Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Искам да запълня силно изразени назобиални, обаче без да се повдигат скули. Възможно ли е с филър ? Четох, че всъщност се поставя до тях, а не в самата бръчка. Това вярно ли е? В интернет информацията е само от дерматологични центрове, естествено описанията и снимките са уао, но как е в действителност. След процедура нещо специално прави ли се? Ако има синини, как ще отида на работа? И пак ли е с натрупване, тоест да не става от първия път?
преди години слагах филър само в назолабиални, имам изразени, по-скоро бузки и те очертават и линията на назото.
Слагаха ми филъри само там. Тогава бях на около 32 -33 години и това беше достатъчно. Имаше специална техника за запълването им, при мен резултатът беше многооо добър. не съм имала синини, правила съм процедурата дори в обедната почивка. По онова време, бизнес сградата в която работех беше на 5 минути пеша от лекарката, която песещавах за тези процедури. А живеехме в другия край на София, беше ми удобно в обедната.
Сега вече на 40 и малко слагам и конци или точков лифтинг. Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 10:08 от Crissy

# 361
Моля да прочете още веднъж въпросът ми!❤️

Това е абсурдно.
В рамките на една! (1) седмица.

Не си го причинявайте.
След всяка процедура има момент на подуване, отток, които се разминават след седмица-10-14 дни.....

Никога не бих си поставила няколко пъти филъри в лицето в рамките на 7 дни...
Историята познава много случаи в които ефекта става дефект с наструпването......
И после 1001 теми и въпроси - след колко време се вижда резултат от разграждането.....

Все пак затова се нарича - естетика ......

# 362
Някой правил ли е jett plasma на клепачи в център пулсар?
Извинявам се, ако не съм в правилната тема, има ли друга по-подходяща?

# 363
Не знам защо трябва да се добавя и то след седмица( като още
не се вижда краен резултат), но това лекар най-добре ще каже.

Най-вероятно никой не е правил.

# 364
Ок, а случайно имате ли отзиви за самото студио пулсар дали са добри?

# 365
  • в 1001-та нощ
Искам да запълня силно изразени назобиални, обаче без да се повдигат скули. Възможно ли е с филър ? Четох, че всъщност се поставя до тях, а не в самата бръчка. Това вярно ли е? В интернет информацията е само от дерматологични центрове, естествено описанията и снимките са уао, но как е в действителност. След процедура нещо специално прави ли се? Ако има синини, как ще отида на работа? И пак ли е с натрупване, тоест да не става от първия път?

Подходът е индивидуален. При някои жени има врязана бръчка в тази зона от мимиката, но без да има тежки бузи, виснали - тип булдог. Когато има доста тежка плът, която натежава и висва - картинката е различна.

Няма един подход, валиден за всички случаи. Действително - избягва се да се поставя продукт директно в бръчката, тъй като е мимическа. Като продължите да правите мимиката, филърът може да се изтласка от двете й страни, да се създаде обем около нея и тя да изглежда още по-задълбочена. Затова този подход от години не се практикува самостоятелно. Т.е. може да се сложи малко продукт в бръчката, но не и като единствена интервенция, а като част то комплексен подход.

В общия случай се лифтира средната част на лицето. Това не означава правене на скули и трупане на продукт в тях. Продуктът се поставя в точки - индивидуални за всяко лице, за да да се издърпа кожата към слепоочията и ушите и така да се постигне омекотяване на назолабиалните. Това се нарича точков лифтинг. Комбинира се с Радиес, ако е уместно.

# 366
Някой правил ли е jett plasma на клепачи в център пулсар?
[/quo
правила съм плазма - горен клепач, неоперативна блеферо-но, не там.  Беше преди няколко години, имам впечатления само за процедурата, тогава бях доволна

# 367
Искам да се доверя на добри специалисти... имам доверие на скинлайн, но омед предлага двойно по-ниска цена в пулсар, затова питам

# 368
Искам да се доверя на добри специалисти... имам доверие на скинлайн, но омед предлага двойно по-ниска цена в пулсар, затова питам

разбирам те, напълно и аз така подхождам. Първата блеферо я правих на "обикновено" място, даже не помня точно името на клиниката - Дерма "нещо си", беше еднократна процедура и друго там не съм правила. Беше стерилна обстановка, сложиха ми локална анастезия /въпреки това, ме болеше, особено единия клепач/
И сега правя същото, за определени процедури - конци например, филъри, точков лифтинг - д-р Ванеска. Тук ми я препоръчаха и е страхотна, но е малко скъпа.
За някои процедури - мезотерапия и микродермоембразио - търся промоции.

# 369
  • в голямото село
Някой посещава ли клиниката на д- р Шаркови? Търся препоръка за лекар за поставяне на ботокс

# 370
Някой посещава ли клиниката на д- р Шаркови? Търся препоръка за лекар за поставяне на ботокс
Писала съм назад, няколко мои приятелки(4 бр.) ходиха едновременно, но при различни лекари( на някаква промоция)Нито една не беше доволна после.Но това беше преди 3г да речем.

# 371
  • в голямото село
Благодаря  ДХЗ, имах час в Дерма акт, който отпадна и мога да отида чак следващата година. Та търсех алтернатива

# 372
Освен да рискуваш и да имаш
алтернатива.

# 373
Някой бил ли е на процедури в Св. Пантелеймон в центъра?
Казаха ми, че има много добри лекари.

# 374
Перфектен д-р Георгиевски,ботокс две зони ,чело и гневна

Общи условия

Активация на акаунт