави на мама и да я радва!
Пете, честит телефон!

За подсичането - на нас Бочко ни върши чудесна работа.
Подаръци още не съм купувала, на мъжо мисля да взема електр.четка за зъбе - той от отдавна мисли да си купи, та сега ще го зарадвам. За останалите - нито подаръци съм измислила, нито пък знам кога ще ги купувам. Мислех на бабите и дядковците да правя чаши с бебка, ама време май не остана Tired

Анкетката - ако искате тая да я изтрия вече, че като пробвах да я допълня и да има няколко опции за гласуване нещо не стана номера. Да пусна ако искате сега за сядането и изправянето за 3 дни да се гласува. Ох, неразбрано стана май, ама бебка мрънка и не мога да си събера мислите.

От петък само иска да я водя из нас да ходи, има си вече непързалящи се чорапи и като я хвана за ръцете търчи ли търчи из нас. И не мога да си отпочина, кръста взе  да ми дава заето, ама така е, какво да се прави. А и правихме разместване и въобще - лудница. Дано днес успея да изляза с малката поне за час, че малко да се разсея от работа и задължения.

А и на Маги нищо не съм купила за коледа Tired От толкова гледане вече нищо не ми харесва.
Не знам тия дни как ще се включвам, че пак ангажименти - до работата трябва да ходя, за рожд.ден на свекър ми разни работи имат да се вършат, подаръци ако успея да ида да взема и така. Ще гледам поне да ви чета и при нужда ще пусна нова тема.

Айде целувки на всички! Heart Eyes

# 181
  • София
Здравейте с днешна дата!
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧКОВЦИ Дея-Мария, Валката и Йоанка!!

Благодаря за поздравите за Тонката! И да почерпя виртуално на патерица! Много здраве и късмет на наборчето Стаско и с пожелание дядо Коледа да донесе и на девте слънца по едно зъбче (може и повече).

Подаръци и аз не съм купувала, но смятам в сряда, когато е служебния банкет, и ще ни пуснат по-рано, да свърша тази работа.

Вчера бяхме на контролния преглед и се оказа, че Тони доста е похапвал този месец, качил е 900гр, което е твърде много за тези месеци, та сега ще е на диета - ще ограничим количеството, но ще оставим кратността на яденетата, а другия месец ще ги редуцираме до 4. Пораснал е и с два см и т.н.
Това за сега, и целувки.

# 182
ЧЕСТИТО На МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!!
И нас ни е завладяла предпразнична треска- подаръци, украсяване на елха, а и ще пътуваме за празниците.
В събота и нашия малчо се запозна с Дядо Коледа и Снежанка Simple Smile Детско парти от фирмата на мъжът ми. Получи за подарък музикална играчка, която се движи и сменя посоката при удар.
Извара се опитах да му дам, но не я одобри. Новото което съм въвела са осесените ядки- тях си ги хапва с апетит.

# 183
Здравейте момичета Grinning

Честито на всички мъници от последните дни,   bouquet за Дея!

Имам няколко въпроса:

1. По колко каша давате на децата? - аз следобед правя по около 80 гр. , но май не й стигат.
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат? - Яна започна да цока все по-малко и по-малко. Събират й се около 3 пъти (без да броя нощните)
3. Как се будят? - Писанка се събужда с писъци, рев, ужас настава. Започва да се оглежда, да ме търси и чак когато отида в стаята и  я гушна, тогава се успокоява.

Още неща исках да попитам, но ...

Благодаря предварително за отговорите   bouquet

Утре ще нося стерилна урина и ще видим дали Яна се изчисти от бактерията или още си е там. Дано не се налага пак да я тъпча с АБ Praynig

# 184
  • София
1. По колко каша давате на децата? -ами към 100-150 мл вода
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат?-като изключим периодите на никнене на зъби, и Давид си иска по-малко, но аз продължавам да му давам първо кърма и после твърдо гориво  Simple Smile под час
3. Как се будят? -буди се с мрънкане и веднага започва да се катери по креватчето-по решетката или таблата...дори, когато е адски тъмно...изправя се и си приказва в тъмното Shocked Ако няма никой в стаята или не му отговаря, започва да реве. Close

# 185
Каша - ами правя около 200гр, но не я изяжда всичката. Напоследък нещо взе да не ги харесва и изяжда по около 50-60 гр и то в одбрите дни.
Кърмене - на тази възраст има стачка, която често води до естествено отбиване. Иво е същия, намали яденетата на мляко на 6 броя за денонощие. Средна продължителност на кърменето - 2-3 минути. А преди беше пристрастен и ядеше всеки път, когато му се предложи... Затова вече почнах да заместввам следобедното хранене и от 12-1 часа го кърмя чак към 6. Иначе се дърпа и хапе, ако съм по-настоятелна.
Сън - ами буди се различно. Най-често се събужда, скача на крака, оглежда се и ако няма никой, почва да надава разтревожени викове, преливащи към уплашен рев. Понякога се буди в добро настроение и се хили. Нашата криза все още не е почнала, обаче. Засега е доста самостоятелен, не обича да го държат, предпочита да пълзи и да разглежда.

# 186
Здравейте момичета.
Честито на всички празнували през миналите дни. Честито и на месечковците Дея-Мария, Йоана и на Валката.  bouquet
Имаме си първо зъбче най-после tooth днес ме одраска докато и давах бананче.
Каша давам от 150мл. вода не зная колко излиза.
Буди се и писва като я гушна и се успокоява.
Ох нищо не мога да пиша много е нервна изчезвам лека вечер  Hug

# 187
Здравейте момичета Grinning
1. По колко каша давате на децата? - аз следобед правя по около 80 гр. , но май не й стигат.
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат? - Яна започна да цока все по-малко и по-малко. Събират й се около 3 пъти (без да броя нощните)
3. Как се будят? - Писанка се събужда с писъци, рев, ужас настава. Започва да се оглежда, да ме търси и чак когато отида в стаята и  я гушна, тогава се успокоява.

1. Правя около 150 и си я хапва понякога всичката
2. Ами Кало засега не отказва, когато и да му дам, около 4-5 пъти през деня му се събират
3. Буди се различно вече, но до преди седмица някъде само с рев се будеше или пък плаче насън много силно Sad Сега като се събуди и се хваща веднага за решетката, изправя се и се хили Simple Smile но пак има слуцхаи, когато се буди с рев ...

Честито зъбче на Ина tooth

# 188
Здравейте  bouquet

Честито на месечковците днес Heart Eyes Специално на Дея Мария Hug

Ние хубаво се разходихме днес из морската с мама79 - ама държа да ви кажа, че Теди е голям смехурко, много много сладък  bouquet

Ренка, аз си сложих КоперТ - според лекарката ми всички са еднакви, просто другите са по-скъпи - тази е 14 лв, поставяне - 25 и преглед - 20. Толкова ми излезе Peace

1. По колко каша давате на децата? - аз следобед правя по около 100 гр. , но и суче
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат? - сутрин поне 2 пъти, и докато легне още 2-3 пъти
3. Как се будят? - по-често нормално, протяга се, оглежда се, но се случва и с рев да е

Честито зъбче на Ина  bouquet

# 189
Честито на месечковците Heart Eyes
Честито зъбче на Ина.

Ех, Сминс, завиждам искрено. Всеки ден като проверявам прогнозата и поглеждам и Варна и там все едно слънце Wink

Деси, такива дървени играчки има в Симба, ако не са го изпразнили вече.

Нуни
1. По колко каша давате на децата?  - не меря
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат? - сутрин, следобед за приспиване , много малко, вечер и нощем, но определено много по рядко и кратко от преди
3. Как се будят? - с рев

Бабълче, моля те скоро да пуснеш анкетата с изправянето, че депресията при нас, преполагам и при другите неизправени, вече е пълна. Да се пребройм , успокоим или тотално притесним.

# 190
Сложих новите снимки на Иво (в подписа ми), айде народеее

# 191
Янче, я споко, бе човек, та ние даже още стабилно не стоим седнали Peace а иначе тук наистина е разкошно времето, елате на гости
но е идея за анкетка Hug
Юлче, голям сладур  bouquet

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 18:48 от СмиНсЧо

# 192
Нуни,
Аз давам около 200гр каша, но съм сигурна че може и повче да поеме Rolling Eyes

Напоследък, откакто съвсем го мъчат горните зъбки се буди с рев.Иначе при добро разположение на духа е тих, веднага започва да се катери по решетките.

Черепахче, мисля че всеобщата паника, още повече депресии са напълно безпочвени.Просто децата са индивидуални, на годинка и 1-2 месеца всички ще владеят всички маймунджолъци.

# 193
Черепахче, мисля че всеобщата паника, още повече депресии са напълно безпочвени.Просто децата са индивидуални, на годинка и 1-2 месеца всички ще владеят всички маймунджолъци.

Много съм съгласна. Между другото кога ще запознаем твоята Рудолф с моя Иво? Ако се застуди няма да излизаме, но приемаме гости с удоволствие. У нас е широко, отстъпваме играчките при условие да не закачате прахосмукачката, че Иво много собственически гледа на нея и не я дава. Даже и на мен.

# 194
  • Русе
Привет мами!
Мен ме хвана липсата (и нервата) напоследък, та чак днес можах да се включа и да поздравя всички малки и големи рожденици, именици, зъбчовци и т.н. от последните дни - не мога всички да изброя, че много голяма патерицата... Whistling
Днес просто щях да изпуша на обществено място с големия дзвер  #2gunfire - ходихме да правим студийни снимки за коледа - и накрая, и аз, и фотографката бяхме плувнали в пот  Crazy - как ви изглежда да накарате едно дете на 2,10 м и едно на 8 м. едновременно да се усмихват и да гледат в правилната посока...Едно, че баткото през цялото време правеше малоумни физиономии ала Роланд Аткинсън, бъркаше си в носа, в устата, и в ушите, ами накрая и малката се изнерви и потекоха сълзи, сополи и лиги..., та няма нито една нормална снимка накрая - Ако единия е добре, другия е спаружен...и така, луда работа! #Crazy
Отделно що нерви троша вкъщи - то не бяха прекъснати кабели на телевизора, загубени батерии на дистанционното, гълтане на течен прах за пране, сменяне на програмите на пералнята докато работи и т.н....Ох, дано д-р Спок е прав че "ужасните две" приключват на 3,5 години, защото иначе този не в продавалника, а в контейнера ще го пусна... Twisted Evil
Наоплаках се...спирам...
Черепахче, споко, и моята дунда не се изправя още. Peace

Общи условия

Активация на акаунт