Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 906
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Hug

От Яна ви черпи с бонбони Laughing
Честито и на другите три сладурани Heart Eyes

Eксче, честит нов дом - изпълнете го с много любов, разбирателство и детски смях!!!

# 241
  • Русе
Привет мами!
Честит месечник на красавиците Маги, Яна, Ема и Радост! newsm51
Честит апартамент на Ексчето - страхотен подарък!

Юлче, много добре те разбирам с този твой разбойник и за пореден път ти казвам, че той упорито върви по стъпките на моя - да знаеш, че любовта към прахосмукачката е непреходна и неугасима Heart Eyes, дори когато му купиш играчка-прахосмукачка (с импровизирани боклуци за събиране и всички екстри), голямото "бууу..." ще си остане по-любимо. Очаквай като проходи да се залюби и с метлата, лопатката, стирките и всички средства за почистване, и по няколко пъти на ден ще премита навсякъде, и ще прахосмучите. hahaha
За контузиите, искам да ти кажа, че просто и на 8 да си отваряш очите, пак е трудно да опазиш такова швъркало - дано само ви се разминат травмите, които понесе моето... Praynig

Дея, покажи ни столчето за кола ако имаш възможност  Flutter. И аз искам да купя в скоро време...
За дървеното легло имаш известно основание за притеснение ако Дея-Мария е от по-швъкливите. Обикновените обиколници и на мен не ми вършеха работа от определен момент нататък, и затова съм обвивала решетките с термозавивки, така че да хващат и най-горните надлъжни пръчки.

Ваня, майка ти да не е с очила?, щото много бебета се плашат от тях... Thinking

За анкетата - само гъсеничи, и не се изправя. Когато е на 4 крака само "дънга-дънга" прави (напред-назад се клати)

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 12:33 от Иленка

# 242
  • София
Честито на 4-те ни сладки месечнички!  Tada

Дея, РачеHug съчувствам ви за кофтито баби и дяди. И аз си ги имам такива, само че не са свекитата, а майка ми и баща ми. Само се моля, като стана на тяхната възраст, да не се смахна и аз толкова...   Twisted Evil

Ексче, честита ви нова къща! Само радост и щастие в нея!

За анкетата - ние определено гъсеничим все още и се изправяме само на колене. Вчера се опита да се изправи, но загуби равновесие и падна като талпа, после си порева малко и явно още му държи влага, щото повече не се е опитал. Като се вдигне на колене и го прави онова сексуалното упражнение,  голям бъзик пада.  Mr. Green

А ние тая година се оказва, че ще трябва да минем без подаръци, защото предколедно ни изненадаха с Акт 16 на апартамента на мъжа ми, който трябваше да излезе преди близо 2 години и сега трябва да доплатим останалите 10%, та ще ошушкаме и всичките си познати...  И ските ни пропадат тая зима, абе...  Cry

# 243
  • София
След още една полубудна нощ за мен ЕМо се оказа с 5-то зъбче  newsm47. Излезе ни горния втори десен резец. И сега резултата е 3 отдолу и два отгоре. Моля се само да не ме хапе много, че съм далече от мисълта да го отбивам. Май доста съм се пристрастила към кърменето Simple Smile
Снощи се опитах да го приспя към 22:00, но ефекта беше 2 часа пеене до прегракване и мускулна треска от биене на памперс. Човекът ми се хили и се опитваше да се върти. Накрая го разревах и така го приспах. И започна да ми се буди през час - два като на всяко второ събуждане търсеше да суче.

Ренка, аз съм благодарна, че родителите ми са много готини и в тежки моменти винаги мога да разчитам на тях. Добре, че ги имам, че иначе съвсем ще изперкам. Като ме стегне шапката в София си вземам детето и им се тупваме, където ни обсипват с грижи и внимание.
Много се смях на сексуалното упражнение на Валката, защото Емо го прави същото само дето съм пропуснала да го класифицирам.

# 244
  • Русе
Е, точно на това сексуалното, аз му викам "дънга-дънга"...  Laughing
Честито 5-то зъбче на Емо!

# 245
Сексуалното упражнение ( Mr. Green ) е точно преди пропълзяването. Очаквайте скоро спиране на гъсениченето (Данче, тая дума дето я измисли е супер!).

Иленка, 'начи поне ще ми е чистичко вкъщи  Mr. Green Аз и без това не съм по чистенето и тая дейност я прехвърлям на Младен...

Като ви чета, моите родители и свекитата големи подаръци трябва да отнесат. Като изключим "детето хълца, студено му е!" (майка ми) и постоянното поставяне на Иво да седи преди да се беше научил и съответно дрънченето по тил като падне (свекърва ми), други изцепки нямаме. Е, аз също се радвам, че съм далече, но то е поради други причини - просто обичам да живея сама без родители. Даже в момента ми е много по-лесно да си гледам детето без помощници, колкото и странно да звучи това - сигурно защото не се изнервям от присъствието им.

# 246
  • София
Ренка, аз си сложих КоперТ - според лекарката ми всички са еднакви, просто другите са по-скъпи - тази е 14 лв, поставяне - 25 и преглед - 20. Толкова ми излезе Peace
И моята лекарка ми препоръча тази, но ми каза, че е 30 кинта, то в С-я са си скъпари де. С прегледи и всичко, май ще ми излезе към стотарка явно, ама трябва да я свърша тая работа, че да не вземе да стане някой фал.   Mr. Green
Пък когато аз съм била на възрастта на Вальо, нашите вече са действали за 2-ро лапе; разликата с брат ми е 1.5 години. Малеее, горките хора...  #Crazy

Много се смях на сексуалното упражнение на Валката, защото Емо го прави същото само дето съм пропуснала да го класифицирам.
Явно имам по-еротично подсъзнание.  Laughing  Ама и той първия път като го направи, беше налегнал една костенурка и много такова изглеждаше...  Mr. Green

# 247
Петя, аз давам фини овесени ядки и не винаги ги пасирам, а ето и рецептата на musashy, като може да сложиш всякакъв плод според предпочитанията на Марти.

С овесени ядки правя следната следобедна закуска:
20гр. овесени ядки +125мл. вода оставям да поврат 1-2мин. след което добавям нарязана и обелена ябълка и оставям да се задуши за 3-4мин. След това го пасирам  и е готово за консумация.

# 248
Забравих да кажа, че и ние снощи имахме веселяшки изпълнения. Значи, ние се приспиваме на загасена лампа и отворена врата към коридора, за да виждам къде стъпвам, като го приспя. Обикновено суче до каталясване или ако нещо не ще да каталяса, додавам биберон и гушкам, докато се унесе. Снощи бяхме на вариант биберон известно време и като ми се стори, че е заспал, го сложих в кошарата. Тръгвам да го завивам с едно мекичко поларено одеалце и по едно време гледам - уж спящата физиономия зад биберона изглежда лееееко променена. Галнах го по бузката, а той се нахили вече съвсем широко и ми вика "Нгееее!". След това ококори очите (цялото действие дотук се развива със затворени очи за заблуда на приспиващия противник) и се разрита бясно. Та трябваше пак да го гушна, той се хили, скуба ми косата, пя и най-накрая заспа.

# 249
Къде сте в това лошо време?
Ние излизахме с Пресил  с такси до един магазин, ама нищо не свърших Tired
Някакво следобедно питие да предложа? Mr. Green

# 250
  • 2 етажа над тавана
Най-сетне сколасах да седна повечко на компа и да ви изчета,пък да взема и да напиша и аз нещо. Mr. Green

Ани, честит ви нов дом, да е винаги пълен с топлина, смях и уют!  bouquet

Честито зъбче на Емо!  bouquet

На всички пострадали и болни малчовци - бързо да им минават - изгорените пръстчета, разбитите муцунки, налепчетата по сливиците Praynig Hug

Темата за бабите и дядовците е неизчерпаема, при мен макар че свекитата са ок и майка ми е супер, баща ми хич не е цвете за мирисане, даже и по отношение на бебка се опитваше акъл да ми дава като бях лятото при тях, за останалите му изцепки хич и  не ща да си спомням - нали точно заради него напролет ще се изнасяме от апартамента и ще ходим да живеем в Горубляне. Crossing Arms Confused Та мисълта ми беше - Деичка, споделяй поне тук с нас грижите си, не ги трупай в себе си, не го изкарвай на любимия, ние най-малкото ще те изслушаме и ще дадем по едно виртуално рамо за подкрепа. Hug

Картички още не съм пращала, не съм й купила дори, мислех да правя аз тая година, но като гледам - време няма да остане. Tired

Ей, бройте ни и нас към кърмещите се на поискване!

За резултатите от анкетите - ще ги впиша на 1 страничка, няма проблем, а ако измислите нещо анкетка за кърмещите мами - казвайте. Иначе имаше предложение да направим едно преброяване на това колко бебока са на кърма, колко на АМ, колко на смесено и колко на кисело мляко - може това да е следващата, която да пусна.

Ще видя кога пак ще пиша, че ми се скапа мишката Twisted Evil

# 251
  • София
Ние излезнахме за 15-20 мин, дъжд не дъжд, то само вътре не се издържа  Crossing Arms

Филипка, сипвам по едно таквоз питие

Ако скоро не пише, то ще бъде, защото съм се удавила в слюнка  Crazy

# 252
Филипка, Данче, аз си мислех за една супер калорична лешниково-шоколадова или карамелена тортичка, а към нея и само на сокче съм навита... Blush

Днес много трудно се чете тук  #2gunfire - личи, че времето е лошо и мамите са си пред РС-тата... Wink

# 253
Здравейте от нас!  Hug много съм се затъжила за вас но напоследък просто нямаше кога и как... кой знае колко неща съм пропуснала, а дори и сега нямам време да чета и нета ми е ужасно бавен. Само ще ви пиша набързо какво става с нас.

Днес бяхме на нефролог в педиатрията, най-после - голяма мъка докато се доредим. бъбреците и слава богу са добре, засега ще правим десет дни профилактика със смрадлика и после нова стерилна урина.

Иначе малката расте, вършее из цялата къща и суче като смок, особено нощем  Tired на поискване сме и така ще си останем  Peace

В събота си използвах подаръка от мъжа ми - в комплекс "Макси" на симеоновско шосе - басейн , масаж, маникюр, педикюр, лице - неузнаваема станах  Mr. Green и страшно си починах, много съм доволна.

Хванала съм се на части докато спи детето да правя коледно чистене (трябваше да бъде есенно, ама като го отлагах три месеца...) като се преборя и с това вече ще имам повече време да чета и пиша.

Целувки на всички  Heart Eyes

(получи се малко като писмо от баба ви Пена на село ама като съм се откъснала от всичко от толкова време освен да пиша набързо новини друго няма какво  Embarassed)

# 254
Данче, мерси за туй питиенце Mr. Green
Макар,че и аз като енви не бих отказала и някоя плодова пита на "Неделя" например Blush

Мецанче, добре си се завърнала  bouquet!ЛИпсваше! Hug

Аз по принцип проблеми със заспиването му нямам, но откакто се научи да се изправя и да снове из цялото легло е ад.
Оставям го легнал по корем сам, опитвам се от известно време да го приобщя към едно свирещо пате, което да гушка.Май успявам, щото като отида в стаята и той заспал, а в ръката му патето.Но докато заспи са хиляди изправяния, събиране на чаршафа, удряне в решетките, рев след което.
А и като се събуди веднага скача, започва първо на 4 крака да се поклаща, добре че още сънен не се наема да се и изправя съвсем, ама очаквам до седмица и това да стане Tired
Трябва да смъквам нивото на най-долу, иначе става престъпно опасно.

Общи условия

Активация на акаунт