Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 922
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
енви, ами в Майчин дом е 20 лв...иначе има и по 15....то пак лекарката ми е готина и ме преглежда и с ехограф, но ми каза "ще пишем само преглед, че с ехограф е 35 Rolling Eyes" а там се плаща на каса, не при нея
ааа, моля моля, и ние сме си на поискване Laughing (най-големият ужасТ на майка ми, защото така не му почивало коремчето), само на обяд сме изместили храненето, но ако сме в нас - заспива пак на цицата, така че голямо изместване де Blush Whistling

# 226
Добро утро и от нас  Hug
Честито на месеЧковците  Tada ,озъбилите се   newsm47  и новодомците  smile3525
Отбивам се само да поздравя и отлитам, Че маи ни пробива първото зъбЧе и сме  Cry   Sob
Цитат
Все едно описваш и моите свекър и свекърва,никакъв подход нито пък им идва от вътре,трябва да кажеш за да се сети да направи нещо,а като вземеш пък да кажеш и се казва "ама ти не ми давай акъл,аз колко деца съм изгледал/а /мъжат ми е един на майка и баба/ "   

Не Че не се сещат те, нееееее, ама всиЧките са една марка  Sick просто по тоя наЧин ни карат да не ги занимаваме с децата си. Не се сещали, не помнели ХМ  #Cussing out така им е по-лесно  Rage
Аде аз ви оставям, 44е малката ме зове   Tired

# 227
леле колко сте изписали от вчера  Heart Eyes
каша ядем по 150
днеска му правих грис с плодово пюре и му хареса
подаръци - почти сме готови имам още да копувам  Peace
моя става нещо много щур, така тича с тая проходилка - засилвасе и си дига краката или се засилва и бам в гардироба и цялата се надига  Joy луда работа
от вчера започна да вика маммм мама и много се радвам за което Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 10:36 от Петето

# 228
Добро утро момичета Grinning

Честито на месечинките Heart Eyes
Ани, честита нова къща -  уют и с много любов да е пълна.

Прави сте, че децата са различни, но наскоро попаднах на подписа на една мама на детенце с проблем. Ще си позволя да я цитирам - "Не бива да се доверяваш твърде много на максимата: " Всяка дете се развива различно". Има хора, които пострадаха....не бъди един от тях. При всяко съмнение потърси мнение на тесен специалист!"
И аз така, опитвам се да намеря точната граница между неоснователното притеснение и страха, който може да опази лозето. Вярвам на инстинктите си, но  пък и цифрите от анкетата помагат Peace.

С подаръците съм много назад, тоест купени са само моя и на СИмона Embarassed

Бюти, спомянм си, че ти даваш ечемик. Вчера видях до овесените ядки в супера и ечемичени. И като един мързеливко се чудя дали да не давам от тях. Мнения?

# 229
  • София
Привет!
Поздрави за празнуващите днес!
Преди малко бяхме на док и сме се обзавели и с гнойни точици по сливиците! Просто нямам думи!
Дея, какво столче купихте, че аз още се чудя?
Кърмене на поискване - мисля, че може да включите и мен - особено по нощите!
Янче, какво те притеснява - иначе съм напълно съгласна с подписа на въпросната мама- различни, различни, но до някакви граници!

# 230
[Кърмачки bombs, много малко сме останали - на поискване!  Shocked Май само Бюти, Рачето и Десито си признаха...

И аз, бе, признавам си без бой! Когато си поиска - яде. Въпросът е, че не иска - като при Данчето и Нуни същата ситуация. Дано тая стачка мине бързо.

18:00 каша - 150гр - но винаги плаче и не му стига... / Юлчето знае за какъв гладник става въпрос/
Много е сладък, да знаете и вие  Heart Eyes

Дея, дефламол е най-доброто за изгаряния, защото има вит. А - от кожата се възстановява по-бързо. Там, където е паднала кожата, не трябва да се превързва - като диша, ще зарастне по-бързо и няма да стане мокреща рана. Антибиотичен спрей е добра идея, щото предполагам Деичка пипа всичко. Не й давай обаче да лапа пръстчетата. За свекърва ти както винаги думи нЕмам. Тоя пистолет за колекцията...  #2gunfire

Добре че ме подсетихте за картичките. Моите както винаги ще бъдат изпратени по Нова година, за да пристигнат следващата Коледа  Crazy

Ани, честит апартамент! Да го напълните с любов и щастие!

Иво пак пострада, този път - сериозно, разби си устата горкия. И пак случката се случи точно до мен, не знам вече какво сми тава. Май страдам от кокоша слепота. Да не употребя и по-силни думи  Rolling Eyes

# 231
Вени, съвсем нормално ми се вижда бибанчето. Но изведнъж ми се стори, че всички вече са се изправили, пък СИмона все пак е от по-ранните априлчета. И така. Затова помолих за анкетка, повече хора гласуват и извадката е по-голяма. И вече не се притеснявам Wink

Много гуш на Мати Hug

# 232
Здравейте.
Честито на месечковците ни  bouquet

# 233
Аз пак с моят некупен кус-кус, ама ще ме извините.
Някой спомена, че го прави с мляко.Вени? Thinking
Въпросът ми е какво мляко-краве прясно? Rolling Eyes

М/у другото, Вени, що не даваш някакъв имуностимулант?
Верно, че имате и кака, ама пък на Мати много му се събра Sad

# 234
Привет мами и бебковци Hug
Ексче, честита ви нова къща Simple Smile Пълна с любов, щастие и дечица Heart Eyes
Мати бързо да оздравява Praynig и много  Hug от нас

За овесените ядки с ябълка и аз давам и банан слагам понякога, ама май преди мен musashy беше дала точна рецепта Simple Smile, та Смин нея трябва да черпиш май Wink
Аз днес се чудя дали да не отидем до метро да понапазарувам малко, ама ще видя как ще се организираме с малкия Thinking

# 235
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, момичета!
Черпя ви за 9-я месец на Маги
ето и нещо по-здравословно

Честито и на другите месечинки днес

# 236
  • София
Филипа, слагам АМ, прясно още несмея!
За имуностимуланти - незнам какво да давам!

# 237
Привет и от нас  Hug,
Ани, честита ви нова къща. Да сте щастливи и влюбени в нея.  Heart Eyes

И аз да попитам за овесените ядки - смлени или цели ги давате. Някой да напише пак рецептата за такива  вечно не разбрали като мен  ooooh!

И аз все още го кърмя и имам желание да продължа, но за съжаление той няма. #Cussing out

Относно анкета и ние се изправяме сами. Даже това му е любимото упражнение  Laughing Да става и сяда. С часове може да го прави, но само от седнало положение. Ако е легнал, не може да седне и почва да ме вика за помощ, ако се претърколил. Joy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! (Боже, кога станаха и на9 месеца)   bouquet

# 238
Вени, как го правиш с АМ? Blush

Бабълче, мерси за страхотната почерпка! Hug

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 11:56 от Филип@

# 239
Момичета, здравейте!
Влизам само за малко да ви поздравя и да ви кажа, че много ми липсвате Hug.
Ние си изкарваме чудесно в Търговище,като се изключи това, че Юли е болен и е на АБ.Но вече се оправя Peace.И друго лошо има....детето реве само и единствето от майка ми, която трябва да го гледа от Нова година.НАПРАВО ЩЕ ОТКАЧА.На всички други се усмихва и мога да го оствя, само на нея-не.Моля се да се нагодят някак си,че е много кофти да го оствям и да знам че плачка.
Вени имуностимулант на нас ни изписаха Есберитокс/педито от С-я, не тукашните/.
Нямам време да чета, така че поздравявам всички с поводи и без поводи.
Смин, чакам те с нетърпение. Hug
Честит нов дом на Ани-пълен с любов и щастие и много дечица.
Аз давам овесени ядки от 2 месеца, накисвам ги от предната вечер и на др.ден ги приготвям в микровелето за 30 секунди, после прибавям плодчето и готово .
За анкетката-ние се научихме тук да пълзим и много усърдно се опитва да се изправи, ама само върху мен може все още.За сега е на колене и ако има ниска упора, се изправя.

Общи условия

Активация на акаунт