Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 904
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
И аз днес забелязах на Кало че два зъба се подават отгоре и сигурно до ден-два ще избият, днес на обяд ми отказа пюрето, следобяд хапна малко ама пак не е като друг път, та може би на зъбките се дължи това ...
Хей Бабълче, ама вие много зъбки имате ... 7 лелееее Party и 8-мо напира ....  tooth

# 286
  • София
Ха наздраве!!! Аз съм на червенко винце.

...Оф на ортопед не сме ходили и ще отида тия дни да взема направление че ми е притеснено така...
Ние ходихме миналата седмица, че сме рискови и като бяхме предишния път, ортопеда ни посъветва след 6 мес. да отидем пак, но този ни каза, че вече е късно  newsm78  Но все пак за лично успокоение вземи направление и отидете!

...бях се смамузила като ланска краставица...
Laughing Ей, тоя лаф не го бях чувала от години, много е як!  Laughing

Ренка, да ти пратя някак от тук спирала, как 30 лв при вас бре, е*аси разликата newsm78 #Crazy
Гадни коп...та са тук, еййй! Ама то да беше само това, щяхме лесно да го преживеем!  Shocked

Филипка, и аз като едно бъдещо свекървище проведох едно наблюдение измежду познатите си и се оказа, че тея, дето бяха мамините синковци едно време, сега се справят по-добре с живота си, та бях решила да си го поглезотвам моя юнак, ама някак не ми идва изотвътре  Mr. Green То трябва да си такава по душа, иначе насила нещата не стават  Grinning

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 00:43 от Renkata

# 287
  • София
Пак ще го пускам мойто в Продавалника, още беснее  Crazy Стои с гъза нагоре, нинджа ли си отглеждам, в Шао Лин ли ще го пращам незнам  Tired Главата я няма за нищо, страх ме е да броя колко пъти си я удря в леглото, като типично овне - на 4 крака и онуй сексуалното движение и дънга-дънга в таблата - дрън, дрън, дрън.... после с гъза нагоре.... Мдааа, нещата отивам към Подаръвалника  Crazy

# 288
  • София
Пак ще го пускам мойто в Продавалника, още беснее  Crazy
Дано поне вземеш добри пари за него  Mr. Green Ама трябва малко реклама, де! Така като се оплакваш кой ще го вземе?  Mr. Green

# 289
Пак ще го пускам мойто в Продавалника, още беснее  Crazy Стои с гъза нагоре, нинджа ли си отглеждам, в Шао Лин ли ще го пращам незнам  Tired Главата я няма за нищо, страх ме е да броя колко пъти си я удря в леглото, като типично овне - на 4 крака и онуй сексуалното движение и дънга-дънга в таблата - дрън, дрън, дрън.... после с гъза нагоре.... Мдааа, нещата отивам към Подаръвалника  Crazy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Давай го насам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт