Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 906
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Да се похвляяяяяяяяяяяяяяяяяяя, изби 3тото зъбче - горе - ляво Hug
Но ме е страх,че ще почне да хапе като сучи...и се сещам за Татянчето, която ми се губи нещо пак Rolling Eyes

Аз тази вечер съм на тъмно, ха наздраве

Честито зъбче на юнак Емчоbouquet

Мусаши, Деси, кажете с какво да ви черпя Laughing
Деичка, да, ако мможе кажи какво столче сте взели, че и нас ни чака такава покупка
аз съ си харесала това http://www.family-bg.com/catalog/prX_1205.htm?osCsid=3de3761f363 … 5c0f22ba54b51605a
предното ни беше на мони също и съм много доволна, но вече едвам се събира в него на дължина Rolling Eyes
Ренка, да ти пратя някак от тук спирала, как 30 лв при вас бре, е*аси разликата newsm78 #Crazy
Петя, аз давам финни ядки на Николов май беше и не ги пасирам
 Peace
енви, бравос за гърнето, то е ясно като подарък при нас, ама друго какво ще е Rolling Eyes
Мецанке bouquet
Филипче, туй с гушкането на нещо....да ви кажа, че брат ми (който е на 18 г) още гушка 3 играчки - големи, не може без тях...явно така ще откара докато се появи снахата Crazy
Бютич, мерси, много сладко   bouquet
относно креватчето - аз не поисках 3 нива и сега сме най-долу, сещате се как се вадят и слагат 11 кг по 2-3 пъти през нощта Tired но като го сложа изправен му идва точно Peace
Пак дълго стана ooooh!

# 271
  • София
Точно щях да питам къде е фурор! WinkБързо да се оправяш!

# 272
Смин, аз като написах за играчката за гушкане мислех точно това, добре ли е пък едно момче да свикне с нещо такова и после иди го отказвай.Някакси го свързвам с глезльо, мамино синче, а аз не харесвам такъв тип възпитание Rolling Eyes
И другите свекърви да се изкажат, моля Laughing
Ето ме и мен Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 20:24 от Филип@

# 273
  • София
Да и аз чакам Дея да каже какво са харесали - аз се колебая между Макси Кози и Вреви - на една цена са - 280! Но и проучванията ми доведоха до една марка Рюмер, която не се продава в България / Танчето сигурно я знае/, за която големи суперлативи чета! Струват мужду 15- и 190 евро в Германия!

# 274
Само мианвам да ви кажа Джак Hug

абе много ядат вашите бебоци newsm78
Ние сега чакаме да ни пробият горните зъбки и не искаме да ядем.
Само аз ли не давам извара newsm78 и  никакви млечни?

поздрави на всички

# 275
Ей, човек няма с кого една бирка да изпие Rolling Eyes

Цвети, и аз още не съм въвела нищо млечно, на Пресил не му върви, тези дни имам най-голямото желяние да му дам с кус кус или овесени ядки примерно, ама не мога да открия и да купя Confused

# 276
Аз от млечните съм въвела само сирене и то козе ... още не смея да давам краве ...
Ние столче вече взехме и го ползваме от около 1-2 седмици, че кошницата му е много малка вече ... Купихме това, може да се слага и в посока обратна на движението както кошниците, има и няколко положения на облегалката.

Филипка, наздраве

# 277
Ееее, един сериозен човек! Hug
Наздраве, деси!

Цвети, ти ме озадачи, твоят хубавец да отказва хапване Rolling EyesАма верно, той доста дръпна и може да си го позволи Grinning
Пресил определено го мъчат горните, днес дори успях да погледна и ми се стори, че се белее единият мъничко, но никога до сега, по никакъв повод не е губил апетит, напротив-увеличава му се Rolling Eyes

# 278
  • София
Ей, човек няма с кого една бирка да изпие Rolling Eyes

За другите не знам, ама аз досега си приспивах детето.
На мен лично ми се пие едно уиски тази вечер...Честно!
Сякаш имам нужда от нещо по-твърдо...

Едва се сдържам да ударя едно пред компа!Сигурно, ако си пийна, Давид ще пропусне нощните кърмения и утре за обедната манджа ще стане и после махмурлийската ще си доспи следобяд  Mr. Green Ех,мечти!

# 279
  • 2 етажа над тавана
Смини, честито ново зъбче!

Млечни и аз не давам никакви - дадох козе сирене 2-3 пъти и всеки път повръщаше, така че засега съм ги оставила.

Фил,
айде, аз мойта я пийнах, но поне виртуално се присъединявам

И ние сме с ново зъбче - седмо поред, осмото го чакам до броени дни.

# 280
Наздраве и от мен, нощни птици! Hug

Бюти, на гърнето сме задължително след сън и след ядене, а помежду това - когато се присетя или когато усетя, че нещо "голямо" се задава.  Peace Задължително трябва, да е спокойна и не я държа по много - за да не намрази гърнето. То ако ще прави нещо - почти веднага става, само за акането повече изчаквам. Казвам също "а-а-а" или "чиш", а за вас - "пиш". Wink

Филипка, проверила съм аз за Великдена! Тогава ми се иска, да е кръщенето, но нашият тати нещо се опъва, че тогава имало най-много хора по църквите... Rolling Eyes

Цвети, бяхме ти отговаряли вече за сиренето... Пак казвам, че още не давам нито сирене, нито извара.

# 281
енви, сладурко, как така по това време? Mr. Green
Иначе ми е много драго, че можеш да ми кажеш наздраве! Hug

# 282
  • София

Бюти, на гърнето сме задължително след сън и след ядене, а помежду това - когато се присетя или когато усетя, че нещо "голямо" се задава.  Peace Задължително трябва, да е спокойна и не я държа по много - за да не намрази гърнето. То ако ще прави нещо - почти веднага става, само за акането повече изчаквам. Казвам също "а-а-а" или "чиш", а за вас - "пиш". Wink

А, Давид няма проблеми със стоенето....дори не иска да става, нищо, че е свършил работа вече.

# 283
  • 2 етажа над тавана
Ей, мацки, забравих да кажа - направила съм нова темичка, така че като наближим 16-та страница да се пренасяме там - както ни помоли Хера!

А с тия гърнета ще взема и аз да купя едно за Коледа, но до ползване не знам дали ще стигнем. Ама ме запалихте, де Wink

# 284
  • Boston, MA
Хей - честито на четирите прекрасни малки дами! Честити зъбоци на озъбените!

И аз не давам още сирене, кисело мляко съм давала 2-3 пъти, но това е.

Към вечната тема за свекървите гледам, сме се върнали, само да добавя, че не вярвах, че и на моя територия могат такива ситуации да се развиват, но ей на - изненада. Снощи пак се ядосах, направила тя вече планове за Коледа, решила вече какво ще се прави, какви късмети ще се слагат (ние правим късмети на Нова Година)... нахраних и приспах Дани и си гледах филм в спалнята, за да не се ядосвам. Мисля да й оставя удоволствието да приготви всичко сама, като е такава "решителна".

Общи условия

Активация на акаунт