Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да премахна уморения и отпуснат вид на лицето си?
Какви процедури и грижи планирате за зимата?
Кога за последно сте имали инжекции с ботокс? С какъв продукт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да премахна уморения и отпуснат вид на лицето си?
-
Какви процедури и грижи планирате за зимата?
Зимата е идеалният сезон за различни процедури и грижи за кожата. Някои популярни процедури включват микронидлинг, бустери на кожата, CO2 или Pico лазерно лечение, микроблейдинг на вежди, както и маски и домашни грижи. Препоръчително е да се консултирате с дерматолог или козметик за най-подходящите процедури за вашия тип кожа.
-
Кога за последно сте имали инжекции с ботокс? С какъв продукт?
-
Как мога безопасно да премахна отново разширените вени с лазер? Има ли алтернативни методи за лечение на разширени вени?
-
Къде в София има солариум?
Първа процедура изобщо в моя случай беше 1мл Teosyal RHA 3 в устни с канюла при Ванеска, преди 10 дни. Абсолютно никакъв дискомфорт, никаква болка, отоци или синини. А се бях подготвила за драма, направих ги когато детето беше ваканция на екскурзия, за да не се стресира, ако се подуя или посинея. Нищо такова, прекрасни са. Искам да използвам скучната и депресираща зима за много подобрения, но от всяко се отказвам, след като прочета повече по темата. Вероятно ще се спра само на PRF, защото дори да не постигна нищо кой знае какво, са най-малки рисковете. И от CO2 се наплаших, заради възможна хипер или хипопигментация, а аз съм с лунички.