Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 936
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • 2 етажа над тавана
Айде пуснах нова анкетка - може да гласувате с 2 опции!

Казвайте ако искате нещо да променя, че пак набързо я направих за съжаление Tired

По анкетката на Нуни:
1. Каша давам на око - около 3 лъжици сухо вещество, понякога я изяжда цялата, понякога само 1-2 лъжички, но винаги си доцоква кърма след това.
2. Кърмим се яко на поискване - преди 2 дни ядеше на всеки 1,30-2 часа и се бях видяла в чудо, сега пак си яде на 3-3,30 часа, но не броя колко са храненията.
3. В 99% от случаите се буди с рев и докато не я гушна не се успокоява, даже понякога и тогава се успокоява трудно. Направо не знам какво е това чудо.

Някой намери ли Дядо Коледа за снимане на друго място освен в Практикер? newsm78

# 196
Деси, такива дървени играчки има в Симба, ако не са го изпразнили вече.
В студентски град в склада ли ходите, че аз незнам другаде къде има играчки на Simba Toys,  а аз съм им голяма фенка?

Юлче, ама Иво е голям образ с прахосмукачката Joy
Кало е така с коша си за дрехите а пране Simple Smile

# 197
Бабъл-че, в морската градина, до езерцето има  hahaha Joy
По анкетката - гъсеничим и не се изправяме bowuu

# 198
  • София
Нуни,
Аз давам около 200гр каша, но съм сигурна че може и повче да поеме Rolling Eyes

майкооооооооооо, вярно Ани е каца без дъно, с по малко от 250 не се задоволява, а тиквата я омита и иска поне още 100.
сложих обикновен кус кус в тиквата, омете и него. чудя се каква гадост да и дам за да и изпитам лимита, до сега няма нещо което да е отказала да яде и това лекинко почва да ме дразни и притеснява.
Извара дадах отдавна, домашно правена, гледам да не и давам постно заленчуково а винаги добавям жълтък или месо или извара.
(да топна Данчето станала е мастер на домашната извара  Hug)

Не се изправя, най много да си изтреля дупето нагоре и да подложи крачета под нея като зайче, изходна позиция за на 4 крака

Подаръци няма да има, подарихме си апартамент,  в петък изповядваме сделката,  та ще посвием бюджета, няма как.

много вкусни почерпки ауууууууу пускайте и по нещо диетично  Mr. Green

за анкетите съм "ЗА", супер идея  Peace
Данче ако те замерят с тигана кажи му да хвърля по-силно, да стигне барем до нас, ще ни трябва всякаква посуда за новия апартамент  Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 20:37 от х_diabet_mama

# 199
Ето малко снимков материал от днес (следващия път повече)
ваше дясно теди, ляво - али  Laughing
сериозни, защото на теди му се спи, а али бали току що се е събудил  hahaha Joy

# 200
Честит апартамент ексче, пак сте ми близко нали?
Каша ядем 100гр, като цяло малката не от ядящите много.
Не кърмя, не мога да отговоря, но АМ пием след всяко ядене по 100мл, и вечер 200.
Буди се  ту с рев, ту без рев, зависи на кеф ли е.
Подаръци отдавана съм измислила и писах , но ще се повторя от утре отивам да пазарувам.
На мъжо колан-Дюпон, на наще украшение, на малката какво ли не, за приятеликите бельо и дрешки.

# 201
Честит 8-ми месец на Дея-Мария, Валката и Йоана!

Черепахова,  всяко дете си има собствен ритъм  Peace . То и аз трябва да си  го повтарям непрекъснато де...    

Юлче, мннооого е сладък Ивчо  Hug !

Нуни,
- naposledyk кашата ni varira mejdu 150-250 гр. всичкото - примерно към 70 гр. оризова, 70 гр. зеленчуково пюре, 30 гр. месно пюре, трошичка масло и вода до желаната гъстота (tova za obqd). Друг вариант - 100 гр овесена, 70 гр ябълково пюре и АМ (za vecherq). Яде ги с апетит  Peace .

Иленка, и нашият опит с професионалния фотограф не беше блестящ. Никакво съдействие от страна на Мимата. Тази на аватара ми излезе по-сполучлива.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 20:32 от Зaрка

# 202
  • София
Тръгнах да публикувам без да съм писала  Mr. Green  ooooh!....

Нуни, и нашето кърмене нещо много и рязко намаля. Днес е просто върхът - от преди обед не е пил мляко, сега щеше да папка обаче спи  Shocked Гладен, но спи.  Като яде не яде както трябва, а чака да му тече в устата, въобще много мързелива работа. Надявам се не са фатални тези дни с доста малко количество мляко  Thinking. От другата седмица, като направиме пълни 8 месеца кърмене, мисля да почна да му додавам в пюрето АМ.

Аз анкетката - аз малко като жабата, която трябвало да избере при хубавите или при умните да застане и казала "Е, аз ще трябва да се разкрача!" тааааа.... Моя човечко гъсеничи, изправя се на колене, и НЕ се изправя в леглото. Та се чудя как да гласувам  newsm78

# 203
каша давам около 150, като готовите са по хубави от тези които се разтварят,
кърмя го през ноща на цица веднага се успокоява и към 11 за сутрешното преспиване но това му разваля обеда и понякога когато е сукал повече не си изяжда цялото пюре, разбира се вечер също се приспиваме на гърда но и му додавам АМ,
буди се минимум 3 пъти на нощ

# 204
1. По колко каша давате на децата? -не яде вече каша,но по принцип по 150 мл и правех до преди месец
2. Кърмените бебета по колко пъти на ден сучат? -
3. Как се будят? -ами съвсем нормално понякога с мрънкане,понякога сама си говори като зет ми  Mr. Green Давид  Hug

Юлче,голям сладур станал мъника  Hug ,да го цункаш от мен много  Heart Eyes

Благодаря за честитките,честито и на Йоана и на Валката  Hug

Честито на Ани нов апартамент  Grinning

За подаръците-аз почти съм готова:
на малката и взехме това само че слонче  Grinning

Отделно ново столче за кола от9 до 36 кг,сумати нови шишета с мек и твърд накрайник,че вече абсолютно ми отказва пиенето от биберон  Crazy и само с лъжица сме вече,понякога вечер само мляко пие /но в много редки случаи.

За половинката-естествено оръжие към колекцията,един пистолет съм му купила /хоби му е/
За мен си  newsm78 ми нищо май все на Дея-Мария купувам  Confused е и книжката де

За кошарата още се чудя  Thinking

И искам да питам за нещо много ефикасно за изгаряне  Confused да знаете

# 205
Деичка, аз Дефламол слагам - веднага и има ефект

Лека нощ от нас  Hug

# 206
Писах, писах и изчезна  #Cussing out Така че сега накратко.

Честит 8-ми месец на Дея-Мария, Валката и Йоана!

Ема лази, но се изправя предимно на колене, последните два дена, ако се държи някъде на ниско опъва краката, но само се дупи, защото не се сеща да се хване по-нависоко. Мен също не ме притеснява кой какво прави, различни деца, наистина до година и нещо всичко ще правят. Тя пък като няма още зъби , а се лигавиме вече пет месеца.
Вчера сложихме бънджито и страшно се забавлява, така че още едно приспособление , с което ще си подсигурявам кратка почивка.
За събуждането - ако се е наспала се буди с усмивка и си играе в леглото, но ако не с рев, така че бутам бибероната и пак приспивам. А пък преди малко с такъв рев се събуди, че докато не я разсъних не се успокои, сигурно е сънувала нещо  newsm78

За Коледа решихме общ подарък - плосък 19" монитор. Надявам се и на изненадка.

Каши - около 200 гр и също предпочита готовите на Ганчев Лека нощ, много ги обича.

Иленка, голямо шоу . Ще чакаме снимки.

И аз ползвам Дефламол.

Пак стана дългичко . Лека от мен  Simple Smile

# 207
Деичка, аз Дефламол слагам - веднага и има ефект

Лека нощ от нас  Hug

Ми мазах и с Дефламол и с едн крем за кожни изгарания,но явно ще търся още по ефикасно  Tired

# 208
Честит 8-ми месец на Дея-Мария, Валентин и Йоана!
Много уморени героите и утре ще пиша Mr. Green
Дея и аз Дефламол само знам Peace

# 209
Дея, дефламол или ако намериш от някъде алое сложи на изгореното или крем с алое, много бързо успокоява.

Аз за каша писах, но аз не давам точно каша, правя смес от малко банан, ябълка, 1-2 обикновени бисквити и кърма и на това му викам каша Simple Smile, понякога слагам овесени ядки вместо бисквити или елда ще слагам след ден-два (докато се наканя да я изчистя и смеля Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт