Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 908
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Честит 9-ти месец на Маги и 8-ми на Яна, Радост и Ема!  bouquet
За анкетата- Мишо от 2 месеца се изправя и пълзи. Най-новия номер е, че прескача таборетката- слагам я за да не се докопа до кпмпютъра и кабелите, но вече спасение няма- мята единя крак после другия и от другата страна пада малко на главата си, но се изправя и продължава. Реши ли, че иска да отиде някъде ще направи всичко възможно за да го постигне, ако не може започва да се сърди и вика  Rolling Eyes Ето малко снимков материал http://snimka.bg/album.php?album_id=69348&photo=84
Кърмим се поне 4-5 пъти на ден. До обяд е само на кърма. На обяд пюре- месно или зеленчуково. След следобедния сън пак го кърмя и към 18 h- каша или овесени ядки.
Мъчим се да го отучим от нощното папкане- като се събуди към 1-2 h баща му го гушва и заспива, но гушна ли го аз започва да се опъва и плаче- по-скоро май за да ме ползва като биберон  Thinking/такова нещо не е помирисвал от 4 месеца/.

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:26 от MTania

# 256
  • София
Трябва да смъквам нивото на най-долу, иначе става престъпно опасно.[/color]
Филипа, много си смела, мила!Мен ме е страх на долното ниво, че се набира вече.... Shocked
Смин, http://www.comsed.net/search/images.php?id=2114&nimg=748650a.jpg&count=1

# 257
БютиЧ, как така съм смела, напротив, страхлива съм, защото сега като се изправи горният край на леглото му стига до кръстчето, а като смъкна нивото колкото и да се набира няма как да падне, тогава ще е изцяло зад решетките с целият си ръст Mr. Green

# 258
Филипка, тъй-тъй - и аз за "Неделя" си мислех, ама за Шоко-лешника им! Blush

Все забравям, да си похваля момичето!  Twisted Evil Нали от 1 седмица я слагам на гърне, та вече почти цяло денонощие изкарва само с 2 памперса.  Peace Почти на всяко слагане гърнето е мокро! Mr. Green

# 259
  • София
БютиЧ, как така съм смела, напротив, страхлива съм, защото сега като се изправи горният край на леглото му стига до кръстчето, а като смъкна нивото колкото и да се набира няма как да падне, тогава ще е изцяло зад решетките с целият си ръст Mr. Green
Да,де, имах впредвид, че много смело си постъпила като си го държала досега на горното ниво...
Енви, казвай как я излъга, през колко време я слагаш....подробности искам, подробности....

# 260
  • София
Здравейте майчета на хубави бебочета! Grinning

Честити нови месеци на Маги, Яна, Радост и Ема!   bouquet

И честити нови зъбчета на малките зъбчовци! tooth

Ние с бебо сме на "работа" при таткото и аз гледам веднага да вляза при вас, да видя как сте, да почета, и евентуално да ви пиша, че нали в къщи си нямам компютър (затова и толкова рядко се включвам  Confused )

Да разкажа накратко за нас: Имаме си 2 зъбчета долу и ни е замъчил следващия, но още не се показал  Sad  , през ноща почти не спиме - Христо се буди на час и половина - два, започва да мрънка, иска да цока, и обикновено след това заспива, НО понякога се разиграва и....така около 30-40мин. минават в борба да го приспя, а на сутринта той е  newsm53 newsm44  smile3534 , а аз  smile3507  smile3556 , но няма начин, детето така расте  Simple Smile
Още не пълзи, но придвижването по корем го е усвоил перфектно - като истински пехотинец е ! Mr. Green И иска постоянно да го държа прав и от няколко дена сам се изправя в креватчето си без проблеми  1crib
Сутрин е на кърма, на обед е на пюре- месно или зеленчуково, следобед  е на плодово пюренце и вечерта пак кърма (каши не ни разрешават, че много наддава) и като цяло всичко се допълва с цокане, когато си поиска! newsm53
Е стига толкова от нас, отивам да чета... Grinning

# 261
Привет на всички,
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ МАГИ, ЯНА, РАДОСТ И ЕМА smile3525
нека да са здрави, щастливи и много усмихнати.
Ние още не лазим, даже седнали ни е трудно да седим много време и се чудя дали не изоставаме, ама не се притеснявам, за всичко си има време, иначе застава на коленца и ръчички и се клати в кошарата.
Оф на ортопед не сме ходили и ще отида тия дни да взема направление че ми е притеснено така, чета че всички са ходили профилактично, пък ние сме пропуснали, ама и нащо педи изобщо не си е правила устата за това Close>Оф, дано да няма проблем Praynig.

# 262
  • София
Филипка, тъй-тъй - и аз за "Неделя" си мислех, ама за Шоко-лешника им! Blush

Все забравям, да си похваля момичето!  Twisted Evil Нали от 1 седмица я слагам на гърне, та вече почти цяло денонощие изкарва само с 2 памперса.  Peace Почти на всяко слагане гърнето е мокро! Mr. Green

smile3521 за лешника ама в Романс-Симеоново
 smile3501 за гърнето, ако не друго поне това ще и подаря за коледа  Joy

Ехххх момичета много благодаря за пожеланията   bouquet, бях се смамузила като ланска краставица покрай стреса със сделката, но вие много ме зарадвахте с това внимание  Hug

Мецанке тъкмо питах онзи ден дали си си ползвала подаръка, БРАВО че си се почуствала и ти човек, и аз ще изврънкам един такъв, ама-ха да не съм си намерила нервите на улицата, всичкото стрес износих сама на гърба си щото " съм била оправна" Mr. Green

ииииииииииии ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ 19-ЕТ АПРИЛЧЕТА И МАРТЕНЧЕТА И МАЙЧЕТА

Филипче, в неделя и аз си го мислех това, Ани беше надигнала дупе и се хванала с ръце да се набира, май горното ниво си е руска рулетка вече.

# 263
Мерси на всички за честитките, да са зрави и усмихнати наборчетата Яна и Радост и красавицата Маги. С картинките не съм пробвала и не знам дали ще се справя , но иначе ви черпя с тортички от Неделя - кой каквато си избере   cook.

Бяхме на консултация днес, качила е 550 гр и 3.5 см, но  пак е под средното - 8 кг. и 66.5 см. Не можем да ви стигнем повечето от вас . Зъби да не очакваме тия дни т.е. още ще сме в групата на беззъбите и така.

На мен ми е страшно неудобно леглото на долното ниво , едвам я вадя отвътре, вече нямам ни ръце , ни кръст . То понеже е  с по-високи решетки и голям зор виждам, горе си ми беше лесно.

# 264
  • София
Ей, много сте изписали пак!
Майка ми се смили и ходих за подаръци! И познайте - оказах се без пари! Точно щях да купувам и хоп - картата у мъжа ми, а аз с 2 лева! супер! Прибрах се скоропостижно и без нищо!
Филипа, сварявам кус- куса и изцеждам водата, но не напълно! после слагам една лъжица АМ и разбърквам! Понякога слагам и извара! Попарата по същия начин - във водата слагам малко АМ!
Есберитокса не е лоша идея - щом става за бебета, ще взема! Амам как да ми го давам - в кашата дали може?
Мецанке, добре завърнала се!

# 265
влизам само да ви почерпя за 8-мия месец на Радоска и да честитя на другите малки дами...аз нещо съм настинала зверси, ходя с един лигавник завързан на устата,че да не заразя малката, мн съм отпаднала и хич не ми се стои пред компа....

# 266
Ние излезнахме за 15-20 мин, дъжд не дъжд, то само вътре не се издържа  Crossing Arms

Къв дъжд, кви 5 лева, ние с Шуши бяхме 3 часа навън (от които поне час беше ефективна разходка - слалом с прескачане на локви).

# 267
Вени, балгодаря ти!  bouquet
М/у другото, и аз давам Есберитокс, слагам 2 пъти по 10 капки на ден в млякото, вероятно може и в каша Thinking

Тина, и на мен няма да ми е хич удобно на последното 3-то ниво.
Аз сега на 2-рото едва го вдигам с тези му килограми, какво остава да го вадя съвсем от дъното ooooh!Но няма как.

енви, поздравления за гърнето! Hug

Благодарности на нуни, фурор и тиназа почерпката!  bouquet

# 268
  • София
Ходихме на консултация- не е пораснала на сантиметри и си е 68, и е качила 250 гр. май е малко, но как да качи повече като пие по 120 мл. мляко, колкото 2 месечно бебе. А закуската не мога да и я измисля и това е. Утре ще пробвам с овесени ядки. Ще пробвам и рецептата на Вени с кус-кус. Но пък чета, че има и др. бебета, които са само на млекце сутрин. newsm78

И Соня още спи на горното ниво, само се подпира на решетката и виси там на една ръка като маймунче.

И аз ще подарявам гърне за Коледа Mr. Greenгорките деца.........

Купихте ли вече столчета за кола от седящите?И какви? Който е купил да казва да следя за някакви екстри. Препоръчаха ми да може да се издърпва, за може като заспи детето да не спи право, а да е полегнало. Соня още се вози в кошницата засега. Ще го добавим това столче към гърнето за подарък, няма как  Mr. Green

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!!  bouquet

# 269
Рени, и на Пресил сутрин закуската му е мляко, не давам попара.

енви, все да ти казвам, 2007 година Великден е на 8.04!Нали беше споменала, че тогава ще кръщавате пухкавелка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт